hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > کدام معاملات طلا مشمول معافیت از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه می‌شوند؟

کدام معاملات طلا مشمول معافیت از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه می‌شوند؟

براساس طرح مالیات بر عایدی سرمایه، خرید و فروش طلا کمتر از یک سال، مشمول ۳۰ درصد و بیشتر از ۳ سال مشمول ۱۰ درصد مالیات بر عایدی سرمایه خواهد بود.
فارس نوشت: بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد بیشتر درآمد ثروتمندان ناشی از ثروت است و نه کار کردن. در واقع، با افزایش درآمد‌ها سهم درآمد حاصل از کار کردن از کل درآمد‌های افراد کاهش می‌یابد و در عوض سهم درآمد حاصل از عایدی سرمایه افزایش می‌یابد.
یکی از پایه‌های مالیاتی ضروری برای کاهش نابرابری و عدالت مالیاتی، مالیات بر عایدی سرمایه (CGT) است. تجربه سایر کشور‌ها نشان می‌دهد که این پایه مالیاتی با کاهش فعالیت‌های سوداگرانه و سفته‌بازی باعث تنظیم‌گری و کنترل قیمت‌ها در بازار‌های اقتصادی می‌شود.
با توجه به تعلل غیرقابل توجیه دولت روحانی برای ایجاد این پایه مالیاتی ضروری، نمایندگان مجلس یازدهم دست به کار شدند و کلیات طرح مالیات بر عایدی سرمایه در جلسه علنی مورخ ۵ خردادماه به تصویب مجلس رسید. قرار است جزئیات این طرح در آینده نزدیک در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار گیرد.
علی رغم اینکه کارشناسان تاکید دارند با توجه به معافیت‌های درنظرگرفته شده در این طرح، ۹۵ درصد مردم از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند، ولی همچنان در فضای جامعه درباره این موضوع نگرانی‌هایی وجود دارد.
براساس این طرح، خرید و فروش طلا کمتر از یک سال، مشمول ۳۰ درصد و بیشتر از ۳ سال مشمول ۱۰ درصد مالیات بر عایدی سرمایه خواهند بود. براساس طرح مذکور، معافیت‌ها در زمینه ارز عبارتند از:
نگاهی به معافیت مالیاتی بر عایدی معاملات طلا/ جزییاتی از معافیت‌های مالیاتی بر عایدی معاملات طلا
الف- طلا و جواهرات خریداری شده قبل از اجرای قانون تا میزان ۱۰۰ گرم طلا ۱۸ عیار تا ۶ ماه پس از اجرای قانون برای هر فرد
ب- عایدی برای هر فرد به اندازه معافیت ماده ۸۴ قانون مالیات‌های مستقیم (۴۸ میلیون تومان عایدی در سال ۱۴۰۰)
ج- عایدی طلافروشان دارای پروانه کسب
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو