قاسم سواری صنگوری امروز(۹دی ماه) در حاشیه بازدید از غرفه جهاد دانشگاهی خوزستان در نمایشگاه هفته پژوهش استان، در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: پژوهش امری است که هیچ سازمان، ارگان و کشوری مستثنی از آن نیست و نمی توان گفت که دستاوردها بدون پژوهش اتفاق می افتند.
وی افزود: باید نوع نگاه به بحث پژوهش در استان و کشور تغییر کند و به جای نگاه اعلانی، نگاهی اعمالی و عملگرا داشته باشیم.
مدیر آموزش و پژوهش سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت: در سال جاری برای موضوعات پژوهشی دستگاه های اجرایی مناسبت های خوبی برای این موضوع در نظر گرفته شد و از پژوهشگران تقدیر به عمل آمد.
سواری صنگوری ادامه داد: دستگاه های احرایی باید در زمینه رفع تنگناها و مشکلات کاری شان به این پژوهش ها و تحقیقات مراجعه کنند و این موضوع، نیازمند حرکت کردن پژوهش ها به سمت کاربردی شدن است تا اثر بخشی لازم را در چالش های استان، داشته باشند.
وی بیان کرد: کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان که ریاست آن با استاندار و دبیری آن با سازمان برنامه و بودجه خوزستان است، تلاش کرده تا مجموعه پژوهش های استان و اعتباراتی که در این زمینه هزینه می شوند را به موارد ذکر شده، سوق دهد.
مدیر آموزش و پژوهش سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت: امسال حدود ۱۶۹ عنوان پژوهشی از دستگاه های اجرایی دریافت کردیم و برای این ها داوری انجام شد؛ در نهایت ۵۰ پروپوزال داوری شدند و از این تعداد ۲۲ طرح پژوهشی انتخاب شد.
سواری صنگوری بیان کرد: سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز طرح های خوبی در این خصوص داشت و جزء این ۲۲ طرح بود.
وی افزود: سعی کردیم این موضوعات را به سمت حل مشکلات استان، سوق دهیم؛ این اقدام کار بسیار سختی است اما این حرکت را آغاز کردیم و در این زمینه سیاست گذاری شده است.
مدیر آموزش و پژوهش سازمان برنامه و بودجه خوزستان تصریح کرد: امیدواریم در آینده بتوانیم شاهد عملکرد بهتر دستگاه ها در زمینه انجام این طرح ها و پژوهش ها باشیم.
سواری صنگوری بیان کرد: اقدام دیگری که قطعا در اختتامیه نمایشگاه نیز انجام خواهد شد، ارزیابی پژوهشی دستگاه های اجرایی است که این موضوع را در سازمان برنامه و بودجه در حال رصد کردن هستیم تا مشخص شود که اعتبارات و عناوینی که در کارگروه مطرح شده، توانسته است اثر بخشی لازم را داشته باشد یا خیر.