hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > اعتبار آبخیزداری استان سمنان یک سوم کاهش یافت

اعتبار آبخیزداری استان سمنان یک سوم کاهش یافت

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان بابیان اینکه سال جاری اعتبار آبخیزداری یک سوم کاهش و به ۲۸.۵ میلیارد تومان رسید، گفت: کار برای ۱۸ حوضه استان در دستور کار است.

علینقی حیدریان در گفتگو با خبرنگاران، ضمن بیان اینکه از صندوق توسعه ملی برای سال جاری ۲۸.۵ میلیارد تومان اعتبار برای انجام آبخیزداری در استان سمنان تخصیص‌یافته، ابراز داشت: سال قبل این رقم ۴۰ میلیارد تومان بود که تا آخر سال چهار میلیارد تومان دیگر نیز افزوده شد اما امسال این رقم به یک سوم کاهش‌یافته است.

وی ضمن بیان اینکه به محض ابلاغ اعتبار طبق برنامه‌ریزی‌ها کار برای ۱۸ حوضه آبخیز استان سمنان آغاز می‌شود، افزود: سال گذشته در سه حوضه کار آبخیزداری و عملیات آبخوان‌داری صورت گرفت که هم‌اکنون این طرح‌ها ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری  استان سمنان بابیان اینکه دومین کار محوری این سازمان بیابان‌زدایی است، ابراز داشت: از محل صندوق توسعه ملی امسال ۱.۵ میلیارد تومان اعتبار در ردیف بودجه برای بیابان‌زدایی پیش‌بینی‌شده است.

حیدریان بابیان اینکه استان سمنان ۵.۲ میلیون هکتار بیابان دارد، در ادامه تصریح کرد: سال گذشته عملیات بیابان‌زدایی برای ۱۰ هزار هکتار در قالب طرح‌های کنترل هرزآب، قرق، حفاظت و آبیاری سنواتی انجام شد که این اقدامات تا آخر تیرماه امسال ادامه خواهد داشت.

وی بابیان اینکه امسال اعتبار بیابان‌زدایی کاهش یافت و به یک‌پنجم رسید، افزود: برای امسال ۳.۵ میلیارد تومان اعتبار منظور شد که هنوز ابلاغ نشده است به محض تخصیص طرح‌های مذکور جز برنامه‌های محوری سال ۹۹ منابع طبیعی انجام می‌شود.

مالچ پاشی اقدامی ۲ ساله

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری  استان سمنان بابیان اینکه صیانت از جنگل‌ها عنوان سومین طرح محوری این سازمان است، ابراز داشت: استان سمنان علیرغم بیابانی بودنش جنگل نیز دارد لذا در قالب جنگل‌کاری، کمربند سبز، سوخت فسیلی و حفاظت پروژه تعریف و برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته تا به محض ابلاغ اعتبار عملیات مذکور انجام شود.

حیدریان در پاسخ به این پرسش که طرح مالچ پاشی با استفاده از ریگ طبیعی در گرمسار اکنون چه روندی دارد، تصریح کرد: این عنوان طرح پژوهشی بود که پرفسور کردوانی پیشنهاد داده بودند که با استفاده از ریگ در طبیعت استفاده می‌شود این طرح سال قبل با نظارت ایشان در ۵۰ هکتار به صورت پایلوت انجام شد که حدود هشت الی ۹ استان کویری نیز از آن بازدید کردند و مورد استقبال قرار گرفت.

وی بابیان اینکه طرح دو ساله در نظر گرفته‌شده است، افزود: اکنون یک سال از آن گذشته است تا با توجه به بارندگی و اتفاقات اقلیمی بتوانیم متوجه باشیم که چه تغییراتی در محل رخ‌داده است تقریباً تا سال دیگر هیچ کار دیگری روی محل صورت نخواهد گرفت در صورت مثبت بودن نتیجه در سال ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.

   
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو