مدير عامل شركت شهرك هاي صنعتي فارس در اين جلسه بر گسترش همكاري ها به منظور ایجاد اشتغال پایدار براي مددجويان و جامعه هدف كميته امداد در واحد هاي توليدي و صنعتي تاكيد كرد و گفت:در اين زمينه از تمام ظرفيت ها براي تحقق اين موضوع استفاده مي كنيم .
سيد مسعود عظيمي با بيان اينكه واحد هاي توليدي و صنعتي از جذب و بكارگيري نيروهايي كه مهارت داشته باشند استقبال مي كنند بر برنامه ريزي به منظور ارائه آموزش هاي مهارتي به مددجويان جوياي كار تاكيد كرد و گفت:در اين زمينه از ظرفيت هاي مركز آموزش ارتقاي مهارت فني و حرفه اي شهرك صنعتي بزرگ شيراز نيز مي توان استفاده كرد.
وي در ادامه از ديگر موارد همكاري هاي مشترك را حمايت از برگزاري رويدادهاي استارتاپي برشمرد و افزود:در برگزاري رويدادهاي استارتاپي با محوريت توانمند سازي ايده هاي برتر مددجويان تحت حمايت كميته امداد نيز در گذشته برنامه هاي مشتركي انجام شده كه اين رويدادها در آينده نيز مورد حمايت اين شركت قرار خواهد گرفت.
مدير كل كميته امداد حضرت امام خميني (ره) استان فارس نيز در اين جلسه با تشكر از حمايت ها و همراهي انجام شده توسط شركت شهرك هاي صنعتي فارس با اين نهاد گفت:از رويكردهاي اصلي كميته امداد ،توانمند سازي مددجويان و جامعه هدف و ایجاد درآمد پایدار برای آنان است.
مرتضي موصلي افزود: توانمندسازی مددجویان در بخش اقتصادی با محوریت اشتغال و کسب و کارهای خرد برای ایجاد و افزایش ارزش افزوده را همواره در دستور کار قرار دادیم.
وي با بيان اينكه در سال گذشته 7هزار خانوار از مدجويان كميته امداد در فارس با اعطاي تسهيلات جهت طرح هاي اشتغال زا از پوشش اين نهاد خارج شده اند گفت:امسال نيز برنامه هاي مختلفي در دست اجرا است .
مئدير كل كميته امداد حضرت امام خميني (ره) استان فارس همچنين از ارائه تسهيلات به كارفرمايان و واحد هاي توليدي و صنعتي كه مددجويان و جامعه هدف اين نهاد را بكار گيرند خبر داد و گفت: کارفرمایان بنگاه های اقتصادی ، به ازای بکار گیری هر نفر از مددجویان 150ميليون تومان از اعتبارات قرض الحسنه بهره مند می شوند.
انتهای پیام