زمانی که این سناریو برای شما بد می شود, سعی کنید رژیم غذایی روزانه خود را اصلاح کنید.
هر ماه برای خانم ها به دو قسمت تقسیم می شود؛ دو هفته ای که حال شان خوب است و دو هفته ای که بی حوصله و بی حال هستند! البته شدت این موضوع در افراد مختلف می تواند متفاوت باشد. با این حال اغلب خانم ها از یک هفته مانده به قاعدگی شان تغییرات خلق وخو، درد های سینه، درد زیر شکم، سردرد و... را تجربه می کنند و با وجود همه سختی اش، با آن کنار می آیند.
حتما می دانید که در دوران عادات ماهانه به دلیل تغییرات هورمونی، بدن دچار دگرگونی هایی می شود. اگر چه شما میتوانید تمام کارهایی را که در روزهای عادی انجام می دهید، در دوران قاعدگی نیز بکنید اما اگر می خواهید سختی این دوران کاهش یابد، به توصیه های این بخش از سلامت نمناک توجه کنید.
انجام این کارها در دوران قاعدگی و پریود ممنوع
غذاهای پر شکر:
غذاهایی که حاوی قندهای تصفیه شده هستند پتانسیل افزایش شدید قند خون در جریان خون را دارند بنابراین مصرف کیک, شیرینی, غلات صبحانه, پاستا, نان سفید و آرد سفید را محدود کنید.وعده های غذایی کوچکی در طول روز داشته باشید:
زمانی که میل به غذاهای شکری دارید, به جای آن سبزیجات بخورید, زیرا پتانسیل حفظ انرژیتان را دارد.مصرف سدیم:
همچنین, مصرف سدیم کمتری برای جلوگیری از حفظ آب و باد کردگی و نفخ داشته باشید.هله هوله نخورید:
از غذاهای ناسالم, خشکبار نمکی و چیپس سیب زمینی نیز دوری کنید.ورزش سنگین انجام ندهید:
فعالیت های فیزیکی شدید به ویژه با مصرف کالری بسیار پایین ممکن است باعث قاعدگی شدید شود.در پزشکی به عنوان آمنوره شناخته می شود, این شرایط اغلب در دوندگان زن و آن هایی که زیاد ورزش می کنند, مانند ژیمناستیک, باله و اسکیت رخ می دهد.زنانی که آمنوره دارند, سطح انرژی پایینی پیدا می کنند.مرکز کنترل مغز، هیپوتالاموس ترشح هورمون ها و آزاد سازی آنها را سرکوب می کند.عملکرد نرمال تخمدان قطعاً تغییر خواهد کرد. ممکن است تخمدان ها نتوانند تخمک بالغی را برای لقاح آزاد کنند و در نتیجه باعث اتفاق نیفتادن چرخه های قاعدگی می شوند.