وی افزود: با سرکشی از کلونیهای اتباع خارجه در کورههای آجرپزی، بر روند ابتلا به این بیماری نظارت داریم و عملیات واکسیناسیون در حال انجام است و مورد اثباتشدهای از شیوع سرخک در پاییز امسال نداشتیم.
مسئول بیماریهای واگیر مرکز بهداشت اصفهان بیان کرد: انجام برنامه تکمیلی واکسیناسیون سرخک و سرخجه در مناطق جنوب شرقی کشور است و در استان اصفهان اجرا نمیشود.
وی گفت: در مورد بیماری سرخک در سال ۱۳۹۸ جزو سه کشور پیشرو در منطقه خاورمیانه در زمینه کنترل بیماری بودیم و موفق شدیم از سازمان بهداشت جهانی تأییدیه حذف ویروس سرخک و سرخجه را دریافت کنیم که این نشاندهنده وضعیت خوب کنترل بیماری در کشورمان است و امیدواریم این موضوع ادامهدار باشد.
فدایی با تأکید بر اینکه بیماری سرخک مانند سایر بیماریهای عفونی محدود به مرزهای جغرافیایی نیست و به سرعت میتواند از کشوری به کشور دیگر منتقل شود، اظهار کرد: همانطور که میدانید سرخک مسریترین عامل بیماریزای شناختهشده است و سرایتپذیری آن از همه میکروارگانیسمهای دیگر بیشتر است در نتیجه با سفرهای بینالمللی از کشوری به کشور دیگر منتقل میشود و چون ما در منطقهای هستیم که کشورهای همسایه از نظر برنامههای ایمنسازی واکسیناسیون کودکان، ضعیف هستند و نتوانستند پوشش واکسیناسیون کافی را ایجاد کنند، بیماریهایی مانند سرخک در آنها رایج و شایع است که موردی از آن در اصفهان گزارش نشده است.