بیوگرافی سینا رازانی و همسرش صبا اکبری را با اطلاعاتی از خانواده،تحصیلات، سن،آدرس اینستاگرام، مصاحبه و معرفی سریال های وی را با عکس جدید او می خوانید:
سینا رازانی(Sina Razani) بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است که این روزها در در رئالیتی شو پدر خوانده به کارگردانی سعید ابوطالب در شبکه نمایش خانگی خوش می درخشد.
وی بازیگری را با تئاتر شروع کرد و در سال 1380 در سن 22 سالگی با سریال آبی مثل دریا تجربه بازی مقابل دوربین و در سال ۱۳۸۳ با فیلم سینمایی ماهی ها عاشق میشوند تجربه بازی در سینما را به دست آورد اما در سال 1401 با ایفای نقش اسدالله در سریال جیران به شهرت رسید.
از نمونه آثار رازانی می توان به فیلم و سریال های چون «هزاران چشم»، «رسم عاشقی»، « شهریار»، « کیفر»، «بچههای نسبتاً بد»، «بیست و یک روز بعد»، « هزار پا»،«دنگ و فنگ روزگار»، «شب طلایی»،«ایلدا» و... اشاره کرد. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری از زندگی شخصی و هنری سینا رازانی بازیگر را در اختیار شما قرار دهیم.
سینا رازانی روز سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۵۸(سال بز) مصادف با 5 فوریه 1980 میلادی و 18 ربیع الاول 1400 هجری قمری در تهران به دنیا آمد و هم اکنون 44 سال سن دارد. نماد ماه این بازیگر دلو است و متولدین بهمن افرادی خودکفا، مسئولیتپذیر، کنجکاو، تیزبین و دارای روحیه شاد هستند.
قد سینا رازانی 175 سانتی متر است و حدود 70 کیلو وزن دارد. از دیگر مشخصات ظاهری این بازیگر می توان به موی مشکی، چشم قهوه ای و راست دست بودن اشاره کرد.
خانواده
خانواده سینا رازانی کم جمعیت و 4 نفره است.وی یک خواهر به نام سحر دارد و پدرش سال هاست که فوت شده است اما اطلاعاتی از اسم و شغل مادر و حتی این که وی فرزند چندم خانواده است در دسترس نیست.
تحصیلات
تحصیلات سینا رازانی در مقطه کارشناسی در رشته نمایش با گرایش بازیگری از دانشگاه آزاد تهران است.
شروع فعالیت
شروع فعالیت سینا رازانی در بازیگری از زمان دانشجویی در سال ۱۳۷۹ وقتی ۲۱ ساله بود با بازی در نمایش «حسرت، آرزو، رویا» به کارگردانی مهدی هاشمی آغار کرد تا این که در سال 1380 با سریال آبی مثل دریا به کارگردانی ابوالقاسم معارفی تجربه بازی مقابل دوربین را به دست آورد اما در سال 1401 با ایفای نقش اسدالله در سریال جیران به شهرت رسید.
علایق و تفریحات
علایق و تفریحات سینا رازانی با توجه به فعالیت های که انجام می دهد مشخص است به بازیگری، سفر، طبیعت گردی، معاشرت با دوستان اهمیت می دهد.وی طرفدار تیم پرسپولیس است.
سینا رازانی و همسرش
سینا رازانی و همسرش، عکس همسر سینا رازانی و....شاید از مواردی است که مخاطبان در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در این زمینه باشند اما این بازیگر متاهل است و چند سالیست با خانم صبا اکبری مربی و مدرس یوگا ازدواج کرده است. این زوج تاکنون فرزندی ندارند.
اینستاگرام سینا رازانی
اینستاگرام سینا رازانی به آدرس sina_razani است که 84.9 هزار فالور دارد، 473 صفحه را دنبال می کند و تاکنون 443 پست بارگذاری کرده است.این بازیگر فعالیت در اینستاگرام را در تاریخ ژانویه 2015 آغاز کرد و در نوامبر 2023 صفحه وی تیک آبی دریافت کرد.مجید واشقانی، بهرام افشاری و مهدی پاکدل صفحه وی را دنبال می کنند.
دنگ و فنگ روزگار یک مجموعه تلویزیونی در ژانر کمدی به کارگردانی جواد مزدآبادی است که در نقش شاهد عینی با بازیگرانی چون سیروس گرجستانی، محمد نادری، نیما شاهرخ شاهی، امیر غفارمنش، غلامرضا نیکخواه، ساعد هدایتی، مهدی امینیخواه و زهرا داوودنژاد هم بازی شد.
شب طلایی
شب طلایی عنوان فیلم سینمایی به کارگردانی یوسف حاتمیکیا در سال 1400 است و حسن معجونی، سینا رازانی، یکتا ناصر، مریم سعادت، مسعود کرامتی، بهناز جعفری و سوگل خلیق از بازیگران این فیلم هستند.
جیران
جیران نخستین تجربه بازی سینا رازانی در شبکه نمایش خانگی به کارگردانی حسین فتحی است که با ایفای نقش اسدالله خواهر جیران به شهرت رسید. سینا رازانی در سریال جیران با ستارگانی چون پریناز ایزدیار، بهرام رادان، امیرحسین فتحی، مهدی پاکدل، ستاره پسیانی، غزل شاکری، سمیرا حسنپور، رعنا آزادیور، مریلا زارعی و..هم بازی شد.
در نقش شاهد عینی کارگردان: جواد مزدآبادی بازیگران: محمد نادری، نیما شاهرخ شاهی
شب طلایی
1400
کارگردان: یوسف حاتمیکیا بازیگران: حسن معجونی، یکتا ناصر
جیران
1401
نقش اسدالله
کارگردان: حسن فتجیحی بازیگران: پریناز ایزدیار، بهرام رادان
پدرخوانده
1402
کارگردان: سعید ابوطالب
تئاتر های سینا رازانی
حسرت، آروز ۱۳۷۹
یک نوکر و دو ارباب ۱۳۸۰
سه پاس از حیات ۱۳۸۱
آندرانیک۱۳۸۲
مرغ دریایی من ۱۳۸۲
هر چی دلت بخواد ۱۳۸۳
آواز قوی چخوف ۱۳۸۳
مهاجران حمید ۱۳۸۳؛
خواستگاری و خرس ۱۳۸۳
بازگشت به خان نخست ۱۳۸۴
الو تریا محمد جوزی ۱۳۸۴
رؤیای بسته شده به اسبی که از پا نمیافتد ۱۳۸۴ (مشاور کارگردان)
اسبها ۱۳۸۴ (دستیار کارگردان)
خواب آهسته مرگ ۱۳۸۵
نجواهای شبانه ۱۳۸۵
بیوههای غمگین سالار جنگ ۱۳۸۵
دو متر در دو متر جنگ ۱۳۸۵
دشمن مردم ۱۳۸۵
رؤیای نیمه شب تابستان ۱۳۸۶
پای دیوار بزرگ شهر ۱۳۸۶
آدامس خوانی ۱۳۹۵
دوستان کُمُدی ۱۴۰۱
جوایز و افتخارات سینا رازانی
عنوان
سال
توضیحات
جایزه سوم بازیگری
-
برای بازی در نمایشهر چی دلت بخواد از دوازدهمین جشنواره نمایشهای آیینی-سنتی
10 حقیقت جالب درباره سینا رازانی
صفحه اینستاگرام این بازیگر تیک آبی دارد.
فعالیت خود را در زمان دانشجویی وقتی ۲۱ ساله بود با بازی در نمایش «حسرت، آرزو، رویا» در تئاتر شهر و تالار چهاسو شروع کرد.
در سال 1380 با ایفای نقش کوتاه در سریال آبی مثل دریا نخستین تجربه بازی در تلویزیون را به دست آورد.
او در نخستین تجربه بازی در شبکه نمایش خانگی با ایفای نقش اسدالله در سریال جیران به شهرت رسید.
وی در سال ۱۳۸۳ با فیلم سینمایی ماهی ها عاشق میشوند تجربه بازی در سینما را کسب کرد.
سینا رازانی از سال ۱۳۹۲ با سریال بچه های نسبتا بد شناخته تر شد و در سال ۱۳۹۸ در مجموعه دنگ و فنگ روزگار هم خوش درشید.
رازانی در مورد نحوه بازی اش میگوید : من بازیگری هستم که بیشتر از بدن برای بازی استفاده میکنم و تماشاگرهای هم بنده را با این شیوه بیشتر دیده اند.
دوست دارد که کاراکتر بازرس ژاور را در اثر «بینوایان» بازی کند.
از نظر وی بازی کردن مقابل تماشاگران تئاتر به مدت یک ساعت و نیم نوعی کار سخت همراه با لذت است.
قبل از ورود به رئالیتی شوی پدرخوانده نگران این بود که مخاطب را عصبانی کند و شکست بخورد.
مصاحبه سینا رازانی
مصاحبه سینا رازانی به صورت متنی وجود دارد و گفت و گویی تصویری با برنامه خندوانه و دورهمی نداشته است.در ادامه آخرین مصاحبه وی را با خبرگزاری ایسنا به تاریخ ۱۱ شهریور ۱۴۰۲ به بهانه بازی در رئالیتی شو پدرخوانده می خوانید:
این بازیگر ابتدا در پاسخ به اینکه عامل موفقیت برنامه «پدرخوانده ۲» به عنوان یک رئالیتی شو چیست؟ خاطرنشان کرد: من فکر میکنم موفقیت رئالیتیشوی «پدرخوانده ۲» مربوط به عوامل و نکاتی میشود که باید از وجوه مختلف به آن نگاه کرد. در این برنامه یک بازی جهانی اجرا میشود که همین بازی به خودی خود محبوبیت دارد. از طرفی برای مردم جالب است که هنرمندان محبوبشان را در این موقعیت ببینند تا با آنها بیشتر آشنا شوند.
او توضیح داد: در واقع این رئالیتیشوها کمک میکنند مخاطبان با نحوه معاشرت و همچنین برخورد این هنرمندان با مسائل آشنا میشوند و نکته دیگر این است که چون مسابقه مافیا یک مسابقه استنتاجی است و بازیکن برای پیشروی نیاز به فکر و تحلیل دارد مخاطب علاقه دارد ببیند که آن فرد خاص در این موقعیت چگونه با این چالش برخورد میکند و همچنین سعی دارد خود را هم درگیر این چالش کند به همین دلیل من فکر میکنم این درگیری مضاعف میشود و کمک میکند برنامهای ساخته شود که برای بینندهاش قابل پیگیری است؛ چراکه ما میبینیم این برنامه با مدت زمانی شاید بیش از دو ساعت هم برای بیننده خستهکننده نیست.
ابتدا نگران بودم
رازانی در پاسخ به اینکه مواجه شدن مخاطب با شخصیت واقعی شما به عنوان بازیگر این نگرانی را به همراه نداشت که شاید این مواجهه منجر به قضاوتهایی درباره شخصیت شما شود؟ هم اظهار کرد: قطعاً این نگرانی وجود دارد و من هم به آن فکر کردم اما از نظر من درصدی از این هیجان و شور و اشتیاقی که در این برنامه وجود دارد به همین مسئله مربوط میشود. من نگران این هستم که مورد قضاوت مخاطب قرار بگیرم یا اشتباهی مرتکب شوم که مخاطب را عصبانی کنم. تصور کنید یک فوتبالیست ماهها تمرین میکند و در تمرینات بارها پشت توپ قرار میگیرد و پنالتی میزند و هر بار هم گلزنی میکند و در یک مسابقه ویژه که مثلاً در جام جهانی است پنالتی را از دست میدهد و همه را از دست خودش عصبانی میکند.
وی در تکمیل همین صحبتهایش بیان کرد: از آنجا که این برنامه هم یک مسابقه واقعی است چنین حالتی دارد و ممکن است من در تمرینات خیلی خوب ظاهر شوم اما جلوی دوربین دچار اشتباهاتی شوم که منجر به شکست تیمم شود. این ترس از اشتباه و مورد قضاوت قرار گرفتن قطعاً وجود دارد اما همین شرایط و درگیری ما بازیگرها یکی از ویژگیهای رئالیتی شو است که جذابیت اثر را دو چندان میکند. در واقع تماشاچی تمرینهای ما را که شاید در آنها عملکرد بهتری داشتیم، ندیده اما کوچکترین اشتباه ما جلوی دوربین را میبیند و این واقعاً ترسناک است.
بازیکنان فرصتی برای جبران اشتباه ندارند
بازیگر سریالهای «جیران»، «هزاران چشم»، «شهریار»، «بچههای نسبتا بد» و «ایلدا» درباره اینکه در این رئالیتی شو بازیکنان فرصتی برای جبران اشتباه داشتند یا همه چیز واقعی و با قواعد بازی پیش میرفت؟ هم توضیح داد: بازیکنان «پدرخوانده ۲» هیچ فرصتی برای جبران اشتباهشان ندارند. همه آنچه که مخاطب میبیند با یک برداشت ضبط شده و اگر تعدد زاویه دید وجود دارد در واقع کات سینمایی نیست و دوربین سوئیچ میشود؛ چراکه فکر میکنم حدود ۲۰ دوربین در لوکیشن وجود دارد و همه دوربینها هم خارج از کشتی هستند و زمان برنامه کاملاً رئالتایم است و ما اگر سه ساعت درگیر بازی بودیم زمان ضبط هم سه ساعت است.
رازانی همچنین در پاسخ به اینکه تغییراتی که در بازی مافیا برای برنامه «پدرخوانده ۲» صورت گرفته چقدر در موفقیت این برنامه تأثیرگذار بوده است؟ چنین گفت: مافیا یک بازی جهانی است و کسی نمیتواند آن را متعلق به خود بداند اما «پدرخوانده» بازی جهانی مافیا به روایت سعید ابوطالب است. تا جایی که من میدانم از بازی مافیا سناریوهای مختلفی اقتباس شده و بازی پدرخوانده یکی از همین سناریوها است. کاراکترها تغییر کردهاند و نحوه بازی نیز تغییر کرده است. به عنوان مثال شما در هیچ یک از سناریوها کارت آخر تعریف نشده و آقای ابوطالب در این نسخه از بازی این کارتها را تعریف کرده است. در واقع من فکر میکنم هر کس میتواند روایت خودش را از این بازی داشته باشد.
سناریوی ابوطالب برای مخاطب ایرانی مناسب است؟
بازیکن «پدرخوانده» سپس در واکنش به این پرسش که چقدر سناریوی سعید ابوطالب از بازی مافیا برای مخاطب ایرانی مناسب است؟ مطرح کرد: بازی «پدرخوانده» در حالی که به تِم اصلی بازی مافیا وفادار است با شناختی که سعید ابوطالب از مدیا و رسانه دارد در بازی تغییراتی ایجاد کرده که بازی کاملاً شخصی شده است و تماشاچی با روایت سعید ابوطالب با این مسابقه همراه میشود.
او تاکید کرد: آقای ابوطالب با یک مخاطبشناسی به این پرداخت از بازی مافیا رسیده است. من فکر میکنم ما ایرانیها در ادبیات کهنمان و حتی ادبیات معاصرمان اصولاً قصهگو هستیم و به قصه علاقه داریم. اینکه در این برنامه ما یک کشتی در نظر گرفتیم، این کشتی «جک اسپارو» دارد و گرداننده بازی آقای کامبیز دیرباز هم در ابتدا با یک روایت و قصه، مسابقه را شروع میکند این مسابقه را حائز یک ویژگی کرده تا مخاطبی که با بازی مافیا آشنا نیست وارد یک قصه شود و از طریق قصه این برنامه را دنبال کند.
رازانی گفت: در واقع حتی اگر مخاطب بازی مافیا را نشناسد از آنجا که «پدرخوانده» قصهای علاوه بر بازی مافیا دارد، تماشاگر وارد یک قصه میشود که او را به شکل دیگری با «پدرخوانده ۲» همراه میکند. به نظر من انتخاب قصه کاملاً هوشمندانه بوده و با خلق و خوی ما ایرانیها همراه است و این اثر را چالشبرانگیزترکرده است.
قبل از «پدرخوانده» مافیا بازی نکرده بودم
این بازیگر سینما و تلویزیون درباره اینکه پیش از «پدرخوانده» بازی مافیا را تجربه کرده بود؟ توضیح داد: قبل از حضور در مسابقه «پدرخوانده» تجربه بازی مافیا را نداشتم اما تماشاچی فصل اول «پدرخوانده» بودم و آن را میشناختم. ما پیش از اینکه جلوی دوربین قرار بگیریم جلسات تمرینی بسیاری داشتیم و آقای مرتضی ابوطالب و آقای علی صفردوست دو مربی بسیار خوب ما بودند که ما بالای ۲۰ جلسه تمرین داشتیم و بعضی روزها حتی سه بار بازی میکردیم و در این بین به ما نکاتی را میگفتند و حتی تمرین ما به ۱۰ ساعت هم میرسید.
سینا رازانی در پاسخ به اینکه آیا بازخوردی از برنامه «پدرخوانده ۲» داشتید؟ خاطرنشان کرد: برخی دوستان به من لطف داشتند و نظرات مثبتی از آنها شنیدم و در صفحه شخصیام هم از افراد آشنا به بازی مافیا تحلیلهایی شنیدم که خوشبختانه عملکرد من را در این بازی مثبت و درست میدانستند و این برای من بسیار دلگرمکننده بود و امیدوارم در ادامه بینندهها را ناامید نکنم.
عکس سینا رازانی
پرسش های متداول
نقش سینا رازانی در هزار پا چیست؟
سینا رازانی در هزارپا نقش کامبیز شربتی را به عهده داشت.
سخن آخر
در این مطلب بیوگرافی سینا رازانی بازیگر رئالیتی شوی پدرخوانده که با بازی در نقش اسدااله در سریال جیران به شهرت رسید را بررسی کرده ایم.در صورت تمایل می توانید بیوگرافی امیرعلی نبویان و همسرش بهار نوروز پور با عکس جدیدرا بخوانید. اگر شما هم طرفدار این بازیگر هستید و اطلاعات بیشتری از زندگی شخصی و هنری اش دارید با ما و سایر مخاطبان سایت رویداد ایران در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.