محمد فرخزاده در جلسه هیئت اندیشهورز حوزه گردشگری و زیارت فارس، با بیان اینکه بیش از 1200 سمن در این استان فعال است، افزود: متاسفانه سهم گردشگری از این تعداد سمن حدود یک درصد است و این یعنی ناشناخته بودن گردشگری برای عموم و علاقهمندان و کاهش نظارت مردمی بر تاسیسات گردشگری و زیارتی و به تبع آن نزول کیفیت خدمات و زیرساختها.
معاون استانداری فارس با تشریح گستردگی زمینههای گردشگری و وجود نیروهای متخصص و علاقه مند این حوزه در فارس، گفت: باید زمینه لازم برای ورود و فعالیت این نیروها در قالب سازمان های مردم نهاد تسهیل و در فرآیند صدور مجوز تسریع شود.
فرخزاده تاکید کرد: در زمینه تحقق شعار سال لازم است فارس را از ایده پردازی و امضاء تفاهم نامه و رونمایی به عملیاتی کردن این موارد سوق دهیم و یکی از راهکارها مردمی سازی، بالا بردن سطح نظارت عمومی و آموزش فراگیر است.
وی با تاکید بر ضرورت اقدام مشترک بخش خصوصی و مردمی در این امر افزود: اولویت مهم معاونت گردشگری در سال جدید رونق اقتصادی بر پایه گردشگری و تقویت اقتصاد محلی و روستایی از روش مردمی سازی، آموزش، راهبری و نظارت خواهد بود و در این راستا، روستاها به خصوص روستاهای هدف گردشگری و جامعه عشایری از اهداف اصلی است.
فرخ زاده با بیان اینکه تبیین رویکردهای اقتصاد گردشگری از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اظهار داشت: آموزش روش های تامین مالی برای جوامع محلی و دهیاران و بخشداران باید بر مبنای استعداد هر منطقه مورد بازنگری قرار گیرد و برنامه مدون آموزشی با کمک هیات اندیشه و میراث فرهنگی استان شکل داده شود.
به گفته این مقام مسئول، «وعده صادق» منحصر به حماسه آفرینی در مقابل دشمن نبود و این کلید واژه باید در عمل محقق گردد. مردم وعده صادق و کار و تقویت اقتصاد و معیشت برای مشارکت در حرکت مطلوب می خواهند.
در این نشست دیدگاه ها و نظرات اعضاء برای چگونگی بالا بردن نحوه مشارکت به ویژه نقش سمن های فعال در حوزه گردشگری و زیارت مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام