وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد با تغییر رویکرد تلاش میکند تا از آموزش و پژوهش صرف به سمت مسئله محوری و کارآفرینی حرکت کند که در این زمینه امیدواریم با همراهی دانشجویان و اساتید نخبه بتوانیم دانشگاه آزاد را به یک دانشگاه کارآفرین و تعالی گرا تبدیل کنیم.
وی از راهاندازی اکوسیستم کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل خبر داد و خاطرنشان کرد: ما با داشتن 480 نفر دکترای تخصصی در رشتههای مختلف بهعنوان مدرس دانشگاه و 14 هزار دانشجو تلاش میکنیم تا با تکیهبر توان نیروی انسانی خود و سرمایه علمی بتوانیم گرهگشای مشکلات جامعه باشیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بابیان اینکه در دانشگاه آزاد مسئولیتهای اجتماعی به شکل استانی، ملی و بینالمللی تعریفشده است، تصریح کرد: در حوزه مسئولیت اجتماعی استانی ما سعی در تقویت حوزه گردشگری سلامت داریم و ما در دانشگاه آزاد اسلامی روی این موضوع متمرکز شدیم.
رسولی به فعالیت 12 واحد فناور در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: ما از سال 94 فعالیتهای خود را در تقویت واحدهای رشد و فناورانه آغاز کردیم و در این اواخر سعی بر توسعه و تقویت این بخشداریم.
وی ادامه داد: امروز در این مجموعه سه شرکت فناور تولیدات خود را بعد از طی کردن مراحل مختلف عرضه کردند و در سالی که مزین به حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی است تلاش بر این است تا این محصولات در بازارهای داخلی به فروش برسد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل ضرورت تقویت اقتصاد دانشبنیان را با تکیهبر دانشجویان خلاق و نوآور یادآور شد و افزود: ما در دانشگاه آزاد به همت اساتید و دانشجویان قصد حمایت از ایدههای خلاق راداریم و برای اولین بار در این راستا شاهد برگزاری رویداد شتاب با محوریت توسعه روستاها شدیم که این رویداد با مشارکت پارک علم و فناوری برگزارشده است.
رسولی همچنین از افتتاح مجموعه کارتینگ خودرو بهعنوان محصول تولیدشده در دانشگاه آزاد اسلامی به همت متخصصان و دانشجویان خلاق در این مجموعه خبر داد و اظهار کرد: ما با توجه به اینکه دغدغه اشتغال داریم نسبت به اشتغال فارغالتحصیلان خودمان بیتفاوت نیستیم وسعیمان بر این است تا تقویت اشتغال و اقتصاد دانشبنیان را رونق دهیم.