برخی از این نیروهای هوایی در واقع هیچ هواپیمایی تولید نمی کردند، اما خدمه هوایی آنها سهم قابل توجهی در نبردها داشتند. در مورد لهستان، هوانوردان لهستانی بیشترین تأثیر را بر جنگ جهانی دوم گذاشتند، درست زمانی که حضورشان بیشترین اهمیت را داشت.
برخی از درباریان به مناسبت روز تاریخی بیستوپنجم مرداد، برای صرف ناهار در باغ قیطریه حضور بههم رساندند و پس از صرف ناهار، به پاس فداکاریهایی که در روزهای تاریخی ۲۵ تا ۲۸ مرداد انجام دادهاند، هدایایی از قبیل اتومبیل و ساعت مچی طلا از آقای نخستوزیر دریافت
در یک کلام، "صبحانه با زرافهها" یک تجربه سینمایی منحصر به فرد است که تماشاگر را به چالش میکشد و به او فرصت میدهد تا درباره زندگی، مرگ و روابط انسانی بیشتر فکر کند.
در این تصویر که متعلق به زمان قاجار است، تنبیه به شیوهی چوب و فلک را میبینیم. فلک از مکتبخانه برای دانش آموزان تا میادین شهر برای دزدها به کار میرفت.
اودلاجان در دوره قاجار محله اعیاننشین تهران بود و بسیاری از رجال بانفوذ قاجاری خانههای باشکوه و مجللی در این محله ساختند. امین لشکر، وزیر گمرکخانه و رئیس خالصجات دوره ناصری که یکی از بانفوذترین رجال قاجار بود و مناصب مهم لشکری و کشوری داشت، عمارت باشکوهش
ارزش خالص ثروت جان دی. راکفلر در زمان اوج قدرتش در اوایل قرن بیستم به حدود ۹۰۰ میلیون دلار رسید. اگر این مبلغ را با ارزش پول امروز تطبیق دهیم، ثروت او معادل بیش از ۴۰۰ میلیارد دلار تخمین زده میشود.
این عکسها مربوط به یکی از سفرهای ناصرالدین شاه در محرم سال 1283 قمری برابر با اردیبهشت سال 1245 شمسی هستند. در مسیر سفر، شاه و اطرافیانش در کلاردشت اتراق میکنند و در این فرصت، از روستاها، مناظر و مردمان منطقه نیز عکسهایی گرفته میشود.
هر دو فیلم سینمایی سروش صحت ایدههای درخشانی دارند. هم جهان با من برقص و هم صبحانه با زرافهها درباره مهمترین مسائل بشر یعنی مرگ و زندگی صحبت میکنند. هدف صحت هم این است که به تماشاگر بگوید زندگی را همانطور که هست بپذیرد و آن را زیاد سخت نگیرد.
آیا ابتلا به فراموشی میتواند آگاهانه آغاز شود؟ روزی فرا برسد که تصمیم بگیریم از آن روز دیگر به خاطر نیاوریم و مدتی بعد، از به خاطر آوردن آنها ناتوان شده باشیم؟ گمان میکنم آنگونه که شایسته آن بوده است، قدردان «فراموشی» نبودهایم؛ موهبتی که بدون آن چگونه
«هنر تنها چیزی است که مردم دارند. باعث میشود که به آرزوها و خیالات خود فکر کنند. اگر هم در زندگی به این آرزوها نرسند، در ذهنشان آنها را حس میکنند. هنر را از مردم نگیر».
عباس امیرانتظام، معاون نخست وزیر، سخنگوی دولت و سفیر ایران در سوئد، متهم به جاسوسی و ارتباط با مقامات آمریکایی، توطئه برای انحلال مجلس خبرگان، مخالفت با نظام ولایت فقیه، تلاش برای ایجاد اختلاف بین فلسطینیان و لیبیاییها با ایران و فرار سران رژیم سابق بود.
فیلمهای کمدی خانوادگی این مقاله، آثاری هستند که جنس کمدی آنها با بزرگسالان و کودکان سازگاری بیشتری دارد و به همه این فرصت داده میشود تا لبخند بزنند و لحظات خوشی را تجربه کنند. مسلما فیلمهای متعددی از این ویژگیها بهره میبرند که شاید بسیاری از آنها را
در ایران باستان معماری خاصی به نام معماری پارسی وجود داشت که در آن از قرینه یا جفتسازی در بخشی از مکان مورد نظر، مثل کاخها و عبادتگاهها و یا تالارها استفاده میشد.
مدیرعامل شرکت مهان اندیشان آکام (مَکارت)، شرکت صادرکننده هنرکارت و از شرکتهای زیر مجموعه صندوق اعتباری هنر، اعلام کرد: هنرمندان دارای هنرکارت از این پس میتوانند در وبسایت makart.ir به فهرست خدمات و کالاهای سه هزار و ۵۰۰ فروشگاه و مرکز طرف قرارداد در سراسر
این کشتی که در ابتدا یک کشتی باری زغالسنگ بود، در سال ۱۹۲۸ به عنوان اولین ناو هواپیمابر ایالات متحده تغییر کاربری داد. یواساس لنگلی نقش مهمی در توسعه نیروی دریایی مدرن آمریکا ایفا کرد و راه را برای ساخت ناوهای هواپیمابر پیشرفتهتر هموار ساخت.
پس از به سلطنت رسیدن مظفرالدین شاه وی در (۳۰ مرداد ۱۲۷۵) از کرمان وارد تهران شد و به جای کامران میرزا به حکومت تهران گماشته شد. در این تصویر پرسی سایکس سرکنسول انگلستان در کرمان، اِلا سایکس (خواهر پرسی سایکس) و عبدالحسین میرزا فرمانفرما (والی کرمان) دیده
به نظر میرسد خطاط در نگارش اولیۀ خود دچار خطا شده و از آنجا که نسخههای قرآن میبایست با نهایت دقت و به طور کاملا صحیح کتابت شوند، متن اولیه با رنگ پوشانده شده و مجددا بر روی آن کتابت صورت گرفته است.
«کیک محبوب من» به کارگردانی بهتاش صناعیها و مریم مقدم، محصول مشترک ایران، فرانسه، سوئد و آلمان است و در هفتاد و چهارمین جشنواره بینالمللی فیلم برلین به نمایش درآمد.
سریال «جواهری در قصر» که در سال 2003 ساخته شد، روایتی از زندگی یک پزشک مشهور زن در تاریخ کره به نام «یانگوم» بود. موفقیت خیرهکنندۀ این سریال در سراسر دنیا، یکی از عوامل شناخته شدن صنعت سریالسازی کره در سطح بینالمللی بود.
یکی از ابهامات تاریخی در مورد «ابراهیم اشتر» عدم همراهی وی با «مختار» در نبرد با «زبیریان» است. در این باره فقر منابع تاریخی باعث عدم شفافیت این موضوع شده است. برای یافتن عوامل کناره گیری «ابراهیم اشتر» از «مختار» باید منابع تاریخی دست اول را بررسی کرد تا
این عکسهای دوران قاجار را که اکنون بیش از صد سال از ثبت شدن آنها میگذرد، میتوان بارها و بارها تماشا کرد و هر بار چیزهای تازهای در آنها دید؛ از جزییات لباسها و چهرهها گرفته تا هر چیز دیگری که در طول این یک قرن و اندی دچار تغییرات فراوان شده است.