hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > افزایش ۵۲/۶ درصدی مصرف بنزین در نوروز

افزایش ۵۲/۶ درصدی مصرف بنزین در نوروز

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه قم گفت: مصرف سوخت بنزین در تعطیلات نوروز امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، ۵۲.۶ درصد افزایش یافت.

سید محمود طاهری مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های منطقه قم گفت: از ۲۶ اسفندماه سال ۱۴۰۰  تا ۱۳ فروردین‌ماه، به‌طور میانگین روزانه ۲ میلیون و ۷۲ هزار لیتر بنزین در استان قم مصرف شد.

وی اضافه کرد: این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۵۲.۶ درصد، در مقایسه با سال ۹۹، ۲۰۶ درصد و در مقایسه با سال ۹۸، ۷.۷ درصد افزایش یافته است.

به گفته وی،‌ بیشترین میزان مصرف بنزین در ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ به دلیل مراسم نیمه شعبان بود که ۲۰.۳ درصد از متوسط روزهای تعطیل بیشتر مصرف شده است.

طاهری با اشاره به افزایش مصرف گاز سی ان جی نیز گفت: مصرف گاز سی ان جی در تعطیلات امسال در مقایسه با سال گذشته، ۱۸.۵ درصد بیشتر بوده است.

وی افزود: مصرف سی ان جی در سال ۱۴۰۰ در مقایسه با سال ۹۹، ۵۳ درصد افزایش یافته و مصرف آن در سال ۹۹ نسبت به ۹۸ و همچنین در سال ۹۸ نسبت به ۹۷ به ترتیب ۳۱ و سه درصد کاهش یافته است.

وی بیان کرد: ۸۳ باب جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی در استان قم وجود دارد که از این تعداد، در ۴۱ باب سوخت سی ان جی عرضه می‌شود که ۲۱ باب دومنظوره و ۲۰ باب نیز تک منظوره است.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی قم خاطرنشان کرد: در صورتی که متقاضیان احداث جایگاه‌های توزیع سوخت شرایط لازم را دارا باشند، مجوز بهره‌برداری صادر می‌شود.

وی با اشاره به ترافیکی که گاهی در برخی جایگاه‌های عرضه سوخت به وجود می‌آمد،‌ از صبر و حوصله مردم تشکر و بیان کرد: همچنین از کارکنان جایگاه‌ها و رانندگان نفت‌کش که با همکاری باعث شدند خدمات مطلوبی به شهروندان و مسافران ارائه شود، قدردانی می‌کنم.

 

modir 

 

                                               

                                           روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه قم                                                                    

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو