hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > سرگذشت تلخ جاده «دهدشت_چرام» بعد از ۷ سال؛ جاده‌ ناایمنی که جان می‌گیرد

سرگذشت تلخ جاده «دهدشت_چرام» بعد از ۷ سال؛ جاده‌ ناایمنی که جان می‌گیرد

پروژه بهسازی و تعریض جاده بین دو شهرستانی «دهدشت به چرام» بعد از گذشت ۷ سال تنها ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
 در روند توسعه هر منطقه راه‌های ارتباطی استاندارد نقش اساسی ایفا می‌کنند، توسعه راه‌های ارتباطی استاندارد می‌تواند نوید بخش برون رفت هر منطقه از بن‌بست‌های مختلف باشد.
استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به موقعیت توپوگرافی خاص جغرافیایی دارای مسیرهای مواصلاتی مختلف بوده که بخش عمده آن از مناطق کوهستانی عبور می‌کند.
استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به قرار گرفتن بین استان‌های بزرگ خوزستان، فارس و اصفهان در واقع می‌تواند نقطه اتصال مناسبی بین این استان‌ها باشد.
پس از انقلاب اسلامی توجه به توسعه زیرساخت‌های ارتباطی از جمله جاده‌ای و ریلی، هوایی و دریایی مورد توجه خاص قرار گرفت و در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز احداث جاده پاتاوه به دهدشت که در آینده از آن به عنوان نقطه اتصال مرکز به جنوب کشور استفاده می‌شود، در برون رفت شهرستان‌های چهارگانه کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی موثر خواهد بود.
علاوه بر توسعه راه‌ها، استاندارد سازی و حذف نقاط حادثه خیز نیز از ضروریات به‌شمار می‌رود، و این ضرورت در مناطق با شرایط جغرافیایی کوهستانی باید بیشتر مورد توجه واقع شود.
پروژه جاده شهرستان چرام به شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه به طول 15 کیلومتر از جمله پروژه‌هایی است که علاوه بر تسریع در رفت و آمد به کیفیت بخشی به رفع نقاط حادثه‌خیز این مسیر نیز کمک شایانی می‌کند.
هر ساله در محورهای مواصلاتی استان به دلیل غیر استاندارد بودن مسیرها شاهد وقوع حوادث تلخ رانندگی و فوت ده‌ها تن از مردم هستیم.
محمد راستا معاونت ساخت و توسعه راه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پروژه ارتباطی چرام به دهدشت از سال 93 آغاز شده و با توجه به پیشرفت مناسب در دو سال اولیه، متأسفانه روند اجرایی پروژه با مشکلاتی مواجه شد و در سال 99 عملیات اجرایی مجدد آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه این پروژه دارای 70 درصد پیشرفت فیزیکی است، افزود: قطعه اول پروژه به طول سه و نیم کیلومتر تحویل شده و قطعه دوم دارای پیشرفت فیزیکی 50 درصدی است.
راستا خاطرنشان کرد: این پروژه در ردیف پروژه‌های عمرانی استان قرار دارد و امیدواریم با همکاری مسئولان استانی تا پایان نیمه اول امسال به بهره‌برداری برسد.
هادی فتاحی‌اصل فرماندار شهرستان چرام با اشاره به اینکه پروژه راه ارتباطی چرام به دهدشت از طرح‌های اولویت دار این شهرستان است، گفت: قریب به 9 کیلومتر از این پروژه در حوزه استحفاظی شهرستان چرام است، که ساخت هفت کیلومتر آن به‌صورت چهاربانده و تعریضی به اتمام رسیده‌است.
وی با بیان اینکه دو کیلومتر دیگر از پروژه راه ارتباطی چرام به دهدشت در شهرستان چرام باید اجرایی شود، گفت: برای اتمام باقی‌مانده مسیر، به اعتباری بالغ بر 9 میلیارد تومان نیاز است، که امیدواریم با توجه مسئولان و تأمین اعتبار لازم شاهد به سرانجام رسیدن این پروژه باشیم.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد