hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > عوارض تزریق ژل به نقاط مختلف پوست صورت

عوارض تزریق ژل به نقاط مختلف پوست صورت

تزریق ژل از جمله اقداماتی است که برای زیبایی بیشتر انجام می گیرد، اگر شما نیز قصد تزریق ژل صورت را دارید بهتر است قبل از تصمیم گیری در این زمینه با عوارض تزریق ژل و چگونگی انجام این فعالیت بیشتر آشنا شده و سپس اقدامات لازم را انجام دهید.

امروزه برای نواحی پر چین و چروک صورت و همچنین بازگرداندن و افزایش حجم لب و گونه ها از تزریق ژل که بوتاکس نیز معروف است استفاده می گردد، اما از آنجایی که هر نوع فعالیتی بر روی بدن انسان ممکن است خطراتی را نیز به همراه داشته باشد، در این مقاله از مجله آرگا به بررسی عوارض تزریق ژل صورت یا بوتاکس می پردازیم که امیدواریم این اطلاعات برای شما عزیزان نیز مفید و کاربردی باشند.

عوارض تزریق ژل به نقاط مختلف پوست صورت

با تزریق ژل بلافاصله بافت صورت به حالت اولیه خود بر می گردد و حجم خود را به دست می آورد. یعنی چین های صورت که از کناره های تحتانی بینی شروع شده تا گوشه دهان ادامه دارد، پر می شود. علاوه بر رفع چین و چروک صورت، با تزریق برخی از ژل ها می توان گودی و کبودی زیر چشم را نیز برطرف کرد. ضمن اینکه برای چاق شدن صورت، افزایش حجم لب، گونه و از بین بردن خط اخم نیز می توان از این ژل ها استفاده کرد.

تزریق ژل برای رفع گودی چشم


اسیدهیالورونیک در تمام پوست های جوان وجود دارد. این ماده در تمام نقاط بدن و همه نژادها وجود دارد. در واقع این ماده فضای بین الاستین و کلاژن را پر می کند و با نگه داشتن آب در پوست، حجم پوست را حفظ می کند. همگام با افزایش سن، میزان اسید هیالورونیک در پوست کم می شود و این مسئله موجب ایجاد شیار، چین و چروک و نازک شدن لب ها می شود.

زمانی که این اسید به پوست شما تزریق شود، ما می توانیم این اثرات و رفتار اسید هالورونیک را تقلید کنیم و شکل و ظاهر پوست را آبدار کنیم. با پر کردن فرورفتگی ها، چین و چروک ها کم می شود و یا از بین می رود. بوتاکس نیز یک داروی تزریقی است ولی فرآیند اثر، نوع چین و چروک های هدفش با ژل های تزریقی متفاوت است.

واکنش طبیعی پوست در برابر تزریق ژل

ژل یک ماده خارجی است که انواع مختلف آن در بازار وجود دارد. ژل ها به سه دسته موقت، دائم و نیمه دائمی تقسیم می شوند. البته در بین عوارض ژل تزریقی هیچ نوع ژلی وجود نداشته که تمام استانداردهای دارویی را داشته باشد و عارضه ای نیز نداشته باشد. بنابراین در شناخت عوارض ژل تزریقی بیشتر منظورمان ژل های نیمه دائم و موقت است. ژل های موقت از اسید هالورونیک ساخته شده اند که باعث می شوند سنتز کلاژن نیز همراه با جبران حجم از دست رفته، تحریک شود و پوست قوام یابد.
اگر ما برای انتخاب ژل از یک متخصص پوست مشاوره گرفته باشیم و استانداردهای لازم برای یک انتخاب مناسب را در نظر گرفته باشیم در هنگام استفاده از ژل با عوارض تزریق ژل کمتر مواجه می شویم. معمولاً این ژل ۶ تا ۵۱ ماه بعد تجزیه و آن گاه جذب پوست می شود. شواهد نشان می دهد که واکنش بدن به ژل کم است(به خصوص اگر از ژل های استاندارد استفاده شود). بعد از انجام تزریق دچار کبودی و تورم در ناحیه پوست خواهید شد که بعد از چند روز برطرف می شود. البته در مواردی نیز این اتفاق برای افراد نمی افتد. برای برطرف کردن این کبودی ها از آناناس، کمپرس سرد در اوایل و بعد کمپرس گرم و قرص های ویتامین C استفاده کنید.

تزریق ژل به صورت

با وجود رعایت استاندارد های لازم در انتخاب ژل باز هم ممکن است بدن به آن واکنش نشان دهد. فراموش نکنید این ماده یک ماده خارجی است که وارد پوست می شود. بنابراین ممکن است بدن چند ماه یا چند سال بعد دچار قرمزی یا التهاب و به اصطلاح گرانولوم (واکنش بدن) شود. با این وجود احتمال نمایان شدن عارضه های تزریق ژل وجود دارد اما به ندرت پیش می آید که عارضه هایی مانند تورم، التهاب، سفتی نقطه تزریق و عفونت پدیدار شوند. چون ژل های هالورونیک ظرف ۲۱ ماه جذب می شوند. بنابراین احتمال کمی وجود دارد که سبب ایجاد مشکل شوند و اگر مشکلی ایجاد کنند، مربوط به همان ۲۱ ماه است و بعد از آن برطرف می شوند.

عوارض تزریق ژل

 بیشتر بخوانید: 

 عوارض تزریق بوتاکس دور چشم

تزریق ژل و موارد کاربرد آن

بایدها و نبایدهایی درباره بوتاکس صورت

لیفت صورت چیست و روشهای آن کدام است؟

تزریق چربی به روش نانوفت

چه کسانی نباید ژل تزریق کنند؟

  • افرادی سابقه بیماری هایی مانند آسم و آلرژی دارند.
  • افراد مبتلا به دیابت که از انسولین استفاده می کنند.
  • زنان شیرده یا باردار
  • افراد دارای بیماری های خود ایمنی ماند لوپوس، روماتیسم و سندروم نفروتیک
  • افراد با سابقه سکته قلبی
  • افرادی که از داروی آسپرین یا وارفارین استفاده می کنند.
  • افرادی که به دلیل بیماری قلبی از دارو استفاده می کند.
  • سابقه ترومبوزهای وریدهای عمقی و خون لخته شده
  • افراد با سابقه سکته مغزی
 بعد از تزریق ژل، به محل مورد نظر تا سه روز نباید آب بزنید. به مدت ۲۴ ساعت از حرکات ایروبیک خودداری کنید و برنامه مهم کاری و اجتماعی برای چند روز طرح ریزی نکنید. لب های شما پس از تزریق در شب متورم خواهند شد. اگر تا یک هفته بعد نتایج زیبایی رضایت بخش نبود، ۳ هفته بعد تزریق را تکرار کنید. مراقب باشید که در این مدت ۳ هفته، به هیچ عنوان ماساژی روی صورت انجام ندهید. با رعایت این نکات از احتمال عوارض تزریق ژل بکاهید.

بوتاکس ابرو

عمل تزریق ژل بسیار مهم است و خطرات تزریق ژل را کاهش می دهد. گاهی به دلیل تکنیک غلط تزریق، ژل گلوله گلوله می شود. گاهی به دلیل بیش از حد سوراخ کردن، محل تزریق پاره می شود و یا جای سوزن بر روی لب ها باقی می ماند. به عنوان مثال در یک حجامت اصولی ردی از تیغ نخواهد ماند اما در یک حجامت ناشیانه جای تیغ باقی خواهد ماند. البته جای سوزن تا ۴، ۵ روز باقی می ماند. این تزریق باید حتما توسط متخصص پوست انجام شود. توجه داشته باشید ژل های غیر استاندارد مشکلات زیادی برای پوست شما ایجاد می کنند و بافتی پوست را ناهمگون می سازند. چون اکثر این ژله ها در جذب شدن مشکل دارند. بنابراین به یک بافت اضافی در صورت تبدیل می شوند یا به جای جذب شدن، جا به جایی ناموزون دارند و فرم صورت را به هم می زنند.

برای افزایش ایمنی تزریق ژل چه باید کرد ؟

برای اینکه عمل تزریق ژل شما با کمترین خطرات جانبی همراه باشد، راهکار های ساده و در عین حال مهمی برای این منظور ارائه شده است که عمل کردن به این راهکار ها می تواند بسیار موثر باشد :

عوارض تزریق فیلر


عمل تزریق فیلر را زیر نظر پزشک متخصص، معتبر، با تجربه و ماهر انجام دهید زیرا در غیر این صورت باید منتظر عوارض جانبی بسیاری در ظاهرتان باشید.

مطمئن شوید که این عمل در یک کلینگ تزریق ژل معتبر که دارای تجهیزات کافی و به روز است، انجام می گیرد، از انجام دادن این تزریق ها در خانه و آرایشگاه خودداری کنید، زیرا امکان بروز خطرات جدی برای شما خواهد داشت.

پیش از تزریق، اطمینان پیدا کنید که از فیلر با کیفیت برایتان استفاده می شود، می توانید مارک فیلر و جنس آن را سوال کنید و تحقیقات کاملی را در این زمینه داشته باشید، زیرا استفاده از ژل بی کیفیت، می تواند با خطرات جدی تزریق ژل همراه باشد.

از خرید آن لاین فیلر ها خودداری کنید و آن را به متخصصان کلینک تزریق ژل بسپارید، زیرا آنها به راحتی می توانند کیفیت فیلر مناسب را تشخیص دهند، ضمن اینکه راه های بهتری برای خرید ژل می شناسند تا از این طریق بتوانید از فیلر های معتبر و تایید شده ای بهره ببرید.

قبل از تزریق لازم است ، پزشک تان شما را از همه خطرات و عوارض جانبی احتمالی آگاه کند تا بعد از انجام این کار از بروز آنها غافلگیر نشوید.

خطرات تزریق ژل

از پزشکتان درخواست کنید تا پیش از تزریق فیلر، تست آلرژی یا همان فیلر را بر روی شما انجام دهد تا اطمینان پیدا کنید که واکنش های آلرژیک در بدنتان وجود ندارد.

حتما پزشک خود را به طور کامل در جریان سوابق دارویی و درمانی مربوط به گذشته خود قرار دهید، زیرا گاهی مواقع ممکن است بعد از چندین ماه از مصرف یک دارو، نتایج مصرف آن هنوز در بدنتان باقی مانده باشد، این موضوع می تواند تزریق ژل را دچار پیچیدگی هایی نماید.

امیدواریم مطالب ارائه شده در زمینه شناخت عوارض تزریق ژل مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد و بتوانید این تزریق را با رعایت اصول و استانداردهای لازم انجام دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر به بخش سلامت پوست مجله آرگا مراجعه نمایید و از دیگر مطالب مفید و کاربردی در این زمینه دیدن نمایید.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام