نتایج وزنهبرداری تا اینجای بازیهای آسیایی منهای سهراب مرادی که پیشبینی میشد چنین رکوردهای را ثبت کند، چیزی شبیه فاجعه بوده است. از ٤ وزنهبردار کشورمان ٣ نفر اوت کردند و هیچ مقامی به دست نیاوردند؛ اتفاقی که دیروز برای کیانوش رستمی رخ داد و او مثل مسابقات جهانی سال ٢٠١٧ با انتخاب عجیب خودش بدون مشورت با مربیان حتی نقره هم نگرفت. البته طلای سهراب مرادی و رکوردشکنی او اجازه نداد که کام علاقهمندان به این رشته تلخ بماند. بعد از کسب سیزدهمین مدال طلای کاروان ایران با سهراب مرادی که یک تنه رکورد خودش و آسیا و جهان را شکسته بود همکلام شدیم که در ادامه مشروح گفتوگوی «شهروند» با قهرمان دسته ٩٤ کیلوگرم بازیهای آسیایی را میخوانید:
به نظر میرسید جای این مدال طلا در کارنامهات خالی بود؛ درست است؟
بله؛ من زحمات زیادی کشیده بودم. بیش از ٦ ماه است که در اردوهای شبانهروزی هستیم و با برنامهریزی درست سعی کردم رکوردهای خودم را به حد خوبی برسانم. من رکوردهایی که در این مسابقات زدم را بارها در تمرینات ثبت کرده بودم و حتی بالاتر از این هم بارها وزنه زدم. به هر حال این طلای بازیهای آسیایی بود که برای نخستینبار به آن رسیدم و از این بابت خوشحالم. بعد از کسب مدال طلای جهان و المپیک فقط به این فکر میکردم که در بازیهای آسیایی هم طلا کسب کنم. به همین دلیل خودم را کاملا آماده کرده بودم؛ البته کار من تمام نشده و باید خودم را برای مسابقات جهانی آماده کنم.
درباره رکوردشکنی صحبت کن. رکورد یکضرب را زدی؛ اما در دوضرب پیشبینی ما درست از آب درنیامد؟
مهم برای من یکضرب بود که بتوانم رکورد را به نام خودم ثبت کنم. من سال قبل در دوضرب و مجموع توانسته بودم رکورد جهان را به نام خودم ثبت کنم؛ اما امسال بیشتر تمرکزم روی یکضرب بود. خدا را شکر با ١٨٩ کیلوگرم توانستم رکورد یکضرب جهان را بعد از ٢٠سال جابهجا کنم. فکر میکنم این قدیمیترین رکوردی بود که در وزنهبرداری جهان باقی مانده بود. در دوضرب هم وزنه را میتوانستم بالا ببرم اما از دستم افتاد.
در تمرینات تا ٢٤٠ کیلوگرم را هم بالای سر بردی؛ حتی در لیگ برتر هم توانستی این رکورد را ثبت کنی.
بله؛ این اتفاق بارها رخ داده بود اما در روز مسابقه نشد. هدف اول من مدال طلا بود و بعد از آن میخواستم رکورد بزنم. از عملکرد خودم راضی هستم.
به نظر میرسد شما رکورددار این دسته ماندید؛ چون از این پس دسته ٩٤ کیلوگرم حذف شده و به ٩٦ کیلوگرم تغییر پیدا میکند.
این رکوردها دیگر ماندگار شد و من باید در دسته ٩٦ کیلوگرم وزنه بزنم. فکر میکنم امسال در مسابقات جهانی برای اولینبار رقابتهای این دسته برگزار میشود که میتوانم آنجا هم رکوردم را ثبت کنم. این تغییر اوزان برای من بد نشد و فقط ٢ کیلوگرم باید وزن خودم را اضافه کنم.
یک وزنهبردار دیگر هم در این دسته داشتیم؛ پیشبینی میشد کیانوش هم بعد از تو مدال نقره را بگیرد.
کیانوش وزنهبردار بزرگی است و میتواند در آینده موفق باشد. ما قبلا در وزن ٨٥ کیلوگرم هم با هم بودیم و در المپیک ٢٠١٢ با یکدیگر وزنه زدیم. حالا از این پس هم در وزن جدید با هم هستیم. من در مسابقه تمرکزم روی کار خودم بودم و اصلا نمیدانم کیانوش چه انتخابهایی داشت و چگونه کارش را پیش برد. متاسفم که او به مدال نرسید؛ اما انشاءالله در آینده این اتفاق رخ میدهد.
سهراب مرادی با این رکوردهای فوقالعاده همچنان با انگیزه ادامه میدهد؟
من فقط به خاطر مردم مسابقه میدهم و این همه سختی را به جان میخرم. ٦، ٧ ماه است که در اردو هستم و باید دوباره از این پس در اردو باشم تا برای جهانی آماده شوم. انشاءالله آنجا نیز اتفاقات خوبی رخ دهد.
دنیا کم آورد، پسر!
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران