سید محسن حسینی در این نشست بیان کرد: نیمی از صنایع استان در شهرک ها و نواحی صنعتی استقرار دارند ، لذا جمع آوری آب باران در محدوده فضای عایق شهرک ها و به ویژه در خود هر واحد صنعتی می تواند تامین بخشی از آب مورد نیاز واحدهای صنعتی مستقر در شهرکها را تامین کند.
وی افزود: سامانه انتقال آب صنعت از سدها به صنایع شمال و شمال غرب استان برای صنایع تبدیلی و غذایی نیز از موضوعات مهمی است که نیاز به پیگیری برای اجرا دارد .
مهندس حسینی در خصوص تصفیه و بازچرخانی پساب های صنعتی ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده ، تصریح کرد: با توجه به نگرانی هایی که در خصوص کمیت و کیفیت منابع آب زیرزمینی و سطحی در استان وجود دارد ، نیاز است استفاده از پساب و بازچرخانی آب در شهرک هایی که عملیاتی نشده انجام شود.
عضو هیئت مشورتی استاندارگلستان بیان کرد: در خصوص جایگزینی آب های نامتعارف در شهرک هایی که امکان آن وجود دارد، مناسب است شرکت شهرک های صنعتی با هماهنگی شرکت های آب منطقه ای و آب و فاضلاب این کار را تسریع کند.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان در این نشست اظهار کرد: در زمینه تامین، کیفیت و مصرف و دیگر مسائل مرتبط با آب، دستگاه های مختلف اقدامات خود را انجام می دهند، اما وجود یک کارگروه برای مدیریت یکپارچه منابع آب می تواند اقدامات را هدایت کند.
مهندس رضا شهمرادی بیان کرد: در زمینه های مختلف مسائل زیربنائی مثل سامانه انتقال آب صنعت و خطوط انتقال پساب های تصفیه شده برای شهرک ها، طبق ماده ۸۱ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ۲ و ماده ۵۴ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، برخی دستگاه ها تکالیف و اختیاراتی دارند که انجام این تکالیف ، در مدیریت منابع آب شهرک ها بسیار موثر است.
وی افزود : البته از پساب تصفیه شده در صنایع غذایی نمیتوان استفاده کرد ولی در صنایعی که قابلیت استفاده دارند ، هماهنگی هایی با شرکت های متولی آب و پساب در حال انجام است.
مهندس شهمرادی گفت : با توجه به این که صنعت در استان توانمندی کمی دارد ، لازم است دستگاههای دولتی در زمینه های زیرساختی به این بخش یاری بیشتری برسانند.