لیلا بهرامی ، در خصوص عملکرد تیم کاراته بانوان در المپیک اظهار داشت: فکر میکردم با توجه به حضور دو نماینده در کاراته بانوان، حداقل یک مدال کسب کنیم و اصلاً فکر نمیکردم تیم بدون مدال بازگردد. این موضوع نیز با توجه به پتانسیل بچهها دور از انتظار نبود. حمیده عباسعلی با وجود یک سال از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت، همچنان از لحاظ ذهنی درگیر بود و نتوانست توانایی خود را در زمین نشان بدهد.
وی تصریح کرد: تخصص حمیده عباسعلی دست جلو است، اما چرا باید در این مسابقات فقط یک بار از شگرد خود استفاده کند. آسیبدیدگی، عدم استفاده از توانایی و نداشتن کارت توسط مربی برای استفاده در لحظات حساس از دلایل اصلی شکست حمیده عباسعلی بود. چرا باید مربی ما در ابتدای مسابقه برای یک ضربه معمولی کارت بکشد و کارتش بسوزد تا در ادامه بازی برای یک تکنیک سه امتیازی که یک پرچم نیز بالا رفته است، کارت نداشته باشد.
سرمربی پیشین تیم ملی کاراته بانوان خاطر نشان کرد: زمانی که حمیده عباسعلی در دیدار دوم مغلوب حریف سوئیسی شد، شانس مدالش کاهش یافت. حمیده در این مسابقات بیش از حد محتاط بود،البته استرس و فشار روانی مسابقات المپیک وحشتاک است. در مسابقاتی به این حساسی، مربی و بازیکن استرسی بسیار زیادی دارند و شاید اگر من یا هر کسی دیگری آنجا بودیم نیز این اشتباهات را انجام میدادیم.
بهرامی با انتقاد از عدم حریف تمرینی مناسب برای حمیده عباسعلی گفت: حمیده عباسعلی در اردوهای تیم ملی حریف تمرینی مناسب نداشت. اتفاقی که برای سجاد گنجزاده نیفتاد و ذبیحالله پورشیب حریف مناسبی برای او بود. گنجزاده میتواند نصف مدال خود را مدیون پورشیب باشد که تا آخرین لحظه در کنار او ایستاد. پورشیب مردانگی کرد و باید مدال طلای ارزشمند المپیک گردن هر دو قهرمان ما باشد. هیچ کدام از نفرات حاضر در اردوی بانوان مناسب تمرین با حمیده عباسعلی نبودند.
وی خاطر نشان کرد: برای حضور در المپیک، تیم ملی بانوان را خلع سلاح کردند و در حال حاضر ما با چه نفراتی قرار است در مسابقات جهانی حضور داشته باشیم؟ ما میتوانستیم در کنار دو ملیپوش المپیک، یک تیم دیگر نیز در اردو داشتیم که متاسفانه این اتفاق نیفتاد.
سرمربی پیشین تیم ملی کاراته در پاسخ به این سوال که چه نمرهای به سمانه خوشقدم در المپیک میدهد، گفت: نمرهای نمیتوانم بدهم، چرا که جای سمانه در المپیک نبودم، اما او اشتباهاتی در این مسابقات داشت. کارت کشیدنهای اشتباه سمانه خوشقدم در المپیک، در مسابقات لیگ جهانی لیسبون نیز اتفاق افتاده بود که انتقاداتی نیز به او شده بود. فدراسیون کاراته بعد از اشتباهات خوشقدم در لیسبون باید با سمانه صحبت میکرد و حتی در صورت نیاز کارت کشیدن را به او یاد میداد. با وجود تلاش بازیکن در مسابقات، اما نصف مبارزه در المپیک دست مربی است که پشت او نشسته است.
بهرامی با افسوس از دست رفتن فرصت کسب مدال در رقابتهای المپیک گفت: کاراته بانوان خیلی مفت مدال المپیک را از دست داد. ما برای کسب مدال المپیک، بازیکن خوب بسیاری را از دست دادیم و در نهایت هیچ کسی نیز مدال نگرفت. 10 سال طول میکشد تا ما بازیکنی را تبدیل به حمیده عباسعلی تبدیل کنیم. مدال المپیک کاراته بانوان میتوانست باشگاههای ما را شلوغ کند، اما با از دست رفتن این فرصت باشگاههای خالی خواهد شد.
وی در خصوص نحوه آمادهسازی ملیپوشان المپیکی گفت: باید از نفرات شاخص کشورهای دیگر دعوت میکردیم تا با حضور در ایران با حمیده و سارا کمیته بزنند. ما برای سارا بازیکن زیاد داشتیم، اما میتوانستیم برای آمادهسازی حمیده، چند بازیکن از کشورهای دیگر دعوت کنیم تا با او کمیته بزنند. کسب مدال المپیک شوخی بردار نیست و انتهای دوران قهرمانی، حضور در المپیک و کسب مدال است. مسئولان فدراسیون باید تمام زندگی خود را میگذاشتند تا برای حمیده حریف تمرینی فراهم کنند تا او در المپیک به زمین نچسبیده باشد. عباسعلی در المپیک اضطراب زیادی داشت و اضطراب نیز با نداشتن تمرین کافی به وجود میآید.
سرمربی پیشین تیم ملی با ابراز ناراحتی از آسیب دوباره عباسعلی گفت: صحنهای که حمیده به خوشقدم گفت دوباره دچاره آسیب شده است، جگرم سوخت. حمیده بازیکنی است که برای کسب مدال المپیک از همه چیز زندگیاش زد. او اهل تفریح، مهمانی و حضور در فضای مجازی نبود و تمام زندگیاش کاراته بود، اما راهی که او رفت، غلط بود.
بهرامی در خصوص شایعه رابطه نه چندان مناسب خوشقدم و امینی مدیر تیمهای ملی بانوان گفت: در این خصوص اطلاعی ندارم اما چرا از زمانی که ما سهمیه المپیک رزیتا علیپور را از دست دادیم هیچ مصاحبه و صحبتی از امینی نشنیدیم. مدیر تیمهای ملی بانوان باید جوابگوی صفر تا صد نتایج باشد. حمیده عباسعلی باید زیر نظر برنامههای مدیر تیمهای ملی تمرین میکرد و اگر مربی با مدیر تیم ملی اختلافی دارد، بازیکن نباید چوبش را بخورد. فدراسیون کاراته پشت مدال سجاد گنجزاده خود را پنهان نکند و در خصوص نتایج بانوان پاسخگو باشد.
وی تاکید کرد: سجاد گنجزاده بلد است که چگونه بازی کند و در المپیک نیز کلکسیون تکنیکها را اجرا کرد و هروی نیز به خوبی بلد است بازیکن را کوچ و کارت بکشد. چند اعزام با هروی حضور داشتم و به خوبی دیدم که بلد است کارت بکشد و کجا از کارت خود استفاده کند. ما میتوانستیم از هروی بخواهیم در خصوص کارت کشیدن به سرمربی تیم ملی بانوان کمک کند. وقتی ما در کاری تخصص نداریم، میتوانیم از دیگران کمک بگیریم. اگر این اتفاق افتاده بود و ما در المپیک مدال گرفته بودیم، افتخارش برای سمانه خوشقدم بود.
بهرامی با اشاره به تغییرات پیاپی کادرفنی بانوان گفت: بعد از استعفای من، ستاره موسوی و در ادامه سمانه خوشقدم سرمربی تیم ملی شدند، اما چرا با وجود همه این تغییرات یک بازیکن ما در المپیک مدال نگرفت. در سالهایی که مربی بودم فردی در فدراسیون هر کاری از دستش برآمد را انجام داد تا تیم من نتیجه نگیرد و به خاطر مشکلاتی که با من داشت، پنل داوری را به گونهای انتخاب میکرد تا بازیکنانم نتیجه نگیرد.
سرمربی پیشین تیم ملی کاراته بانوان گفت: فقط کافی بود یک نفر به او سلام نکند تا در زمین مسابقه کاری کند تا بازیکن هر کار میکند امتیاز نگیرد. او حق خیلی از بازیکنان تیم بانوان را خورد. بارها با فدراسیون سابق و فعلی صحبت کردم تا اگر میخواهند تیم ملی را نجات بدهند و این فرد را از داوری در خارج و داخل ایران کنار بگذارند. این در حالی است که در تمام فدراسیونها از ایشان حمایت میکند و من نمیدانم چقدر توانمند است که حمایت همه فدراسیونها را دارد.
بهرامی در پایان گفت: بهترین نتایج را در ردههای پایه گرفتم، اما چطور میشود که در زمان سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان در دو سال نتیجه نمیگیرم تا مجبور شوم به خاطر نتیجه نگرفتن و فشار بسیار زیاد استعفا بدهم. چرا فدراسیون گذشته و فعلی به قدری به این فرد فضا داد تا با بازیکنان اینگونه رفتار کند. ما این همه سرمربی در بانوان تغییر دادیم تا در المپیک مدال بگیریم، اما چرا فدراسیون هیچگاه با این فرد برخورد نکرد و چشم خود را روی همه چیز بست.
بهرامی: فدراسیون کاراته پشت مدال گنجزاده پنهان نشود
سرمربی پیشین تیم ملی کاراته بانوان گفت: فدراسیون کاراته پشت مدال سجاد گنجزاده خود را پنهان نکند و در خصوص نتایج بانوان پاسخگو باشد.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران