آیا ناخنهای شکنندهای دارید؟ اگر پاسخ شما به این سوال مثبت است، احتمالا تاکنون به کاشت ناخن فکر کردهاید. کاشت ناخن پودری برای افرادی که که ناخنهای شکنندهای دارند، مناسب است. این روش نسبت به سایر روشهای کاشت ناخن ارزانتر است و در صورتی که یکی از ناخنهای شما بشکند، با صرف هزینه کمی میتوانید مجددا آن را ترمیم کنید. برای آشنایی کامل با انواع پودر برای کاشت ناخن، لوازم مورد نیاز، کاشت مرحله به مرحله ناخن و ترمیم آن با ما همراه باشید.
انواع پودر برای کاشت ناخن پودری
انواع پودرهایی که برای کاشت ناخن پودری به کار میروند، عبارتند از:
- پودر کلیر یا کریستالی: این پودر قبل از کاشت سفیدرنگ است، اما بعد از ترکیب شدن با لیکوئید و پولیش شدن، بی رنگ میشود. این پودرهای شیشهای و بی رنگ قدرت پوشانندگی ندارند و سطح زیرین آنها به وضوح قابل مشاهده است. از این پودرها معمولا در لایه آخر برای صاف و یکدست کردن سطح ناخن استفاده میشود.
- پودرهای پینک (صورتی): پودرهای پینک در حالت خشک، صورتی رنگ هستند، اما بعد از ترکیب شدن با لیکوئید و پولیش شدن، رنگ صورتی ملایمی پیدا میکنند. این پودرهای پینک مانند پودرهای کلیر قدرت پوشانندگی ندارند و سطح زیرین آنها قابل مشاهده است، اما، چون رنگ صورتی ملایمی دارند، باعث میشود، ناخنها حالت طبیعی داشته باشند. از این پودر برای کاشتهای ساده استفاده میشود.
- پودرهای کاور یا پوشاننده: پودرهای کاور در سه رنگ هلویی، صورتی و کرم موجود هستند. این پودرها حتی بعد از ترکیب شدن با لیکوئید همچنان خاصیت پوشانندگی دارند و سطح زیرین آنها قابل مشاهده نیست. از این پودر برای صدف سازی در کاشت گریم استفاده میشود.
- پودرهای رنگی: پودرهای رنگی را میتوان در هر رنگ دلخواهی تهیه و از آنها برای تزیین و دیزاین ناخنها استفاده کرد. این پودرها کاملا مشابه با پودرهای اکریلیک کاشت میشود.
مواد مورد نیاز برای کاشت ناخن پودری
شما برای کاشت ناخن پودری به مواد زیر نیاز دارید:
۱. پودر پینک یا کلیر
۲. جا پودری
۳. لیکوئید
۴. پمپ لیکوئید
۵. -پرایمر
۶. لاک مانیکور
۷. ضد قارچ
۸. قلم پودر (قلم تخت شماره ۶ یا ۸)
۹. روغن
۱۰. چسب
۱۱. تیپ (پایه کوتاه - پایه بلند - فرنچ - طرحدار)
۱۲. پوشر
۱۳. نیپر
۱۴. کاتر
۱۵. ناخن گیر
۱۶. بافر
۱۷. برق ناخن و لاک ناخن برای طراحی و دیزاین ناخنها
۱. پودر پینک یا کلیر
۲. جا پودری
۳. لیکوئید
۴. پمپ لیکوئید
۵. -پرایمر
۶. لاک مانیکور
۷. ضد قارچ
۸. قلم پودر (قلم تخت شماره ۶ یا ۸)
۹. روغن
۱۰. چسب
۱۱. تیپ (پایه کوتاه - پایه بلند - فرنچ - طرحدار)
۱۲. پوشر
۱۳. نیپر
۱۴. کاتر
۱۵. ناخن گیر
۱۶. بافر
۱۷. برق ناخن و لاک ناخن برای طراحی و دیزاین ناخنها
آموزش کاشت ناخن پودری مرحله به مرحله
یکی از روشهای محبوب کاشت ناخن، کاشت ناخن پودری است، برای انجام این کار مراحل زیر را طی کنید:
۱. مانیکور سطحی
اولین و مهمترین مرحله در کاشت ناخن پودری انجام مانیکور سطحی است. ابتدا باید پوست اطراف ناخن را به لاک مانیکور آغشته و کمی صبر کنید تا نرم شود، سپس کوتیکول (پوست اضافی دور ناخن) را با استفاده از پوشر عقب بزنید و گوشتهای اضافه اطراف ناخن را با نیپر بگیرید. حال چربیها را با استفاده از یک پد بدون پرز پاک کنید. اگر بدون انجام این مرحله موادگذاری را شروع کنید، بعد از ۲۴ ساعت ناخن رشد میکند؛ در نتیجه پوست اضافه ناخن به مواد فشار وارد کرده و باعث میشود، زیر مواد هوا برود.
۲. کوتاه کردن ناخن ها
اگر ناخنهایتان بلند هستند، آنها را کوتاه کنید، طول ناخنها باید ۲ میلی متر باشد.
۳. سوهان کشی صدف ناخن
سطح ناخن دارای یک بخش براق و چرب است، چند ثانیه سوهان بکشید تا این سطح از بین برود، با این کار سطح ناخن زبر میشود و مواد و چسب به خوبی جذب ناخن میشوند. البته در نظر داشته باشید، بیش از حد سوهان کشیدن به ناخن آسیب میزند.
۴. تیپ مناسب ناخن را پیدا کنید
تیپی مناسب است که مجبور نباشید، برای قرار دادن آن روی ناخن زیاد فشار وارد کنید و به قدری بزرگ نباشد که از اطراف بیرون بزند.
بیشتر بخوانید:
تاپ شاین و تاپ کت چیست ؟
شیک ترین طراحی ناخن با لاک سفید
جدیدترین طراحی ناخن 2019 + تصاویر
چرا ناخن پا میافتد؟
جدیدترین دیزاین ناخن شب یلدا
۵. زدن ضد قارچ
قبل از چسباندن تیپ، روی سطح ناخن ضد قارچ بزنید و کمی صبر کنید تا خشک شود. نباید برای خشک شدن ضد قارچ آن را فوت کنید؛ این کار احتمال عفونت بعد از کاشت ناخن را افزایش میدهد.
۶. چسباندن تیپ
داخل تیپ ناخن را سوهان برقی بکشید تا نازک شود و لایه چربی از بین برود. سپس داخلش را چسب بزنید و آن را روی خط لبخند ناخن قرار دهید. برای اینکه تیپ به صورت کامل روی ناخنها بخوابد، در زمان چسباندن آن را با زاویه ۴۵ درجه به سمت پایین بگیرید. تیپ را باید محکم بچسبانید تا بین تیپ و ناخن حباب ایجاد نشود. کمی صبر کنید تا تیپ بچسبد، سپس با استفاده از کاتر آن را کوتاه کرده و روی سطح آن سوهان بکشید تا خط آن کمی محو شود.
۷. پودر گذاری روی ناخن
روی تمام سطح ناخن پرایمر بزنید و دو دقیقه بعد از زدن پرایمر شروع به موادگذاری روی ناخن کنید. برای موادگذاری تا قبل از خشک شدن پرایمر که تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکشد، فرصت دارید. ابتدا قلم را داخل گوده که از قبل داخل آن لیکوئید ریختید بزنید و اضافات لیکوئید را از سر قلم بگیرید، سپس آن را داخل پودر بزنید تا به پودر آغشته شود، اضافات مواد را بگیرید و از قسمت پایین ناخن مواد را به شکل مرتب روی تمام سطح ناخن قرار دهید. پودر ناخن باید به اندازه ۱ میلیمتر از ریشه ناخن فاصله داشته باشد.
۸. سوهان کشیدن
بعد از خشک شدن مواد روی ناخنها روی سطح ناخن سوهان زبر بکشید تا مواد روی ناخن صاف و یکدست شوند، سپس سوهان نرم و در انتها پولیش و بافر بکشد.
۹. زدن روغن روی سطح ناخنها
برای شفافیت و درخشندگی ناخنها روی آنها روغن بزنید و کمی صبر کنید تا روغنها از بین بروند.
۱۰. دیزاین ناخنها
در آخرین مرحله برق ناخن بزنید و در صورت تمایل با استفاده از لاکهای رنگی، سطح ناخنهایتان را دیزاین کنید.
سایر روشهای کاشت ناخن پودری
علاوه بر آموزش کاشت ناخن پودری که در بالا به آن اشاره کردیم؛ روشهای دیگری هم برای کاشت ناخن پودری وجود دارد. برخی از این روشها عبارتند از:
کاشت ناخن دیپینگ
در صورتی که به لیکوئید حساسیت دارید، کاشت ناخن به این روش برای شما مناسبتر است. این روش تقریبا مشابه روش قبلی است، با این تفاوت که در این روش از لیکوئید استفاده نمیشود و بعد از زدن پرایمر، باید ناخن را داخل پودر فرو ببرید. اینکار را تا زمانی که ناخن با مقدار پودر مورد نظرتان پوشیده شود، ادامه دهید. در نهایت برای شفاف و براق شدن ناخنهایتان از یک ژل کاور یا برق ناخن استفاده کنید.
کاشت ناخن ترکی
در صورتی که میخواهید ناخنهایتان جلوه بیشتری داشته باشند، میتوانید از این روش استفاده کنید. مراحل کاشت ناخن پودری را مطابق با توضیحاتی که گفته شد، انجام دهید تا به مرحله موا گذاری روی سطح ناخن برسید. در این مرحله بعد از زدن پرایمر روی ناخن، ابتدا قلم را داخل لیکوئید بزنید، سپس آن را داخل پودر کلیر و پس از آن اکلیل بزنید و موادگذاری را روی سطح ناخنهایتان شروع کنید. بعد از موادگذاری روی ناخنها بهتر است یک لایه دیگر پودر کلیر بزنید. این کار سوهان کشی ناخنها را آسانتر میکند و باعث میشود اکلیل روی سطح ناخنهای شما ماندگار شود. استفاده از تاپ شاین بعداز بافر کشی، ناخنها را درخشندهتر میکند.
نکات مهم در کاشت ناخن
- در کاشت ناخن به جای تیپ میتوانید از فرمر استفاده کنید. فرمرها در دو نوع کاغذی و فلزی وجود دارند و انعطاف پذیر هستند، بنابراین از آنها میتوانید برای همه انگشتانتان استفاده کنید.
- در صورتی که بعد از کاشت ناخن پودری رنگ پودر ناخن به سمت رنگ زرد تغییر کرد، ممکن از مواد بی کیفیت استفاده کرده باشید یا ناخنهای شما با مواد زرد رنگی مانند زردچوبه تماس داشته و یا لای مواد پرایمر وجود داشته است.
- برای جلوگیری از زرد شدن ناخنها از لیکوئید مرغوب استفاده کنید. لیکوئید مرغوب شفاف است، رنگ آن بنفش یاسی است و بوی خیلی تندی ندارد.
ترمیم کاشت ناخن
ناخنها در حال رشد هستند و ۳ الی ۴ هفته بعد از کاشت ناخن، نیاز به ترمیم دارند. برای ترمیم کاشت ناخن پودری مراحل زیر را طی کنید:
- در صورتی که روی ناخنهای شما از ژل استفاده شده بود، با استفاده از سوهان برقی آن را حذف کنید.
- خط ترمیم را با استفاده از سوهان برقی محو کنید و قبل از موادگذاری روی قسمتی از ناخن که رشد کرده است، ضد قارچ بزنید.
- بعد از خشک شدن ضد قارچ پرایمر بزنید. دو دقیقه صبر کنید، سپس موادگذاری کنید.
- روی سطح ناخن و دور آن سوهان بکشید تا مواد روی سطح ناخن یکدست شوند، سپس پولیش و بافر بکشید.