hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > مراقبت‌های مهم بعد از درمان ریشه دندان چیست؟

مراقبت‌های مهم بعد از درمان ریشه دندان چیست؟

چه مراقبت‌هایی بعد از درمان ریشه دندان مجاز هستند؟ حتما شما هم یک بار در طول زندگی خود تجربه دندان‌درد و مراجعه به دندان‌پزشکی را داشته‌اید. دندان‌ها را می‌توانیم عضوی سخت، اما آسیب‌پذیر معرفی کنیم که به دلایل مختلف ممکن است آسیب ببینند.مراقبت‌های بعد از درمان ریشه دندان با دکتر نفیسه امامی همراه باشید

 

درمان ریشه دندان می‌تواند انتخاب خوب و مناسبی برای افرادی باشد که تنها با پر کردن ساده نمی‌توانند دندان خود را درمان کنند. در این محتوا قصد داریم تا به‌ صورت کامل با مراقبت‌های مهم بعد از درمان ریشه دندان و اقداماتی که در این زمان می‌توانید انجام دهید، آشنا شویم.

درمان ریشه دندان

متخصص اندودنتیست نفیسه امامی درمان ریشه دندان را اغلب ما به‌ عنوان عصب‌کشی دندان می‌شناسیم. این روش درمان، در واقع به نوعی جراحی کوچک در دهان و دندان محسوب می‌شود. در این راستا مانند هر عمل جراحی دیگری، بافت‌های داخل دندان ممکن است دچار آسیب و جراحت شوند که نیاز به زمان کافی برای التیام خواهند داشت. بعد از این عمل، حدود 24 ساعت درد با شدت بالا طبیعی بوده و این درد ممکن است حدود 3 تا 5 روز طول بکشد.

لازم به ذکر است که پس از سپری شدن 24 ساعت ابتدایی بعد از عمل، شدت این درد به مراتب کاهش پیدا می‌کند. برای اینکه بتوانید میزان درد و آسیب‌های بعد از عمل را کاهش دهید و دندان را در شرایط مطلوبی نگه دارید، لازم است تا با مراقبت‌های بعد از درمان، آشنا شوید.

 

عوارض بعد از درمان ریشه دندان

برای بررسی دلایل عفونت ریشه دندان کلیک کنید.| قبل از اینکه به سراغ توضیحات مربوط به مراقبت‌ها برویم، لازم است تا درباره عوارض این حال اطلاعات کافی به دست آوریم. درمان ریشه دندان یک روش درمانی نسبتا سخت و با ظرافت خاص محسوب می‌شود. از این رو، عوارض مختلفی به دنبال دارد که باید درباره آن‌ها اطلاعات کافی داشته باشید.

توجه کنید که این عوارض در تمام افراد به ‌صورت مشابهی دیده نمی‌شوند. در واقع ممکن است شما درگیر برخی از این عوارض شوید، اما چند نمونه از آن‌ها اصلا در حالات شما وجود نداشته باشند. از مهم‌ترین عوارض مربوط به درمان ریشه دندان، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

-         درد، در صورتی که مداوم و بدون کاهش یافتن باشد، می‌توانید به دندان‌پزشک خود مراجعه کنید.

-         عفونت دندان

-         احساس برآمدگی دندان به دلیل مناسب نبودن پانسمان

-         شکسته شدن تاج در صورت عدم رعایت مراقبت‌های بعد از درمان

 

مراقبت‌های بعد از درمان ریشه

بعد از آشنایی با درمان ریشه دندان یا همان عصب‌کشی و همچنین عوارض این روش درمانی، لازم است تا به بررسی مراقبت‌ها و نکاتی که باید بعد از درمان و جراحی در نظر داشته باشید، می‌پردازیم.

لازم به ذکر است که توجه به این نکات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده و می‌تواند در روند بهبود دندان و کاهش میزان درد آن، تأثیر بسیار بالایی برای شما به دنبال داشته باشد. پس حتما به این نکات توجه کرده و بعد از درمان، آن‌ها را رعایت کنید.

 

متخصص درمان ریشه دندان

 

گذر از بی‌حسی دندان

تهیه نسخه و مصرف داروها

محدودیت‌های غذایی

غذا خوردن از سمت مقابل

مراقبت‌های مسواک زدن

عدم استفاده از نخ دندان

مراقبت از روکش موقت

 

منظور از عفونت دندان چیست؟

عفونت دندان از عفونت باکتریایی ناشی می‌شود و به ‌صورت یک حفره چرکی است. عفونت می‌تواند در نوک ریشه و در لثه اتفاق بیفتد که به اولی عفونت پری آپیکال و دومی عفونت پریودنتال می‌گویند. دندان‌پزشک برای درمان عفونت، آن را تخلیه می‌کند و در مواردی که نگه‌داشتن دندان دیگر بی‌فایده باشد، آن را می‌کشد.

اگر به عفونت دندان مبتلا شده‌اید باید برای درمان آن خیلی سریع اقدام کرده و گرنه عواقب جبران‌ناپذیری خواهد داشت. در ادامه مطلب به بررسی چگونگی تشخیص عفونت دندان می‌پردازیم.

 

 

نشانه‌های عفونت دندان

از رایج‌ترین نشانه‌های عفونت دندان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

-         احساس طعمی ناخوشایند در دهان: بوی بد دهان و احساس طعم ناخوشایند در دهانتان در هنگام غذا خوردن یا در حالت عادی، یکی از نشانه‌های وجود عفونت در دندان‌هاست.

-         حساسیت به خوردن و نوشیدن غذاهای گرم و یا سرد: در این حالت با خوردن غذاهای بسیار سرد یا بسیار گرم و حتی شیرینی‌ها درد شدیدی را در دندان‌های خود احساس می‌کنید. این مسئله نشان‌دهنده عفونت دندان و احتمالاً گسترش آن در لثه شماست.

-         درد شدید در ناحیه موردنظر: این درد می‌تواند به‌صورت ضربان دار باشد که حتی با خوردن قوی‌ترین مسکن‌ها آرام نخواهد شد.

-         داشتن مشکل در بلعیدن غذا: در این مواقع به دلیل احساس درد و ناخوشایندی که در دندان آسیب‌دیده دارید، نمی‌توانید به‌خوبی غذا را بجوید و آن را ببلعید.

-         تب: تب از نشانه‌های گسترش عفونت دندان در دیگر قسمت‌های بدن است و خیلی سریع باید برای درمان اقدام کنید.

-         تورم در صورت یا گردن: برخی از نشانه‌های عفونت لثه از طریق تورم صورت یا گردن خود را نشان می‌دهند که در این حالت اغلب ناحیه موردنظر دردناک است.

-         حساسیت غدد لنفاوی و متورم شدن آن‌ها در زیر فک و گردن: در برخی افراد این مشکل با حساس شدن غدد لنفاوی زیر گردن خود را نشان می‌دهد.

-         تیره شدن رنگ دندان: تغییر رنگ دندان و تیره شدن آن از رایج‌ترین نشانه‌های وجود عفونت در آن است.

 

دلایل آلوده شدن دندان به عفونت

ایجاد عفونت در دندان‌ها می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. تورم یا احساس درد شدید می‌تواند از رایج‌ترین نشانه‌های عفونت دندان باشد. درمان‌های کانال ریشه‌ای که قبلاً انجام داده‌اید می‌تواند یکی از دلایل عفونت دندان باشد. با رشد باکتری‌ها در این ناحیه عفونت ایجاد می‌شود.

دقت کنید که عفونت دندان و عدم اقدام برای درمان به‌موقع آن بسیار خطرناک است؛ زیرا احتمال سرایت عفونت به دیگر قسمت‌های بدن و به وجود آمدن مشکلات جدی وجود دارد. از این رو لازم است تا نسبت به شناخت علائم عفونت آگاهی کامل را داشته باشید. شناخت این بیماری منجر به درمان فوری آن خواهد شد.

 

منبع: sharghdaily-898766

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو