به گزارش رویداد ایران به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، امان الله طوقی اظهار داشت: برداشت خرما در سیستان و بلوچستان از تیرماه با ارقام زودرس «کتومی، نگال و آشوبه» شروع شده و با ارقام دیررس مایکلی و هلیله در آبان به پایان میرسد. تاکنون حدود 10 هزار تن خرمای زودرس از سطح نخلستانهای مناطق جنوبی این استان برداشت شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: خرمای مضافتی با سطح زیر کشت 28 هزار و 400 هکتار و خرمای ربی با سطح زیرکشت 22 هزار و 500 هکتار بیشترین نخلستانهای سیستان و بلوچستان را به خود اختصاص دادهاند. 41 درصد سطح محصولات باغی استان به کشت خرما اختصاص دارد.
وی بیان کرد: از 62 هزار و 914 هکتار نخلستان در سیستان و بلوچستان 49 هزار و 718 هکتار بارور بوده و سالیانه بیش از 250 هزار و 898 تن انواع خرما در این استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
طوقی اظهار داشت: خرمای تولید شده سیستان و بلوچستان علاوه بر استانهای دیگر به کشورهای حوزه خلیج فارس، اروپایی و روسیه صادر میشود. بیشترین نخلستانهای سیستان و بلوچستان در شهرستانهای سراوان، ایرانشهر، نیکشهر و سیب و سوران واقع شده است
۱۰ هزار تن خرما در سیستان و بلوچستان برداشت شد
معاون جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون ۱۰ هزار تن خرمای زودرس از سطح نخلستانهای بلوچستان برداشت شده است
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران