hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > علمی > حملات DDoS روی شرکت‌های هاستینگی افزایش یافت

حملات DDoS روی شرکت‌های هاستینگی افزایش یافت

کارشناسان و مدیران شبکه از افزایش حملات DDoS در چهار روز اخیر به زیرساخت‌های ارتباطی خبر می‌دهند که این حملات باعث کاهش کیفیت ارائه سرویس آنها شده است.

کارشناسان و مدیران شبکه از افزایش حملات DDoS در چهار روز اخیر به زیرساخت‌های ارتباطی خبر می‌دهند که این حملات باعث کاهش کیفیت ارائه سرویس آنها شده است. براساس پیگیری‌های «شبکه شرق» این حملات هر روز شدت بیشتری می‌گیرد و بیشتر از همه شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات هاستینگ را تحت تاثیر خود قرار داده است. در حالی که بسیاری از شرکت‌ها نسبت به افزایش این حملات در چند روز اخیر شکایت‌های را در شبکه‌های مجازی مطرح می‌کنند، در پیگیری «شبکه شرق» از وزیر ارتباطات او می‌گوید روزانه ده‌ها حملات  DDoS روی شبکه وجود دارد که توسط زیرساخت و اپراتورها دفع می‌شود.

به گزارش «فن‌زی»، حملات DDoS یا منع خدمت توزیع‌ شده در یک سال گذشته در کشور شدت بیشتری گرفته است و حالا در آستانه تعطیلات نوروزی مدیران فنی شرکت‌های فعال در حوزه شبکه و اینترنت می‌گویند این نوع حملات بیشتر از روزهای قبل اتفاق می‌افتد. تصویر نمودار زیر حملات DDoS در یک بازه زمانی صبح را نشان می‌دهد. این تصویر مشخص می‌کند که حملات چگونه در ساعتی از روز پیوسته‌تر و با شدت بیشتری صورت گرفته است.

حمله سایبری

حسن جباری، مدیر اجرایی شرکت اینترنتی آسیاتک با اعلام اینکه در چهار روز اخیر حملات DDoS با سرعت و شدت بیشتری به زیرساخت‌های ارتباطی شرکت‌ها صورت می‌گیرد، به «شبکه شرق» می‌گوید منبع این حملات خارج از کشور است، اما هنوز به صورت دقیق مشخص نیست که از چه کشور یا کشورهایی این حملات و با چه هدفی صورت می‌گیرد.

او در مورد جزییات این حمله گفت: «ظرف چهار روز اخیر حملات DDoS به شرکت‌های تامین‌کننده اینترنت کشور و خدمات‌دهنده هاستینگ افزایش چشمگیری داشته است. هنوز منبع اصلی این حملات برای ما ناشناخته است و تیم‌های کارشناسی در حال کار روی آن هستند تا بببیند این حملات از کجا و با چه اهدافی صورت می‌گیرد، چرا که فعلا این حملات قابل تحلیل نیست.»

او ادامه می‌دهد: «در حال حاضر شرکت‌ها بسته به توانایی و تجهیزاتی که برای مقابله با حملات DDoS در نظر گرفته‌اند و همچنین استفاده از خدمات شرکت ارتباطات زیرساخت در این زمینه در حال مقابله هستند، اما مشخص نیست که شرکت‌ها تا چه زمانی می‌توانند شدت این حملات را کم کنند تا روی کیفیت سرعت اینترنت کاربر نهایی تاثیر نگذارد.»

درحالی جباری اعلام می‌کند که ادامه‌دار بودن این حملات می‌تواند روی سرویس نهایی که به کاربر داده می‌شود تاثیر بگذارد که مدیر فنی یک شرکت فعال در حوزه زیرساخت‌ ارتباطی، به «شبکه شرق» می‌گوید که در حال حاضر این حملات بیشتر از همه شرکت‌های هاستینگی را تحت‌تاثیر خود قرار داده است.

او در این زمینه گفت: «مقصد نهایی حملات DDoS کاربر مصرف‌کننده محتوا نیست، بلکه کاربر تولیدکننده محتوا مانند شرکت‌های خدمات‌دهنده هاستینگ و میزبان سایت‌ها و … است.» به گفته او در حال حاضر شرکت‌های مختلف بسته به توانایی که دارند در تلاش برای جلوگیری از این حملات و کاهش تاثیر آن روی سرویس‌دهی به کاربر نهایی هستند، اما اگر شدت این حملات مانند چند روز گذشته بیشتر و بیشتر شود با توجه به امکاناتی که در شرکت‌ها مختلف وجود دارد، احتمالا اپراتورها دیگر توان مقابله با آن را نخواهند داشت و کل شبکه زیرساخت کسب‌وکارهای مختلف تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

در مقابل این اتفاق، پیگیری «شبکه شرق» از وزارت ارتباطات نشان می‌دهد که مشکل خاصی در شبکه وجود ندارد. عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات در گفت‌وگو کوتاه خود با «شبکه شرق» اعلام کرد: «امروز مشکل خاصی نداشتیم، ولی روزانه ده‌ها حمله DDoS داریم که توسط زیرساخت و اپراتورها دفع می‌شود.» البته او تاکید کرد که این نوع حملات در یک ماه گذشته بیشتر شده است.

پاییز سال گذشته نیز وزیر ارتباطات از افزایش ۲۰ درصدی حملات سایبری به کشور خبر داده بود و گفته بود عمده هدف این حملات کور، مختل کردن و از کار انداختن روند خدمت‌رسانی کسب‌وکارهاست که در در نقطه مقابل هدف پدافند غیرعامل یعنی تضمین ارائه خدمت به مردم است.

کارشناس فنی یکی از شرکت‌های خدمات زیرساختی اعلام می‌کند که وزارت ارتباطات تا زمانی می‌گوید در این زمینه مشکل خاصی نیست که کاربر نهایی در کل کشور آن را احساس نکرده باشد. به گفته او مانیتورینگ شبکه آنها نشان می‌دهد که شبکه در لایه‌های مختلف درگیر این حملات شده و اگر به مرور این حملات بیشتر شود، دیگر اپراتورها و شرکت زیرساخت توان مقابله با آن را ندارد.

 حملات DDoS که به حمله منع خدمت توزیع‌ شده هم گفته می‌شود، ارسال درخواست‌های بی‌شمار به یک سرور مجازی  یا اختصاصی است. این حملات تا زمانی ادامه دارد که منابع آن سرور از کار بیفتند و از دسترس خارج شوند. یکی از متد‌های مورد علاقه‌ی هکران استفاده از حملات Ddos است، حملات Ddos ضرر‌های زیادی به کسب و کار‌های بزرگ وارد می‌کند.

 

 

 

 

 

 

منبع: sharghdaily-924528

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام