سید مصطفی هاشمی در جلسه با نماينده مردم شهرستان هاي كازرون و كوهچنار در مجلس شوراي اسلامي افزود: علاوه بر آن برآوردهای فنی طرح زیرسازی ورودی منطقه ویژه کازرون نیز با ۷۰ میلیارد ریال اعتبار انجام و به زودی به مناقصه خواهد رفت.
وی با بیان اینکه پیمانکار طرح آسفالت نیز با اعتبار۵۰ میلیارد ریال انتخاب شده و کارخود را آغاز خواهد کرد، گفت: طرح ساخت انبارهای این منطقه ویژه اقتصادی نیز درحال آماده است و پیمانکار آن درماه های آینده انتخاب می شود.
هاشمی با تاکید بر ایتکه شاهد شتاب درتوسعه و تكميل زيرساخت ها در منطقه ويژه اقتصادي كازرون هستیم، افزود: آمادگي كامل براي جذب سرمايه گذار در منطقه ويژه اقتصادي در راستاي توليد صادرات محور وجود دارد.
وی با قدردانی از پيگيري هاي نماینده مردم شهرستان های کازرون وکوهچنار براي اختصاص کد به گمرک منطقه ویژه اقتصادی کازرون گفت: از اسفندماه ۱۴۰۱، گمرک کازرون به طور رسمی دارای کد شد و به صورت رسمی امکان صادرات و واردات به نام این گمرک فراهم شد و سرمایه گذاران میتوانند واردات و صادرات خود را با کد ۴۵۳۰۴ ازطریق گمرک کازرون به تمام نقاط جهان انجام دهند.
وی در ادامه با اشاره به تامین زیرساختهای آب و برق مورد نیاز سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی کازرون از سرمایهگذاران دعوت کرد که این شهرستان را برای سرمایهگذاری انتخاب کنند.
مدير عامل شركت شهرك هاي صنعتي فارس با بیان اینکه زیرساخت های اولیه نظیر آب و برق، شبکه گاز و فاضلاب در منطقه ویژه اقتصادی کازرون آماده شده است، گفت: بسترهای لازم برای استقرار واحدهای تولیدی، صنعتي فراهم شده است.
وی افزود: سایر زیرساختها نیز همزمان با استقرار واحدها ایجاد می شود.
هاشمی با اشاره به ظرفیت فراهم شده برای جذب سرمایه گذار و استقرار واحدهای تولیدی افزود: شركت شهرك هاي صنعتي فارس با تمام وجود آماده حمايت از سرمايه گذاران است تا روند توسعه صنعتي شهرستان شتاب گيرد.
هاشمی گفت: تاكنون ۸ قرارداد سرمايه گذاري با متقاضيان منعقد شده است
وی گفت: طرح های بزرگی نظیر مجتمع تولید الکترود گرافیتی با سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومان، تولید تجهیزات و مخازن نفتی با سرمایهگذاری ۱۵میلیارد یورو، تولید کابل آلومینیومی با ۶۵ میلیارد تومان و طرح های سردخانه، سورتینگ و بسته بندی نیز در این منطقه ویژه اقتصادی مستقر و در مراحل ساخت وساز قرار دارد.
هاشمی با اشاره به آماده سازی زیر ساخت های منطقه ویژه اقتصادی کازرون برای واگذاری به سرمایه گذاران گفت: این منطقه ویژه اقتصادی که با اعتبارات شرکت شهرک های صنعتی فارس راه اندازی شده، دارای تمام مزایای قانونی مناطق ویژه اقتصادی کشور است که با مجوز دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، فعالیت رسمی خود در بخش واگذاری زمین را از یک سال اخیر آغاز کرده و ظرفیت مهمی برای استقرار و فعالیت صنایع صادرات محور فراهم شده است.
هاشمی افزود: مساحت اولیه منطقه ویژه اقتصادی کازرون ۷۳ هکتار است که کارهای طرح توسعه و الحاق ۱۱۰ هکتار زمین در حال پيگيري و تملك است و ۲۰۰ هکتار دیگر نیز در فازهای بعدی در برنامه الحاق و طرح توسعه قراردارد که با اتمام کارهای تملک فاز اول و دوم در مجموع مساحت آن به بيش از ۳۸۰ هکتار افزایش خواهد یافت.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس با بیان اینکه در منطقه ویژه اقتصادی کازرون زیر ساخت های اصلی نظیر آب، گاز و برق تامین شده و تکمیل سایر پروژههای زیر ساختی نظیر، سر در ورودی، باسکول و ساختمان های اداری منطقه ویژه اقتصادی و گمرک نیز با اعتبار افزون بر ۹۰ ميليارد ريال در مرحله اجرا گفت: هم اکنون ساختمان گمرک در ساختمانی به صورت موقت راه اندازی و به فعالیت می پردازد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
هاشمی افزود: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در کازرون در سال ۱۳۸۹ به تصویب هیات وزیران رسید و شرکت شهرک های صنعتی فارس به عنوان متولی اجرای آن انتخاب شد و فرآیند راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی کازرون از سال ۱۳۹۳ در دستور کار شرکت شهرک های صنعتی فارس قرار گرفت و تاکنون نیز زیرساخت هایی برای راه اندازی آن فراهم شده است.