این امر باعث میشد تا ناخنهای مصنوعی قدیمی، به لحاظ زیبایی حرفی برای گفتن نداشته باشند. اما امروزه انواعی از ناخنهای مصنوعی را در بازار شاهد هستیم که ظاهری کاملا طبیعی دارند و از استقامت خوبی هم برخوردار هستند.
عبارت اکریلیک در اینگونه ناخنها، مخفف واژه متاکریلات است. متاکریلات از ترکیب مونومر مایع و پودر پلیمر بهدست میآید. پودر پلیمر به کار رفته در ناخنهای مصنوعی را شیمی دانها به اختصار PMMA مینامند. حضور این ماده شیمیایی به دوام و استقامت ناخنهای مصنوعی کمک میکند. مونومر مایع زمانی که در مجاورت پودر پلیمر قرار میگیرد، باعث ایجاد واکنش و تولید فیبر میشود، در نهایت هم پس از خشک شدن، حالتی همانند حالت ناخن طبیعی را بر روی پوست خواهیم دید.
اما امروزه اگر ناخنهای زیبا و جذاب بخواهید، انتخابهای بیشتری دارید که یکی از آنها کاشت ناخن ژلهای است.
ناخن ژلهای به خودی خود تکنیک جدیدی نیست، اما علی رغم متداول بودن لاکهای ژلهای، تکنیک کاشت ناخن ژلهای نسبتا ناشناخته است. بالاخره کاشت ناخن ژلهای چیست و چه تفاوتی میان کاشت ناخن ژلهای و کاشت ناخن اکریلیک وجود دارد؟
کاشت ناخن ژلهای چگونه است؟
کاشت ناخن ژلهای و اکریلیک عین هم نیستند، اما شباهتهایی به هم دارند. اکریلیک یک فرایند دو مرحلهای است که شامل ترکیب مایعی با پودر منومر و خمیر درست کردن و این خمیر را به شکل ناخن درآوردن، و سپس در معرض هوا خشک شدن میشود. اما در کاشت ناخن ژلهای از ژل سخت استفاده شده و ناخن در معرض اشعه UV قرار میگیرد. ژل سخت، معمولترین نوع ژل است که برای کاشت ناخن ژلهای به کار میرود، اما جدا کردن آن کمی سختتر است.
کاشت ژلهای به نسبت کاشت پودری نازکتر، واقعیتر و ظریفتر است و در عین حال گرانتر از کاشت اکریلیک میباشد. این کاشت با آب و هوای مرطوب سازگاری بیشتری دارد و ماندگاری آن در هوای مرطوب بیشتر است و به طور معمول این نوع کاشت در هوای خشک ترک برمیدارد. در این روش مواد ژل به صورت آماده خریداری شده و آن را بعد از مواد ضد قارچ روی ناخن میگذارند و در دستگاه یووی قرار میدهند تا خشک شود.
کاشت ناخن ژلهای برای چه کسانی مناسبتر است؟
این کاشت برای افرادی که ناخنی ظریف و براق میخواهند، از حساسیت یا ناراحتی تنفسی (آسم) رنج میبرند و همچنین در مناطق مرطوب زندگی میکنند مناسب میباشد. برای ماندگاری بیشتر این کاشت نیاز به تواناییهای یک ناخن کار حرفهای و مواد مناسب و خشک نبودن آب و هوا است.
مزایای کاشت ناخن ژلهای
- مواد مورد استفاده در این روش برخلاف کاشت ناخن پودری، بدون بو است.
- مواد کاشت ناخن ژلهای معمولا غیر سمی است.
- ناخن کاشته شده با روش ژلی ظریفتر و طبیعیتر از ناخن کاشته شده به روش پودری است و به همین دلیل، ظاهر طبیعیتر و واقعیتری روی ناخن ایجاد میکند.
- روش کاشت ناخن ژلهای سریعتر انجام میشود و راحتتر نیز هست.
- کاشت ناخن ژلهای به ترمیم کمتری نیاز دارد.
- از این روش میتوان به عنوان کاور ناخن نیز استفاده کرد.
- کاشت ناخن ژلهای معمولا گرانتر از سایر روشهای کاشت ناخن است.
- تعداد سالنهایی که خدمات مربوط به این نوع کاشت ناخن را به مشتریان ارائه میدهند کمتر است.
- دستگاه مخصوص این روش از کاشت ناخن معمولا دارای اشعه ماورا بنفش بوده و برای پوست بسیار مضر است.
- همانطور که گفته شد کاشت ناخن ژلهای ظاهری ظریفتر و طبیعیتر دارد. اگر به هر دلیلی مایل باشید ناخن ژلهای را بردارید، حذف این ژل از روی ناخن کاری وقت گیر و سخت خواهد بود و ممکن است باعث ضعیف شدن ناخن هم بشود.
- برای برداشتن کاشت ناخن ژلهای حتما باید به سالنهای مخصوص مراجعه شود و این کار توسط تکنیسین ناخن انجام میشود و نباید این کار را خودتان در خانه انجام دهید.