بحث بر سر درصد جانبازی مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، در حالی داغ شده که احتمالا شاهد یک زلزله مدیریتی در این فدراسیون خواهیم بود؛ زلزلهای که شاید ٦ مدیر عالیرتبه فدراسیون فوتبال را با خود ببرد. قانون جدید منع بکارگیری بازنشستهها که چندی قبل در مجلس شورای اسلامی مصوب شده است، حالا با تأیید شورای نگهبان روبهرو شد و طبق اعلام عباس کدخدایی، سخنگوی این دستگاه، اجرایی هم خواهد شد. به این ترتیب تمام مدیران بازنشسته شاغل در دستگاهها و ارگانهای مختلف در سطوح مختلف مدیریتی کشور باید از سمت خود استعفا بکنند. جالب اینجاست که ورزش هم از این قاعده مستثنی نیست و در فدراسیونهای ورزشی به ویژه فوتبال هم این قانون اجرا میشود و به این ترتیب احتمالا زمان فعالیت عالیرتبهترین مقامات شاغل در فوتبال در آیندهای نزدیک به پایان خواهد رسید که یک اتفاق جنجالی و پرسروصدا خواهد بود.
با توجه به اینکه مدیران وزارت ورزش به صورت واضح تأکید کردهاند که به محض ابلاغ قانون جدید در راستای اجرای آن گام برمیدارند، احتمالا شاهد این خواهیم بود که طی ماههای آینده بسیاری از مدیران ورزشی بازنشسته از ورزش بروند که جذابترین این بخشها بدون تردید در فدراسیون فوتبال خواهد بود. جایی که ٦ مدیر عالیرتبه و اصلی آن بازنشستهاند و بعید است که با ابلاغ قانون جدید بتوانند کارشان را ادامه دهند. مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، علی کفاشیان و حیدربهاروند نواب اول و دوم رئیس فدراسیون، محمدرضا ساکت دبیرکل فدراسیون و فریدون اصفهانیان و محمود اسلامیان دو عضو هیأترئیسه فدراسیون بازنشسته هستند که باید بروند. در این بین تاج احتمالا بازنشسته وزارت صنعت و معدن است، ساکت از سپاه پاسداران بازنشسته شده، اسلامیان از وزارت اطلاعات و بهاروند و کفاشیان هم از وزارت نیرو و بانک مرکزی حکم بازنشستگی خود را دریافت کردهاند.
در روزهای اخیر اما جنجالهای زیادی بر سر ادامه حضور تاج در فدراسیون فوتبال مطرح شده است. به هر حال در خبرها آمده است که تاج مدارک جانبازی ٥٢درصدی خود را تکمیل کرده و با توجه به تبصرهای که برای ادامه فعالیت جانبازان بالای ٥٠درصد در قانون لحاظ شده است، او بدون هیچ مشکلی میتواند به کار خود ادامه بدهد. با اینکه در فضای مجازی حملات و انتقادهای زیادی از مهدی تاج انجام شده، اما اشتباه او در اعلام تاریخ انجام عملیات کربلای ٤ در برنامه فرمول یک که مدعی بود در آن حضور داشته به شایعات دامن زده است.
ابهامات درباره پرونده رئیس فدراسیون فوتبال اما وقتی اوج گرفت که خبرگزاری بنیاد شهید اعلام کرد برخلاف ادعاهای مطرحشده تاج بالای ٥٠درصد جانبازی ندارد و به همین ترتیب باید از ریاست فدراسیون فوتبال استعفا بکند. دکتر طائبی، مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران در همین رابطه به خبرگزاری فارس گفته است: «بیش از ۱۰سال است که آقای تاج به کمیسیون مراجعه نکردهاند. رئیس فدراسیون فوتبال از ٤٥درصد جانبازی برابر آییننامه برخوردار شدهاند و ایشان هم مثل همه جانبازان با توجه به گذشت زمان میتوانند جهت تجدید نظر در خصوص درصد جانبازی مجدد در کمیسیون شرکت کنند.» با توجه به توضیحاتی که طائبی ارایه داده تاج میتواند با مراجعه به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید درخواست بالارفتن درصد جانبازیاش را ارایه بدهد و احتمال بالا رفتن درصد جانبازی او و رسیدن به ٥٢درصد زیاد است. شنیده میشود که تاج هم تمام تلاش خود را میکند تا مدارک خود را برای تثبیت جانبازی ٥٢درصدی تأیید کند.
تاج اگر نتواند درصد جانبازی خود را به بالای ٥٠درصد برساند، باید از ریاست فدراسیون فوتبال استعفا بکند. در چنین شرایطی استعفای کفاشیان، اسلامیان، ساکت، بهاروند، اصفهانیان هم قطعی است و به همین ترتیب فوتبال با یک زلزله بزرگ و تغییر مدیریتی پرسروصدا همراه خواهد بود. گفتنی است اگر تاج نتواند در پست خود باقی بماند، محمود شیعی یا هدایت ممبینی سرپرستی فدراسیون را برعهده میگیرند و باید زیر نظر وزارت ورزش و کارگروهی که همه اعضای مجمع هستند، اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال را تدوین و تصویب کنند. سپس طبق اساسنامه جدید انتخابات رئیس جدید فدراسیون فوتبال برگزار و رئیس جدید انتخاب میشود.
آقای تاج! بالاخره چند درصد؟
بحث بر سر درصد جانبازی مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، در حالی داغ شده که احتمالا شاهد یک زلزله مدیریتی در این فدراسیون خواهیم بود
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران