اسلام رسادی، اظهار داشت: آتش زدن کاه و کلش در بلند مدت از سویی موجب کاهش مواد آلی خاک و افزایش فرسایش خاک و از سوی دیگر این اقدام نه تنها باعث از بین رفتن موجودات زنده شده و احتمال وقوع آتشسوزی در اراضی مجاور را بالا میبرد، باعث افزایش آلودگی محیط زیست میشود.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رامشیر افزود: با توجه به اینکه سوزاندن بقایای گیاهان زراعی پس از برداشت محصول ممنوع و جرم است، طبق مصادیق تهدید علیه بهداشت عمومی و ماده 688 قانون مجازات اسلامی برای مرتکبین جرم مذکور تا یکسال حبس مقرر شده است.
رسادی تصریح کرد: جهاد کشاورزی وظیفه دارد مفاد این ماده ی قانون را به طرق مقتضی به اطلاع کشاورزان برساند، همچنین با افزایش گشتهای مشترک از سوی ادارات جهاد کشاورزی، محیطزیست و شبکه بهداشت اقدامات پیشگیرانه را انجام دهد و در صورت مشاهدهی تخلف با تنظیم صورتجلسه و ارائه مستندات موضوع را به دادسرا گزارش کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در تشریح ماده 688 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات آمده است: «هر اقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی شناخته شود از قبیل آلوده کردن آب آشامیدنی یا توزیع آب آشامیدنی آلوده، دفع غیر بهداشتی فضولات انسانی، دامی و مواد زاید، ریختن مواد مسموم کننده به داخل رودخانه ها، زباله در خیابانها و کشتار غیر مجاز دام، استفاده غیر مجاز فاضلاب خام یا پس آب تصفیه خانههای فاضلاب برای مصارف کشاورزی ممنوع میباشد و مرتکبین چنانچه طبق قوانین خاص مشمول مجازات شدید تری نباشند به حبس تا یکسال محکوم خواهند شد.
برخورد قضایی با آلودهکنندگان هوای شهرها / سوزاندن کاه و کلش مستوجب مجازات و حبس است
دادستان عمومی و انقلاب اسلامی رامشیر گفت: با کشاورزانی که اقدام به آتش زدن کاه و کلش مزارع میکنند، برخورد قضایی خواهد شد
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران