فریددون خودنیا افزود: استان لرستان به دلیل شرایط آب و هوایی بسیار خوبی که دارد پتانسیل احداث نیروگاههای کوچک و بزرگ خورشیدی را دارد.
وی اظهار کرد: با برنامه ریزی ها و تدابیر اتخاذ شده و اطلاع رسانی کلی در سطح استان لرستان طی 6 ماه گذشته، 61 مورد قرارداد احداث نیروگاه خورشیدی مختص مشترکان برق به میزان یکهزار و 170 کیلووات و برای هر مشترک تا سقف ظرفیت 100 کیلووات منعقد شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: پیشرفت فناوری و صنعت مستلزم احداث نیروگاه های تولید انرژی فراوانی است که با توجه به تجدیدناپذیر بودن سوخت های فسیلی مانند زغال سنگ و نفت و گاز طبیعی و ...، روی آوری به سمت تولید انرژی خورشیدی به انرژی الکتریکی به عنوان یک ضرورت در جوامع کاملا محسوس بوده و اقدامات گسترده ای در این زمینه صورت گرفته است.
وی پاک بودن انرژی خورشیدی، دردسترس بودن رایگان این انرژی، امن و بی خطر بودن آن و همچنین جلوگیری از انتشار گازهای گلخانه ای و کاهش مصرف سوخت های فسیلی را از مهمترین مزایای استفاده از پنل های خورشیدی دانست و افزود: استفاده از انرژی فتوولتائیک در همه مصارف خانگی، صنعتی و نیروگاهی کاربرد دارد و چنانچه آحاد جامعه را به این سمت و سو سوق دهیم به طور قطع جو کره زمین وضعیت بهتری به خود خواهد گرفت.
خرم آباد| 25 منزل لرستان انرژی پاک به شبکه برق تزریق می کنند
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان لرستان با بیان اینکه این استان بیش از 300 روز در سال هوای آفتابی دارد، گفت: 25 منزل مسکونی در لرستان انرژی پاک به شبکه های برق تزریق می کنند.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران