hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > روند افزایشی بیماران بستری و سرپایی تا یک ماه ادامه دارد/ تعداد کودکان مبتلا به کرونا در پیک ششم افزایشی شد

روند افزایشی بیماران بستری و سرپایی تا یک ماه ادامه دارد/ تعداد کودکان مبتلا به کرونا در پیک ششم افزایشی شد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: انتظار می‌رود روند افزایشی تعداد بیماران بستری و سرپایی تا یک ماه آینده ادامه یابد؛ میزان ابتلا کودکان زیر ۱۸ سال در پیک ششم کرونا نسبت به پیک‌های قبلی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، بر اساس آخرین اعلام نرم افزار ماسک، تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی استان افزایش و شهرستان تربت حیدریه نیز در شرایط قرمز قرار گرفت.بر این اساس در حال حاضر شهرستان‌های مشهد، نیشابور، بینالود، بردسکن، سبزوار، تایباد، در وضعیت نارنجی، تربت حیدریه در وضعیت قرمز، درگز، قوچان، فیروزه و باخرز در وضعیت آبی و سایر شهرستان‌های استان در وضعیت زرد قرار دارند.

از آنجا که وضعیت رنگ بندی شهرهای کشور بر اساس تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا تغییر می‌کند، لذا در شرایط حال حاضر، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و انجام واکسیناسیون کامل( دریافت هر سه دز) بهترین راهکار در پیشگیری از کرونا محسوب می‌شود.

محمدعلی کیانی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهارداشت: انتظار می‌رود روند افزایشی تعداد بیماران بستری و سرپایی تا یک ماه آینده ادامه یابد؛ میزان ابتلا کودکان زیر 18 سال در پیک ششم کرونا نسبت به پیک‌های قبلی افزایش یافته است و لازم است که والدین توجه بیشتری نسبت به مراقبت از فرزندان خود داشته باشند.

وی افزود: بر اساس بررسی‌های انجام شده تعداد بیماران سرپایی 100 درصد و تعداد بیماران بستری نیز 30 تا 40 درصد افزایش یافته است و بسیاری از شهرهای کشور نیز از وضعیت آبی به رنگ‌های زرد، نارنجی و یا قرمز تغییر یافته اند.

کیانی با بیان اینکه بر اساس پیش بینی‌های انجام شده انتظار می‌رود، روند افزایشی بیماران بستری و سرپایی چهار هفته و روند کاهشی آن نیز چهار هفته زمان ببرد تصریح کرد: سویه اومیکرون که در پیک ششم به سویه غالب تبدیل شده است قدرت سرایت پذیری بسیار بالایی دارد و لازم است که عموم مردم نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، حفظ فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و تکمیل واکسیناسیون اقدام کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده و مستندات علمی موجود،تکمیل واکسیناسیون و دریافت هر سه دز واکسن نقش موثری در پیشگیری از ابتلا شدید کرونا دارد افزود: در حال حاضر بیشتر افرادی که به علائم شدید این بیماری مبتلا شدند از گروه‌هایی هستند که واکسن را دریافت نکردند و یا از زمان دریافت دز دوم آنها مدت زیادی گذشته است.

کیانی با تاکید بر اینکه عموم مردم در صورت بروز علائم ابتلا به بیماری به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت منتخب کرونا و یا درمانگاه‌ها مراجعه نمایند و از حضور مستقیم در بیمارستان‌ها اجتناب کنند تاکید کرد: در صورتی که افراد به علائم شدید بیماری مبتلا شدند و یا پزشک سطوح یک و دو دستور ارجاع بیمار به بیمارستان را صادر می‌کند باید بدون فوت وقت نسبت به انتقال بیمار اقدام شود تا خدمات درمانی مناسب را در زمان مقرر دریافت کنند.

وی با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده تعداد بیماران سرپایی و بستری در گروه سنی زیر 18 سال در پیک ششم کرونا نسبت به پیک‌های قبلی افزایش یافته است تصریح کرد: بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا، واکسیناسیون کودکان 9 سال به بالا آغاز شده است که با رضایت والدین نسبت به آن اقدام می‌شود.

میزان مراجعه‌ها به مراکز منتخب کرونا بیش از 4 برابر افزایش داشته است

محمدحسن درخشان،مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزایش بیش از 4 برابری میزان مراجعات به مراکز منتخب کرونا خبر داد وافزود:میزان مراجعات روزانه به مراکز منتخب کرونا به بیش از 3 هزار نفر در هر روز رسیده که از این میزان پاسخ تست 50 درصد آنان مثبت است.

وی تصریح کرد: در کنار 22 مرکز فعال در شهر مشهد 47 مرکز خصوصی هم با دانشگاه علوم پزشکی مشهد همکاری دارند تا کار غربالگری، انجام تست‌های رپید و PCR و ثبت بیماران مشکوک و مثبت را در سامانه سینا داشته باشند.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که نیمی از مراجعات روزانه مشهد در مراکز دانشگاهی و نیمی دیگر در مراکز خصوصی بوده است، تأکیدکرد: متأسفانه آمار دهه اول بهمن ماه حاکی از جولان و جهش سریع ویروس اومیکرون دارد و هشدارهای لازم در این خصوص و همچنین تکمیل واکسیناسیون و نیز استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی باید جدی گرفته شود.

درخشان اضافه کرد: میزان مراجعات به مراکز منتخب کرونا بیش از 4 برابر افزایش داشته و شاهد گسترش جهش سویه جدید ویروس کرونا هستیم و در وضعیت فعلی باید از انجام کارها و رفت و آمدهای غیرضرور به‌شدت پرهیز شود.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: اعیاد ماه‌های رجب و شعبان را در پیش داریم و همه ساله در این ماه‌ها مراسم‌ها و مجلس‌های عروسی و جشن و شادی زیادی برگزار می‌شود، اما امسال و در شرایط کنونی برگزاری هیچ نوع محفل و مجلسی توصیه نمی‌شود.

درخشان با تأکید بر اینکه از مردم می‌خواهیم که در راستای حفظ سلامت خود، خانواده، اطرافیان و دیگر گروه‌های جامعه از حضور در هرگونه دورهمی و همچنین رفتن به سفرهای نوروزی پرهیز کنند تا دچار مشکل نشوند،گفت: تکمیل واکسیناسیون( دریافت هر سه دز واکسن)، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از مهمترین نکاتی است که باید به آن توجه داشت.



بر اساس اعلام کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد،در حال حاضر 559 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد 408 نفر متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.طی یک روز گذشته 202 بیمار در مراکز درمانی استان بستری شدند که سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد از این تعداد 145 بیمار است.در حال حاضر 121 بیمار در بخش‌های مراقبت ویژه این دانشگاه بستری هستند که 93 نفر از این بیماران در محدوده دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد