hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > عرضه شکر با نرخ ۵۵۰۰ تومان در بازار / دلیل گران شدن حبوبات

عرضه شکر با نرخ ۵۵۰۰ تومان در بازار / دلیل گران شدن حبوبات

سخنگوی ستاد تنظیم بازار گفت: هر کیلوگرم شکر بسته بندی ۹۰۰ گرمی با قیمت ۵ هزار و ۵۰۰ تومان در فروشگاه زنجیره‌ای، اتحادیه‌های کارمندی، کارگری و سازمان میادین عرضه شده است.
محمدرضا کلامی درباره قیمت شکر اظهار کرد: از آذرماه سال گذشته ارز شکر برای حمایت از تولید داخل از ۴۲۰۰ تومانی به نیمایی تغییر کرد.
سخنگوی ستاد تنظیم بازار افزود: به دلیل به صرفه نبودن قیمت چغندر برای کشاوران مبادرت به کاشت سایر محصولات کردند که این موضوع موجب کاهش تولید شکر کشور از ۲ میلیون تن به یک میلیون تن شد و بر این اساس برای افزایش انگیزه تولید در کشاورزان، نرخ تضمینی چغند قند را افزایش دادیم.
وی گفت: برای اینکه طبق مصوبه هیئت وزیران ارز شکر تغییر می‌کرد یا باید به همه شکر‌هایی که در بنادر بود ارز ۴۲۰۰ تومانی پرداخت می‌شد و یا اینکه با ارز نیما ترخیص می‌شدند.
کلامی ادامه داد: برای اینکه مردم در ماه مبارک رمضان دچار مشکل نشوند، شکر مصارف خانگی را در بسته‌های یک کیلوگرم طرح تنظیم بازار در فروشگاه زنجیره ای، اتحادیه‌های کارمندی، کارگری و سازمان میادین عرضه کردیم.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار خاطرنشان کرد: بر این اساس قیمت هر کیلوگرم شکر فله درب کارخانه ۴ هزار و ۵۰ تومان است که پس از احتساب هزینه بسته بندی، حمل و نقل و سایر هزینه‌ها هر کیلوگرم ۵ هزار و ۹۰۰ تومان به فروش می‌رسد و هر کیلوگرم شکر بسته بندی ۹۰۰ گرمی نیز با قیمت ۵ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه شده است.
سخنگوی ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه البته قیمت شکر برای مصارف صنف و صنعت با نرخ نیما توزیع می‌شود، تصریح کرد: پس از بررسی سازمان حمایت، طبق برنامه ریزی ستاد تنظیم بازار پس از ماه مبارک رمضان، قیمت شکر داخلی بر اساس نرخ جدید خرید تضمینی چغندرقند اصلاح می‌شود.
وی همچنین درباره افزایش قیمت حبوبات گفت: ارز حبوبات از سال گذشته از ترجیحی به نیمایی تغییر کرد و تاکنون حبوباتی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد شده بود در بازار توزیع می‌شد، اما در حال حاضر به دلیل اینکه هم به آخرعرضه حبوبات تولید داخل رسیدیم و هم به دلیل تغییر نرخ ارز، بخش خصوصی اقدام به واردات نکرد، قیمت‌ها افزایش یافت.
کلامی خاطرنشان کرد: دو هفته قبل به شرکت بازرگانی دولتی ماموریت داده شد تا ۱۰ هزار تن عدس که وابستگی بیشتری نسبت به سایر حبوبات به آن داریم با ارز نیمایی وارد شود و به مرور زمان قیمت‌ها به تعادل می‌رسد.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد