خبرگزاری ایسنا: رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) گفت:کتابهای درسی دختران باید با بقیه تفاوت داشته باشد.
آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی:
* مساله حجاب باید به طور دائم در جامعه مطرح شود و منحصر به هفته خاصی نباشد.
* در ذهن جامعه ما جا افتاده که احکام اسلامی بر مبنای عدالت است اما برخی این سوال را میپرسند که اگر بر مبنای عدالت است چرا زن نصف مرد ارث ببرد؟ چرا شهادت دو زن به اندازه شهادت یک مرد است؟ ما در مرکز فقهی ائمه اطهار (س) گفتیم این فکر غلط است، احکام ملاکهای دیگری دارند. اگر زن نصف مرد ارث میبرد ربطی به قانون عدالت ندارد که ما عدالت شاخص قرار بدهیم.
* برای زن کرامت بسیاری قائل شده است و حتی در برخی موارد کرامتی که برای زن قائل شده به مراتب بیشتر از کرامتی است که برای مرد قائل شده است. به عنوان مثال به مرد میگوید برو جهاد و به زن میگوید کرامت تو اقتضا نمیکند که جهاد بروی. به مرد میگوید قضاوت کن و در دادگاه بنشین، دادگاه خطر و هیجان و اضطراب دارد، اما آرامش و کرامت زن باید محفوظ بماند و میگوید بر تو لازم نیست. باید واقعاً این باور را اصلاح کنیم، اگر این باور غلط را اصلاح کردید بسیاری از سوالات پاسخ داده خواهد شد.
* برخی شبهه کردند که حجاب را آخوندها درآوردند، اصلاً در قرآن حجاب نیست. باید این قبیل موارد را در ذهن جامعه اصلاح کنیم و به این سمت حرکت کنیم که آیات حجاب در کتابهای درسی بیاید. کتابهای درسی دختران باید با بقیه تفاوت داشته باشد و به سوالات آنها از جمله بلوغ، حجاب و نکاح و موارد مشابه پاسخ داده شود.
فاضل لنکرانی: کتب دختران با بقیه متفاوت باشد
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) گفت: کتابهای درسی دختران باید با بقیه تفاوت داشته باشد.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران