محسن اعتماد اظهار کرد:در گرگان حمل‌و‌نقل ریلی را یکی از ارزان‌ترین و مهم‌ترین شیوه حمل و نقل بار و مسافر دانست و اظهار داشت: توسعه زیرساخت‌های ریلی برای تحقق اهداف و برنامه‌هایی که در دستور کار قرار دارد، امری ضروری و الزامی است.مدیرکل راه‌آهن شمال‌شرق ۲ گفت: جذب اعتبارات برای توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی در دو سال اخیر در استان گلستان رکورد بی‌سابقه‌ای را تجربه کرده و به بیش از ۳۲۰ میلیارد تومان رسیده است.وی یادآور شد: این در حالی‌است که از سال ۱۳۹۳ تا نیمه مرداد سال ۱۳۹۹ یعنی در مدت تقریباً شش سال تنها حدود ۱۰۰ میلیارد تومان به بخش حمل و نقل ریلی استان گلستان اختصاص داده شده بود اما در همین دو سال اخیر شاهد رشد ۲۲۰ درصدی در جذب اعتبارات هستیم.این مسئول یکی از آثار رشد ۲۲۰ درصدی اعتبارات و اجرای طرح‌های توسعه‌ای در حوزه ریلی را رشد ۶۱ درصدی در زمینه حمل و نقل بار بین‌المللی عنوان کرد و افزود: در مدت ۶ سال ( از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۹) مجموع حمل بار بین‌المللی از خطوط ریلی استان ۵۶۶ هزار و ۳۰۴ تن بود که فقط در دو سال اخیر ۹۱۱ هزار و ۵۹۳ تن حمل بار در حوزه بین‌المللی در استان گلستان به ثبت رسیده است.وی با اشاره به توجه جدی دولت سیزدهم به توسعه زیرساخت‌های ریلی و افزایش مبادلات تجاری با کشورهای همسایه اظهارداشت: در سفر نخست دولت به استان گلستان، رئیس جمهور بیشترین وقت را در منطقه اینچه‌برون گذاشت. در جریان آن بازدید ” تکمیل زیرساخت مرکز لجستیک اینچه‌برون” مورد تاکید و در فهرست مصوبه‌های سفر نیز قرار گرفت.
مدیرکل راه‌آهن شمال‌شرق۲ ادامه داد: اعتبار پیش‌بینی شده برای این پروژه ۸۰۰ میلیارد تومان است که از محل تهاتر نفت تامین خواهد شد. ترک تشریفات برای پیمانکار پروژه که قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) بوده گرفته شد که البته کاری زمان‌بر بوده است.
وی گفت: مصوبه تکمیل زیرساخت های مرکز لجستیک اینچه‌برون سه ساله بوده و ما این قول را به دولت سیزدهم، مسئولان استانی و مردم می‌دهیم که تا دو سال دیگر این پروژه راهبردی به اتمام برسد. ضمن اینکه هم اکنون نیز برای ۲۱۰ نفر از ساکنان مناطق مرزی استان در این مرکز لجستیک، شغل پایدار ایجاد شده است