فرزانه شمشیرگران در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این امر که واکسن فایزر همانند سایر واکسنها کارایی دارد قابل قبول است و میتواند مورد بررسی مردم قرار گیرد چرا که کسانی هم که هر دو دوز واکسن فایزر را تزریق کردهاند نیز مبتلا یا دچار مرگ و میر هم شده اند.
وی ادامه داد: به ویژه که در کشوری مثل انگلیس و استرالیا سهم بیشتری در سبد واکسیناسیون داشتهاند در انگلیس با وجود تزریق واکسن فایرز در این کشور در حال حاضر ۳۸ هزار نفر آلوده و حدود ۲۹۰ نفر مرگ و میر داشته است.
این داروساز بیان کرد: واکسن فایزر در دنیا مخالفان جدی دارد که یکی از آنها استاد دانشگاه ادلاید استرالیا، پروفسور نیکلای پتروفسکی که دارای اچایندکس ۵۸ به لحاظ علمی است که میگوید: دوام و ایمنی فایزر آن چیزی که پیشبینی میشد نبود و ایجاد میوکاردیت قلبی در نوجوانان و کسانی که تزریق کردند پس از ۴ تا ۶ ماه دیده میشود.
وی ادامه داد: هر محمولهای که وارد کشور میشود جدا از تستهای شرکت سازنده، آزمایشگاه کنترل غذا و دارو هم تستهای مختلفی را انجام میدهد و قطعاً کسب اطلاع از منابع علمی و مورد تایید میتواند به کنارگذاشتن تردیدهای درباره واکسن به این افراد که هنوز تصمیم نگرفتهاند کمک کند.
شمشیرگران خاطرنشان کرد: واکسنهایی که این روزها برای مقابله با کرونا در کشور تزریق میشود، پشتوانه تحقیقاتی و علمی دارند و آمارها هم از اثربخشی واکسیناسیون در کاهش موارد مرگ و میر در کشور خبر میدهد.
وی یادآور شد: آسیبی که بزرگنمایی و شایعات به روند مقابله به این همه گیری وارد میکند گاهی از خود ویروس هم شدیدتر است.
بدون تحقیق در مورد یک واکسن شایعه نسازید
یک داروساز در خراسان جنوبی گفت: تعلل و تأخیر برخی افراد برای تزریق یک واکسن خاص که در رسانههای دنیا تبلیغات ویژهای داشته است قابل تامل است چراکه این امر هیچ پایه و اساس علمی ندارد.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران