hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > روند نابرابر عرضه و تقاضا در بازار پوشاک همچنان ادامه دارد

روند نابرابر عرضه و تقاضا در بازار پوشاک همچنان ادامه دارد

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد با اشاره به اینکه عرضه پوشاک در بازار وضعیت نسبتا مطلوبی دارد اما تقاضا بسیار کم است، گفت: همزمان با گران شدن اجناس، قدرت خرید مردم به شدت کاهش پیدا کرده که این از عوامل موثر در کاهش تقاضا و رکود بازار پوشاک محسوب می‌شود.
جواد مفیدی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت بازار پوشاک مشهد اظهار کرد: بازار پوشاک مشهد با آمدن ویروس کرونا و ادامه‌دار شدن تعطیلی‌ها شرایط بسیار نامناسبی را تجربه کرده است. در گذشته تقاضا در بازار پوشاک با توجه به اینکه مشهد شهری زائرپذیر است، وضعیت خوبی داشت اما در حال حاضر زائر زیادی وارد شهر نمی‌شود.
وی افزود: حدود ۳۵ درصد از واحدهای صنفی فروش پوشاک به صورت مستقیم و سایر واحدها به شکل غیرمستقیم با زائر در ارتباط هستند. متاسفانه در حال حاضر با کاهش رفت و آمد زائران به مشهد، بازار پوشاک نیز با کاهش شدید تقاضا مواجه شده است. از دیگر سو همزمان با گران شدن اجناس قدرت خرید مردم به شدت کاهش پیدا کرده و این از عوامل موثر بر کاهش تقاضا و رکود بازار پوشاک محسوب می‌شود. البته که همچنان اصلی‌ترین مشکل بازار پوشاک نبود زائر است.
رئیس اتحادیه فروشندگان پوشاک مشهد با اشاره به میزان ریزش در واحدهای صنفی پوشاک بیان کرد: تعطیلی مغازه و ریزش در صنف پوشاک ریسک و ضرر زیادی دارد. اگر فروشنده پوشاک بخواهد مغازه‌اش را برای همیشه تعطیل کند، شاید تنها بتواند ۵۰ درصد از سرمایه خود را بازگرداند. این صنف مانند سایر اصناف نیست که بتوان به سادگی آن را تعطیل کرد. البته طی مدت اخیر تعداد مجوزهای باطل شده بسیار بیشتر از مجوزهای صادر شده بوده است.
مفیدی با اشاره به افزایش بسیار زیاد قیمت مواد اولیه پوشاک عنوان کرد: متاسفانه به دلیل افزایش قیمت بسیار بالای مواد اولیه، قیمت پوشاک نوسانات زیادی را تجربه کرده که روز به روز نیز در حال افزایش است. در بعضی از کالاها و اجناس قیمت‌ها ۱۰ برابر بیشتر شده و بعضی از مدل‌های مختلف پارچه‌ نیز ۲ تا چهار برابر افزایش قیمت داشته است.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد گفت: از یک طرف مواد اولیه و از طرف دیگر هزینه پرسنل هر واحد تولیدی نسبت به سال گذشته بسیار تغییر کرده و این تغییر به این خاطر است که هزینه تولید یا خرید هر قلم کالا برای صاحب صنف بسیار گران تمام می‌شود.
وی با اشاره به آسیب‌های شیوع پیک پنجم کرونا بر بازار پوشاک بیان کرد: تا سه هفته گذشته بازار در حال تازه کردن نفس تازه‌ای بود اما مواجهه با پیک پنجم کرونا و اعمال مجدد محدودیت‌ها، بازار پوشاک را بار دیگر از پا انداخت.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام