علی طالع زاری تأکید کرد: در نظام های مترقی، نظام اجرای عدالت مبتنی بر سیاست های مشارکتی و تعامل همه سازمان های دولتی و غیردولتی است و بدون تعامل سازنده ذینفعان، دستگاه عدالت کیفری نمی تواند مثمرثمر و فایده مند واقع شود.
رییس کانون وکلای دادگستری استان اظهار داشت: انتظار ما از مجموعه زندان ها این است که شأن وکلا در هنگام مراجعه جهت ملاقات موکلین و انعقاد قرارداد رعایت شده و وکلایی که جهت ارائه خدمات معاضدتی به زندان مراجعه می کنند از تکریم و احترام و تضمینات لازم برخوردار باشند.
وی با بیان برخی گله مندی ها و اشکالات در این خصوص، خواستار حل این مشکلات شد.
مدیر کل زندان های گلستان نیز در این دیدار با تشکر از کانون وکلا در ارائه خدمات معاضدتی، بر ضرورت همکاری های فی مابین و توسعه کمی و کیفی مناسبات تأکید کرد.
«غلامرضا سرلک» با تشریح محدودیت های قانونی این اداره کل، ضمن تأکید بر ضرورت حفظ احترام وکلا و تمایز آنها از سایر مراجعین در دریافت خدمات در هنگام مراجعه، به مسئولین ذیربط نیز تأکید کرد: وکلا می بایست در انجام ملاقات و انجام امور قانونی در اولویت باشند و در سالن ملاقات حتماً قسمت ملاقات وکلا با موکلین از عموم متمایز باشد.
در این دیدار «فرهاد توماج» بازرس و عضو هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری گلستان نیز با تأکید بر نقش وکلا در حل و فصل مشکلات حقوقی زندانیان بیان داشت: در بسیاری از موارد، محکومان به دلیل عدم دسترسی به اطلاعات حقوقی امکان استفاده از امکانات ارفاقی و بهره مندی از حقوق قانونی خویش را ندارند و همکاری کانون وکلا و اداره کل زندان می تواند در این خصوص راهگشا و ثمربخش باشد.
در این دیدار که بازرس و عضو هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری گلستان و رییس زندان گرگان و تعدادی از مسئولین اداره کل زندان های استان نیز حضور داشتند .
در پایان این نشست مقرر شد تفاهم نامه قبلی با نظرداشت نقطه نظرات طرفین، اصلاح و به امضای روسای سازمان های مذکور برسد.