hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

سبک وضع!

سی و نهمین دوره رقابت های بین المللی کشتی آزاد جام جهان پهلوان تختی گرامیداشت دهه مبارک فجر با حضور کشتی گیران مدعی داخلی در کنار آزادکارانی از 9 کشور جمهوری آذربایجان، ترکیه، روسیه، ارمنستان، مجارستان، هلند، بلاروس، قرقیزستان و گرجستان روزهای 18 و 19 بهمن در سالن امام خمینی (س) کرمانشاه برگزار شد و در پایان تیم ایران با 215 امتیاز به عنوان قهرمانی دست یافت و تیم های آذربایجان و قرقیزستان به ترتیب با 112 و 104 امتیاز دوم و سوم شدند.
                       

سی و نهمین دوره رقابت های بین المللی کشتی آزاد جام جهان پهلوان تختی گرامیداشت دهه مبارک فجر با حضور کشتی گیران مدعی داخلی در کنار آزادکارانی از 9 کشور جمهوری آذربایجان، ترکیه، روسیه، ارمنستان، مجارستان، هلند، بلاروس، قرقیزستان و گرجستان روزهای 18 و 19 بهمن در سالن امام خمینی (س) کرمانشاه برگزار شد و در پایان تیم ایران با 215 امتیاز به عنوان قهرمانی دست یافت و تیم های آذربایجان و قرقیزستان به ترتیب با 112 و 104 امتیاز دوم و سوم شدند.این پیکارها در حالی برگزار شد که روسیه با سه آزادکار و هلند نیز با یک نماینده در این مسابقات حضور داشت و از 10 وزن ممکن نمایندگان روسیه، قرقیزستان و گرجستان در وزن های 57، 61، 65 و 74 کیلوگرم عنوان نخست را کسب کردند. در وزن های 57، 61 و 65 کیلوگرم هیچ یک از نمایندگان ایران موفق به حضور در فینال نشدند. در وزن 97 کیلوگرم علیرضا گودرزی آزادکار کهنه کار ایران در حالی عنوان نخست را کسب کرد که «نورماگومد گادجیف» دارنده مدال طلای اروپا و طلای جوانان جهان از جمهوری آذربایجان به دلیل مصدومیت به روی تشک نرفت. با این وجود، پیکارهای کشتی آزاد جام تختی، دستاوردها و نکات فنی بسیار خوبی برای کادر فنی داشت و ضعف اساسی کشتی ایران در اوزان سبک را بیش از گذشته نشان داد. در چند سال گذشته و به خصوص در پیکارهای جهانی سال‌های 2017 پاریس و 2018 مجارستان، نمایندگان ایران نه تنها نتوانستند عنوان قابل قبولی را در اوزان سبک و میان وزن کسب کنند، بلکه به دلیل ضعف فنی و عدم مدیریت صحیح کشتی، حذف زودهنگامی از دور رقابت ها داشتند. در همین راستا، کادر فنی در فرصت چند ماه مانده به پیکارهای جهانی سال 2019 قزاقستان و همچنین بازی‌های المپیک باید فکر اساسی برای اوزان پایین و میان وزن و به خصوص وزن های المپیکی 57، 65 و 74 کیلوگرم داشته باشند. در این دوره از مسابقات می توان به درخشش و ظهور آزادکارانی همچون یونس امامی، بهمن تیموری، کامران قاسم پور و احمد بذری در وزن های 70، 79 و 86 کیلوگرم اشاره کرد که نباید به حال خود رها شوند چرا که این آزادکاران جوان و آینده دار در صورت انجام تمرینات مداوم و حضور در تورنمنت های بین المللی، ظرفیت کسب مدال‌های جهانی را دارند.

سطح فنی قابل قبول بود

غلامرضا محمدی در این باره گفت: «ریکاوری کشتی ایران به زمان نیاز دارد اما تمام تلاش‌مان را می کنیم که شرایط فعلی را بهبود ببخشیم». وی با بیان اینکه فاصله زیادی تا مسابقات المپیک نداریم، گفت: «تا زمان برگزاری این رقابت ها شرایط دشواری داریم و من افسوس می خورم که اگر قرار بود در فدراسیون تغییر و تحولی رخ دهد کاش زودتر از این اتفاق می افتاد تا زمان بیشتری برای آماده سازی داشتیم». محمدی تصریح کرد: «در افت کشتی ایران همه دخیل هستیم و باید ضعف های خود را ریشه یابی و آن ها را آسیب‌شناسی کنیم تا بتوانیم در کنار یکدیگر بازهم کشتی ایران را به جایگاه اولیه برگردانیم». سرمربی تیم ملی کشتی ایران خاطرنشان کرد: «اعتقاد دارم اگر همه دلسوزان کشتی پای کار باشند و هرکس گوشه ای از کار را بگیرد در المپیک توکیو هم می توان نتیجه خوب گرفت». وی همچنین مسابقات جام تختی را محکی بسیار خوب برای شناخت کشتی گیران توانمند دانست و گفت: «بیشتر بضاعت کشتی ایران در جام تختی حضور پیدا کردند و این اولین محک جدی برای شناخت نفرات مورد نظر برای مسابقات پیش رو است». محمدی در پایان افزود: «با توجه به اینکه چند تیم خارجی کشتی گیران خوبی را در مسابقات شرکت دادند سطح کمی و کیفی رقابت ها در حد قابل قبولی بود».
                                   
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو