رزمایش را با موفقیت انجام دادند.
امیر دریادار سید محمود موسوی سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ارتش با اعلام خبر فوق گفت: در این بخش از رزمایش پهپادهای یسیر، صادق، پلیکان، ابابیل ۳، یزدان و مهاجر ۶ با پرواز از پایگاههای پهپادی ارتش از نقاط مختلف کشور نسبت به شناسایی اهداف و همچنین مراقبت و پایش مناطق مورد نظر در مرزها و آبهای بینالمللی اقدام کردند.
وی افزود: با توجه به گسترش توان پهپادی ارتش و انجام ماموریتهای متنوع و متعدد پهپادی و لزوم هماهنگی این پروازها، شبکه فرماندهی و کنترل عملیات پهپادی ارتش ایجاد شده است.
ناگفته های وزیر دفاع از «غافلگیری راهبردی علیه دشمن» و توان موشکی و ماهواره ای ایران پهپادهای ایران در راه بازارهای جهان / کدام پرنده های مهاجم مورد توجه قرار گرفت؟ فردا ؛ آغاز رزمایش مشترک پهپادی با حضور نیروهای چهارگانه ارتشسخنگوی این رزمایش با اشاره به اشراف اطلاعاتی ارتش بر مرزهای تحت کنترل با استفاده از فناوریهای نوین از جمله پهپادها، گفت: در این رزمایش تنها بخش کوچکی از دستاوردهای پهپادی ارتش به کار گرفته خواهد شد.
امیر دریادار موسوی خاطرنشان کرد: حفظ و ارتقای آمادگی رزمی اصلی اجتنابناپذیر برای ارتش است و این آمادگی تمرینات مختلف در طول سال برای تمرین آموختههای علمی در محیط و میدان رزمایش است
آخرین خبرها از تجهیزات حوزه پهپادی ایران
فرمانده رزمایش مشترک پهپادی ذوالفقار ارتش گفت: امنیت کشور و منطقه باید توسط خودمان تامین شود، اگر قرار است کسی برای ما امنیت برقرار کند این به معنای امنیت عاریهای است که اصلا ارزش ندارد.
امیر دریادار حبیبالله سیاری، معاون هماهنگ کننده و فرمانده رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش، صبح امروز در اولین روز از رزمایش با بیان اینکه بحمدالله امروز کشور ما دارای نیروهای مسلح قوی، با تجربه و مقتدری است، گفت: نیروهای مسلح از تجهیزات لازم برای انجام ماموریت خود برخوردار هستند، اما اگر ما نگاهمان به آینده نباشد، و مطابق با فناوریهای روز و آینده حرکت نکنیم قطعا از دیگران عقب خواهیم ماند.
وی با تاکید بر اینکه پهپاد امروزه یک پدیده جدید است، افزود: اثرگذاری این پدیده در جنگهای اخیر در دنیا ثابت شده است که میتوان به جنگ آذربایجان و ارمنستان، جنگ اوکراین و روسیه و ... اشاره کرد.
امیر دریادار سیاری ادامه داد: امروز پهپاد در ارتقاء توان رزم نیروهای مسلح به ویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران جایگاه بزرگی پیدا کرده و در سازمان رزم ارتش گنجانده شده است و در کنار سایر تجهیزات دیگری که وجود دارد توان رزم ما را مطابق با فناوری روز ارتقا بخشیده است.
معاون هماهنگ کننده ارتش با تاکید بر اینکه در این حوزه نمیخواهیم به دیگران وابسته باشیم و تجهیزات حوزه پهپادی تماما به صورت بومی تولید میشود، عنوان کرد: اکثر پهپادهایی که در این رزمایش شاهد حضور و اجرای عملیات آنها هستیم، تولید اولیهاش در داخل ارتش بوده و برای تکمیل و تولید انبوه به وزارت دفاع و یا شرکتهای دانشبنیانی که در سطح کشور هستند سپرده شدهاند.
وی با بیان اینکه داشتن توانمندی پهپادی به توان بازدارندگی کشور کمک میکند، تاکید کرد: امنیت کشور و منطقه باید توسط خودمان تامین شود، اگر قرار است کسی برای ما امنیت برقرار کند این به معنای امنیت عاریهای است که اصلا ارزش ندارد.
امیر سیاری ادامه داد: توانمندی ملت قهرمان ایران و نیروهای مسلح به میزانی است که میتواند در مقابل همه تهدیدات ایستادگی کند و آزموده را آزمودن خطاست.
معاون هماهنگکننده ارتش با بیان اینکه با وجود مدت زمان کمی که برای تجهیز به فناوری پهپاد طی کردیم، نتیجه کار جهشی بوده است، گفت: نتایج بسیار ارزشمندی در مدت زمان کمی به دست آمده که حاصل هوش و ذکاوت پژوهشگران ما است.
وی خاطر نشان کرد: دراین رزمایش تعدادی از پهپادهای ارتش در شرایط خاص و دشوار به کار گرفته خواهند شد و در حوزههای مراقبت و شناسایی، جنگ الکترونیک و رزمی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.
.
۲۱۲۲۰
کد خبر 1665605منبع: khabaronline-1665605