hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > حمله جبهه پايداري به دولت و اصلاح‌طلبان

حمله جبهه پايداري به دولت و اصلاح‌طلبان

جبهه پايداري، همان جريان سياسي- فكري كه آيت‌الله مصباح يزدي پدر معنوي‌شان است، با انتشار بيانيه‌اي به بهانه وضعيت اقتصادي، هم به اصلاح‌طلبان حمله كرده و هم دولت را متهم به نداشتن كفايت سياسي كرده است. مخالفان سياسي دولت فعلي از حاميان قاليباف تا اعضا يا نزديكان فكري جبهه پايداري هم همين اواخر ايده عدم كفايت سياسي رئيس‌جمهوري را در مجلس كليد زده بودند اما بعد از سخنان اخير روحاني عقب‌نشيني كردند.
در بيانيه جبهه پايداري آمده است: «ازدست‌رفتن سرمايه هسته‌اي با تشديد تحريم‌ها مرهون بي‌تدبيري‌هاي دولت جناب روحاني و تمسخر منتقدان دلسوز است که بايد پاسخ‌گوي آن باشد». اصولگرايان مخالف دولت بعد از عقب‌نشيني از موضع خود در ارتباط با طرح عدم كفايت سياسي رئيس‌جمهوري، توپ را به زمين جناح مقابل انداختند و مدعي شدند كه اين اصلاح‌طلبان‌اند كه به دنبال طرح عدم كفايت سياسي روحاني‌اند! اين موضعي بود كه روزنامه كيهان و جهان‌نيوز هم هفته گذشته در پيش گرفته و نوشته بودند: «باز هم شاهد تحرکات مشکوک از سوي اصلاح‌طلبان در زماني که دولت در مديريت بحران دچار مشکلاتي شده است، هستيم. استيضاح رئيس‌جمهوري در قانون اساسي از سوي مجلس در صورت عدم کفايت پيش‌بيني شده اما به نظر مي‌رسد که اصلاح‌طلبان بسيار مشتاق استعفاي حسن روحاني هستند».
حالا جبهه پايداري هم در بيانيه خود باز همين ادعا را تكرار كرده است. در بخشي از بيانيه سياسي اين جبهه با اشاره به اينكه «آمريکايي‌ها پس از گورباچف،‌ مردم را بر سر انتخاب اصلاحات تندتر يا بازگشت به عقب قرار دادند و در نهايت با آوردن يلتسين به عنوان يک اصلاح‌طلب تندرو، ‌بر شيب اصلاحات آمريکايي افزودند» نوشته است: «برخي مدعيان اصلاح‌طلب نيز امروز دقيقا بر همان طبل مي‌کوبند و مي‌خواهند مردم را بر سر همان دوراهي نگه‌دارند. نامه‌نگاري‌هاي اين جماعت براي مذاکره مستقيم و بدون قيدوشرط با ترامپ و طرح استيضاح و عدم کفايت رئيس‌جمهور و انتقادات تند اين جماعت در مطبوعات و رسانه‌هاي خبري همه و همه از اين راهبرد سياسي خبر مي‌دهد که آنها خود را براي آلترناتيو حسن روحاني آماده کرده‌اند تا به خيال واهي خود، باقي‌مانده اين راه –نابودي‌کشاندن نظام و انقلاب- را سرعت بخشند».
احتمالا اين دسته از اصولگرايان فراموش كرده‌‌اند كه حسينعلي حاجي‌دليگاني عضو فراكسيون ولايي مجلس بود كه دو هفته پيش از تشكيل اتاق فكر براي طرح عدم كفايت سياسي رئيس‌جمهوري در مجلس خبر داد و گفت: «ما در حال تنظيم طرح عدم کفايت رئيس‌جمهور هستيم و به نظر مي‌رسد كه هفته آينده بتوانيم به جمع‌بندي برسيم و جمع‌آوري امضا را دنبال كنيم... اتاق فکري براي بررسي عدم پايبندي روحاني در اجراي قانون برنامه پنجم تشکيل شده».
امير خجسته اصولگرا، رئيس کميسيون سياست داخلي و شوراهاي مجلس هم با بيان اينكه دولت اگر واقعا احساس مي‌کند نمي‌تواند کشور را اداره کند، بايد کار را به اهلش بسپارد، گفته بود: «ما ۱۰ تا ۱۵ روز به دولت فرصت مي‌دهيم تا برنامه‌هاي خود را براي مقابله با توطئه‌هاي دشمن در جنگ اقتصادي به مجلس ارائه کند و اگر نتواند ما در مجلس استيضاح وزراي اقتصادي دولت و موضوع عدم کفايت رئيس‌جمهوري را کليد خواهيم زد». پژمانفر اصولگرا هم گفته بود كه «با ادامه اين روند مصلحت کشور در استيضاح رئيس‌جمهور است».
 اسدلله بادامچيان عضو شوراي مركزي حزب اصولگراي مؤتلفه هم با بيان اينكه براي حل مشكلات كشور به يک حزب سالم، قوي و پاک نيازمنديم تا مسئوليت را بر عهده بگيرد، گفته بود: «کسي مي‌تواند کار را پيش ببرد که کارآمد، قوي و مقتدر باشد. هرچه به دولت ضعيف کمک کنيم، چون ناکارآمد است، نمي‌تواند پيش برود. به نظرم اگر اصولگرايان بيايند، وضعيت عوض مي‌شود؛ چون شرايط فعلي حاصل کار اصلاح‌طلبان، اميد و اعتداليون است که نه در مجلس و نه در دولت نتوانستند کاري کنند».
حمله به هيئت رئيسه مجلس
اعضا يا نزديكان به جبهه پايداري نه در مجلس قبلي و نه مجلس فعلي رابطه خوبي با علي لاريجاني رئيس مجلس نداشتند و ندارند. بگومگوهاي كلامي زيادي در بزنگاه‌هايي مانند تصويب برجام يا ماجراي اف‌اي‌تي‌اف ميان آنها و رئيس مجلس پيش آمد. حالا در بيانيه به
هيئت‌رئيسه كنايه زده و نوشته‌اند: «متأسفانه مجلس شوراي اسلامي به‌ويژه رئيس و هيئت‌رئيسه آن نه تنها در اين برهه حساس نقش نظارتي خويش را بر دولت ايفا نکردند، بلکه با تصويب برخي لوايح و طرح‌ها و اعتماد مجدد به وزراي استيضاح‌شده و جلوگيري از طرح سؤال از رئيس‌جمهور، در به‌وجودآمدن اين شرايط سخت، نقش اساسي ايفا کرده‌اند». جبهه پايداري احتمالا  براي اينكه متهم به دشمني يك‌سويه با يك جريان نشود از ميان شش بند بيانيه خود كه دولت، مجلس و اصلاح‌طلبان را نواخته، در يك بند هم نقد آرامي به قوه قضائيه داشته و نوشته است: « بي‌ترديد دستگاه قضائي نقش بسزايي در مبارزه با مفسدان سياسي و اقتصادي و امنيتي دارد. سستي و ضعف در برخورد با مفسدان کلان و اخلالگران بازار ارز و سکه و کالاهاي اساسي اين وضعيت اسفناک را به دنبال داشته است... قاطعيت در برخورد با اين عناصر و دستگيري اين اوباش و اراذل اقتصادي، فوريت دستگاه قضائي است. از اين رو پيشنهاد مي‌شود در شرايطي که دشمن رسما جنگ اقتصادي، عليه انقلاب اسلامي آغاز کرده، با تشکيل دادگاه انقلاب اقتصادي و انتخاب قضات انقلابي، اين عناصر فاسد را به دادگاه‌هاي صالحه بسپارند».
تمجيد از پوتين
اين بيانيه در ادامه، به تمجيد از پوتين رئيس‌جمهوري فعلي روسيه پرداخته و آن را مثالي موفق در زمينه بازگشت به درون دانسته: «ملت ما بايد بدانند نه انتخاب گورباچف و نه يلتسين هيچ کدام نتوانست به سازندگي و سروسامان‌دادن کشور شوروي کمکي کند، ليکن بازگشت به درون و تکيه بر اقتصاد علمي که به انتخاب پوتين انجاميد توانست روسيه را مجددا بازسازي و به قدرتي بزرگ در برابر ديگر قدرت‌هاي غربي قرار دهد. امروز نبايد بگذاريم پروژه يلتسين‌سازي در کشور ما تکرار شود؛ بلکه بايد از هم‌اکنون ضمن بهره‌بردن از ظرفيت‌هايي که جريان معتقد به گفتمان انقلاب اسلامي در اختيار دارد، ضمن رفع مشکلات مردم و کمک براي تقويت کارآمدي نظام جمهوري اسلامي، کشور را در جهت عبور با کمترين هزينه از دوران حاکميت غرب‌گرايان ياري نماييم».
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو