کاشت ناخن تا حد امکان توصیه نمی شود مگر در مواقع خاص مثل کسانی که ناخن شان عیب دارد، یعنی ناخن هایی که به طور ژنتیک ایراد دارند و ظاهر خوبی ندارند آن هم به صورت مقطعی و با رعایت تمام نکات ایمنی و بعد از امتحان کردن تمام موارد ایمنی و جواب نگرفتند.
کاشت قالب ناخن
مدلهای طراحی و کاشت ناخن متنوع است در این نوع از کاشت مواد را داخل قالب ناخن مصنوعی میگذارند تا شکل آن را به خود بگیرد. ابتدا مواد ضد قارچ را روی ناخن میزنند و بعد قالب را روی ناخن فشار میدهند تا مواد روی ناخن خشک شود بعد از چند دقیقه ناخن مصنوعی را برمیدارند.
در این نوع کاشت دیگر سوهانکشی نمیشود و از چسب ناخن هم استفاده نمیشود این نوع کاشت راحتترین نوع کاشت و در عین حال بیکیفیتترین است.
در این نوع کاشت به دلیل اینکه عمل سوهانکشی انجام نمیشود بعد از مدت کوتاهی بهاصطلاح ناخن هوا میگیرد و جمع شدن هوا زیر ناخن کاشت یکی از مهمترین دلایل برای به وجود آمدن قارچ است. در این نوع کاشت باید مراقب بود تا ناخنها کمترین تماس را با آب داشته باشند.
کاشت قالب ناخن
به چه کسانی توصیه میشود؟
معمولا کاشت قالب به افرادی که زمان کمتری برای رسیدگی به ناخنهایشان دارند توصیه میشود. ازآنجا که در این نوع کاشت باید کمترین تماس را با آب داشت، خانهدارها از انتخاب این نوع کاشت پرهیز کنند. این نوع کاشت زمان کمتری نیاز دارد، به سوهانکشی نیاز ندارد و نظم بسیار خوبی بین کاشت ۱۰ انگشت ایجاد میکند.
برای چه کسانی مناسب نیست!
این نوع کاشت به افرادی که ناخنهای پراکنده و یک شکل ندارند اصلا توصیه نمیشود. به دلیل قالبی بودن این نوع کاشت باید تمام ناخنهای دو دست یک شکل باشند در غیر اینصورت کاشت به شکل مرتبی انجام نخواهد شد. به دلیل ضخیم بودن کاشت، کار از حالت طبیعی خود خارج میشود. این نوع کاشت را میتوان روی انگشتهای استاندارد کار کرد. نکته مهم این است که احتمال هوا گرفتن این کاشت بیشتر است. ماندگاری کمتری داردو در مقایسه با روشهای دیگر مواد بیشتر مصرف میشود.
کاشت ناخن پودری
کاشت ناخن پودری از لحاظ زیبایی و مقاومت رتبه ی اول را به خود اختصاص داده است. در کاشت ناخن پودری اول ناخن مصنوعی را که همان تیپ است از اوایل ناخن می چسبند و به اندازه ای که دوست دارند کوتاه می کنند. بعد ضد قارچ و بعد شروع به زدن مواد کاشت روی ناخن می کنند. بعد از تمام شدن این کار، ناخن ها احتیاج به سوهان کاری دقیق و فراوان دارند. برای همین که به خانم هایی که وقت و حوصله ی درست و حسابی ندارند روش کاشت ناخن پودری خیلی توصیه نمی شود.
کاشت ناخن با پودر جز یکی از اصلی ترین شیوه های کاشت ناخن است , با موارد لازم برای کاشت ناخن و ابزار لازم برای کاشت ناخن با پودر آشنا شوید .
کاشت ناخن پودری
پودر کاشت
جا پودری یا گوده
لیکوئید
پمپ لیکوئید
پرایمر ( چسب بین ناخن و مواد)
لاک مانیکور
ضد قارچ (برای جلوگیری از عفونت های قارچی)
قلم پودر ( قلم تخت شماره ۶ یا ۸ )
روغن ( جهت سهولت در کار پولیش)
چسب ( جهت چشباندن تیپ)
تیپ (پایه کوتاه – پایه بلند – فرنچ – طرحدار)
پوشر یا عقب زن
نیپر یا گوشت گیر
کاتر سرگرد یا صاف یا هر دو – جهت کوتاه کردن تیپ
ناخن گیر
بافر
برق ناخن و لاک ناخن جهت طراحی و دیزاین ناخن کاشته شده و در آخر یک جعبه ابزار تا وسایل فوق را در آن قرار دهیم .
کاشت ناخن پودری به چه کسانی توصیه می شود؟
کاشت ناخن پودری زمان بر است و در هر بار ترمیم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان شما را می گیرد و هر انگشت به صورت جداگانه و زمان بر احتیاج به سوهان کشی دارد، کاشت ناخن پودری برای کسانی که وقت حوصله کافی ندارند توصیه نمی شود.
کاشت ناخن ژلهای
در کاشت ناخن ژلهای مواد را به صورت آماده میتوان خریداری کرد. در کاشت ناخن ژلهای پس از آغشته کردن ناخن به ضد قارچ مواد را روی آن قرار میدهند و در دستگاه یو وی گذاشته تا خشک شود. کاشت ناخن ژلهای بسیار شبیه به کاشت ناخن پودری است تنها تفاوت در مواد مورد استفاده آن است.
کاشت ناخن ژلهای
روش کاشت ناخن ژلهای به چه کسانی توصیه میشود
کاشت ناخن ژلهای، بهترین روش کاشت ناخن برای کسانی است که عادت به جویدن ناخنهای خود دارند. در این روش به دلیل بد مزگی مواد و کنده نشدن آنها موجب میشود عادت ناخن جویدن خود را فراموش کنند
روش کاشت ناخن ژلهای مناسب چه کسانی نیست
در برخی موارد ممکن است پوست دست به مواد کاشت ناخن حساسیت داشته باشد که این امر موجب ایجاد اگزما روی پوست میشود.
کاشت ناخن میکس
کاشت ناخن میکس
بهترین روش کاشت ناخن، کاشت ناخن میکس است. این روش ترکیبی از کاشت ناخن ژله ای و پودری است.در این روش بعد از ضد قارچ زدن کاشت پودری را انجام میدهند و بعد از سوهان کشی لایهای از ژل را روی ناخن میگذارند و داخل دستگاه یووی میگذارند تا خشک شود. کاشت ناخن میکس، بهترین روش کاشت ناخن است و نسبت به بقیه کاشتها محکمتر، زیباتر و البته کمی گرانتر است.
چرا کاشت ناخن هوا میگیره؟
زمانی کاشت ناخن هوا میگیرد که در آن حد فاصل کوتیکول و مواد گذاری رعایت نگردد. این حد فاصل حدود ۱ میل است که باید در ابتدا این فاصله گذاری به خوبی رعایت گردد. در انتها باید سوهان کشی دقیقی با زاویه ۴۵ درجه بر روی ناخن ها انجام گردد.
عوامل ترک خوردن مواد کاشت ناخن
اگر کاشت ژله ای باشد معمولا در مکان خشک ترک می خورد. اگر کاشت پودری باشد یا کمتر از حد مواد گذاشته اید و با کارهای روزمره خانه آسیب پذیر شده یا زیاد سوهان کشی کرده اید و مواد نازک شده یا مواد پودرتان مرغوب نیست یا قلموی تان خوب به لیکویید آغشته نشده و پودرتان خوب خیس نشده و جذب صدف نشده احتمال خشک شدن و خراب شدن آن زیاد است.
دلایل بسیار است ولی اگر مراحل را به دقت انجام دهید مواد نه ترک می خورد و نه می شکند. در کاشت ناخن، موادگیری مهم ترین بخش ترمیم یا کاشت است و نیاز به تمرین بسیار دارد.
چه افرادی اصلا ناخن نکارند
به کسانی که بیماری عفونی و قارچی دارند توصیه می شود که کاشت انجام ندهند چون این کار باعث می شود فرد پیشرفت بیماری خود را از چشم دور کند. کسانی هم هستند که مستعد عفونت هستند و سیستم دفاعی بدن ضعیفی دارند و چون آنها خودشان مستعد تمام بیماری های ناخن هستند، با این کار بیماری را تسریع می کنند.
نکات ایمنی بعد از کاشت ناخن
با اجسام آلوده تماس نداشته باشید، مراقبت کنید تا ضربه به ناخن های تان نخورد و در کارهای روزمره هنگام استفاده از مواد شوینده و آب تا حد امکان از دستکش استفاده کنید.
کدام روش کاشت ناخن بهتر است؟
خانمها به دلایل مختلفی کاشت ناخن انجام میدهند؛ برخی صرفا برای زیبایی و برخی دیگر به دلیل مشکلات ناخنهایشان و برای پوشاندن ناخنهایی که به گفته خودشان رنگ و روی زیبایی ندارد انواع کاشت را تجربه میکنند.در ادامه با انواع روش کاشت ناخن آشنا شوید.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران