hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > ورزشی > نعمت‌پور: در توکیو می‌توانستیم چند فینالیست داشته باشیم

نعمت‌پور: در توکیو می‌توانستیم چند فینالیست داشته باشیم

قهرمان سابق کشتی‌فرنگی جهان گفت: دلم از این بابت می‌سوزد که ساروی در اوج جوانی می‌توانست فینالیست شود، اما باز هم قافیه را به الکسانیان باخت.
طالب نعمت‌پور در گفت‌وگو با میزان، در خصوص عملکرد کشتی‌فرنگی ایران در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو، اظهار داشت: المپیک با تمام تلخی‌ها و جذابیت‌هایش به پایان رسید. با دیدن بعضی صحنه‌ها خوشحال و با دیدن صحنه‌هایی دیگر حالمان گرفته شد. اگر بخواهم به صورت وزن به وزن به عمکرد تیم نگاه کنم، باید بگویم که بدن کشتی‌گیران با یکدیگر تفاوت داشت و نمی‌توانم به صورت مطلق راجع به آماده یا عدم آمادگی کشتی‌گیران از نظر جسمانی نظر بدهم.
وی ادامه داد: قطعا هر کادری که روی کار می‌آید به دنبال بهترین عملکرد است و به همین دلیل با تمام وجود کار می‌کنند و زحمت می‌کشند، اما طبیعتا هر کادری نقاط ضعف و قوتی دارد. به محمدرضا گرایی و محمدهادی ساروی نگاه کنید که با آمادگی نسبتا خوبی به مصاف رقبا رفتند، اما محمدعلی گرایی و علیرضا نجاتی از شادابی لازم بر روی تشک مبارزه برخوردار نبودند و به عقیده من می‌توانستند به سطح مطلوب‌تری از آمادگی جسمانی برسند. از طرفی میرزازاده هم قبلا با رضا کایالپ کشتی بهتری گرفته بود، اما در المپیک مقابل این کشتی‌گیر ترکیه‌ای نتوانست رقابت نزدیک و پایاپایی را به نمایش بگذارد و قافیه را به راحتی به کایالپ باخت.
نعمت‌پور تصریح کرد: دلیل این موضوع می‌تواند سازگاری بعضی کشتی‌گیران با تمرینات آماده‌سازی در اردو‌های تیم‌ملی باشد و در نقطه مقابل بدن برخی دیگر از کشتی‌گیران با مدل تمریناتی که در اردو داشته‌اند، سازگار نبوده است و در المپیک از شادابی لازم به دور بودند.
وی افزود: باخت نجاتی به ارمنستان دور از انتظار بود. در وزن ۶۰ کیلو نجاتی یکی از امید‌های تیم به حساب می‌آمد و شاید قبل از اعزام مدال او را محتمل‌تر از سایر اوزان می‌دانستیم. پتانسیل بالا، جوانی و مدال‌آوری در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۹ نورسلطان ما را به این باور رسانده بود که نجاتی در المپیک هم مدال خواهد گرفت، اما او نتوانست بعد از وزن کم کردن به حالت نرمال و ایده‌آل برای مبارزه با رقبا برگردد و به همین دلیل نتیجه را مقابل حریف ارمنستانی واگذار کرد و دستش از رسیدن به مدال کوتاه ماند.
قهرمان سابق کشتی‌فرنگی جهان گفت: البته نجاتی در خاک هم مشکل داشت که متاسفانه بعد از گذشت دو، سه سال هنوز هم این نقیصه در مبارزاتش برطرف نشده است و انتظارات را برآورده نکرد. به هر حال نجاتی تازه اول راه است و با توجه به سن و سالی که دارد، قطعا می‌تواند دستاورد‌های زیادی را در ادامه این مسیر به دست بیاورد. همچنین محمدعلی گرایی مقابل نماینده کرواسی علی‌رغم اینکه پیروز از میدان خارج شد، اما عملکرد خوبی نداشت و باصلابت ظاهر نشد و توقع می‌رفت کشتی راحت‌تری را مقابل این کشتی‌گیرا برگزار کند.
دارنده مدال طلای سال ۲۰۱۳ جهان در ادامه صحبت‌هایش گفت: المپیک میدان بزرگی است و بهتر است به شکست برخی کشتی‌گیران منطقی‌تر نگاه شود. با چشمان خودمان دیدیم که بزرگان زیادی در مقابل کشتی‌گیران گمنام و تنها در عرض چند ثانیه نتیجه را واگذار کردند و از نتیجه مطلوبی که در سر داشتند فاصله گرفتند. محمدعلی گرایی هم اگر ده بار دیگر با حریف ژاپنی مبارزه کند، او را شکست خواهد داد، اما در المپیک نتیجه را به او واگذار کرد و نتوانست به مدال برنز برسد. گرایی در مواجهه با کشتی‌گیر ژاپنی هیجانی شد و کوچینگ باید تلاش می‌کرد تا او را آرام کرده و کشتی را به خاک و کسب امتیاز در این حالت هدایت می‌کرد. وی پتانسیل بسیار بالایی دارد و قبل از المپیک باید مشکلات فنی‌اش برطرف می‌شد تا در میدان مبارزه تا این اندازه به رقبا امتیاز ندهد. گرایی همان‌قدر که در گرفتن امتیاز خوب عمل می‌کند، اما ایراد بزرگی در امتیاز دادن به رقبا دارد که‌ای کاش قبل از المپیک روی این موضوع بیشتر تمرکز می‌کردند.
نعمت‌پور تاکید کرد: کشتی فرنگی کشورمان در این المپیک هم می‌توانست چند فینالیست داشته باشد و نتایج خارق‌العاده‌ای را رقم بزند، اما حیف که به این نقطه ایده‌آل نرسیدیم. من از این بابت ناراحت هستم که کشتی‌گیری مانند ساروی بعد از گذشت دو سال باز هم مقابل الکسانیان مبارزه را واگذار می‌کند. المپیک توکیو موقع بردنش بود و ساروی اینجا باید از پس الکسانیان برمی‌آمد. دلم از این بابت می‌سوزد که ساروی در اوج جوانی می‌توانست فینالیست شده و مدال خوش‌رنگ‌تری را به سینه می‌زد، اما باز هم قافیه را به الکسانیان باخت. میرزازاده هم در اوج جوانی قرار دارد و آینده روشنی انتظارش را می‌کشد.
دارنده مدال طلای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ گوانگژو در پایان خاطرنشان کرد: حمید سوریان برای کشتی‌گیران سنگ تمام گذاشت. همچنین رئیس فدراسیون هم زحمات زیادی کشید و همواره از کادرفنی حمایت کرد. اما علی‌رغم اینکه تمام بار ورزش کشورمان در المپیک روی دوش کشتی بود، در مقابلش مسئولان کشورمان چه چیزی به کشتی‌گیران داده‌اند؟ متاسفانه کشتی‌گیران نه امنیت شغلی دارند و نه آینده روشنی برای‌شان ترسیم کرده‌اند. در مقابل ماه‌ها در اردو‌های تیم‌ملی زحمت می‌کشند و عرق می‌ریزند و دوری از خانواده و عزیزان‌شان را به جان می‌خرند تا بتوانند دل مردم را شاد کرده و پرچم مقدس کشورمان را در میادین بزرگ و مهم بین‌المللی به اهتزار دربیاورند.
نعمت‌پور خاطر نشان کرد: متاسفانه مسئولان کشورمان کمترین حمایت را از کشتی دارند، اما بیشترین توقع را هم از کشتی‌گیران دارند. باید دست تک‌تک کشتی‌گیران را که همواره به خاطر افتخارآفرینی برای کشورمان زحمت می‌کشند را ببوسیم و همواره قدردان زحمات آن‌ها باشیم.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام