مسئول فنی پروژه لایروبی خلیج گرگان، حجم لایروبی در پروژه علاجبخشی خلیج گرگان را ۷۷۰ هزار متر مکعب اعلام کرد و گفت: تاکنون ۶۳ درصد آن محقق شده است.
سیدرسول میرزاده اظهار کرد: احیای خلیج گرگان، تبادل آب بین دریا و خلیج گرگان، توجه به مسائل زیست محیطی، تردد شناور سبک بین جزیره آشوراده و بندرترکمن و زنده بودن محیط زیست از جمله اهداف مهم لایروبی خلیج گرگان و اسکله بندرترکمن است.
وی با بیان اینکه از ۲۸۴ میلیارد تومان اعتبار خلیج گرگان تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان آن جذب شده و با تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار جدید برای ادامه روند احیای خلیج گرگان موافقت شده است.
مسئول فنی پروژه لایروبی خلیج گرگان با اشاره به اینکه پیمانکار پروژه احیای خلیج گرگان قرارگاه خاتمالانبیاء است، بیان کرد: در صورت جذب اعتبار ۱۰۰ میلیاردی در مرحله دوم، ۸۴ میلیارد تومان از اعتبارات این پروژه باقی میماند.
میرزاده، حجم کل لایروبی در پروژه علاجبخشی خلیج گرگان را یک میلیون و ۱۶۰ هزار متر مکعب اعلام کرد و یادآور شد: در اجرای این پروژه لایروبی صورت میگیرد که طول مسیر کانال لایروبی شده به هشت کیلومتر و ۸۰۰ متر خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه قراداد با پیمانکار پروژه خلیج گرگان یک ساله در نظر گرفته شده است، یادآور شد: امیدواریم این پروژه تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۲ به اتمام برسد. میزان حجم لایروبی در این پروژه ۷۷۰ هزار متر مکعب است که تاکنون ۶۳ درصد آن محقق شده است.
مسئول فنی پروژه لایروبی خلیج گرگان با بیان اینکه برای اجرای پروژه احیای خلیج گرگان چهار دایک برای محل تخلیه مواد حاصل از لایروبی در نظر گرفته شده است، افزود: در حال حاضر دو دستگاه لایروب، ۱۹ دستگاه بیل مکانیکی، ۲۶ دستگاه کمپرسی، یک دستگاه بلدوزر و سه دستگاه لودر برای علاجبخشی خلیج گرگان در محل اجرای پروژه مستقر است.