برفوری: اخیرا محمد قوچانی، صاحبامتیاز و مدیرمسئول مجله «آگاهینو» که عضو شاخص حزب کارگزاران سازندگی محسوب میشود، بخشهای مهمی از خاطرات حسن روحانی را بازنویسی کرده است.
رهبری از خبر نامزدی هاشمی تعجب کردند
در پاییز ۱۳۸۳ حسن روحانی سفری به رشت کرد. محمدباقر نوبخت، نماینده میانهرو رشت میزبان روحانی بود. او دبیرکل حزبی میانهرو بهنام اعتدال و توسعه بود که پس از شکست ناطقنوری در انتخابات دوم خرداد جناح راست حامیان هاشمی را سازماندهی میکرد: تکنوکراتهایی که برخلاف کارگزاران سازندگی ایران از ناطقنوری در آن انتخابات حمایت کرده بودند و حسن روحانی رهبر معنوی آنان محسوب میشد. ما نمیدانیم روحانی در دوم خرداد ۱۳۷۶ به چه کسی رای داده بود، اما میدانیم یاران هاشمی در کارگزاران به خاتمی و دیگر دوستانش در حزب اعتدال و توسعه به ناطقنوری رای دادند.
هاشمی خود نیز در خاطراتش گفته است بهعلت عضویت در جامعه روحانیت مبارز شخصاً به ناطقنوری رای داد، اما حسن روحانی هرگز به کسی نگفته است در دوم خردادماه ۱۳۷۶ به چه کسی رای داد و باوجود این در سفر رشت، روحانی به دریافت مهمی رسید. حسن روحانی به یاد میآورد که در آن سفر از میان اخبار و اطلاعات یقین کرد هاشمیرفسنجانی نامزد انتخابات سال ۱۳۸۴ خواهد شد.
اینک تردیدها در دل روحانی بیشتر شده بود، در حاشیه جلسهای در دیدار با رهبری وقتی زمزمه نامزدی روحانی جدی بود، روحانی به آیتالله خامنهای گفت: «من نامزد ریاستجمهوری نمیشوم، چون آقای هاشمی نامزد خواهد شد!» رهبری از این سخن روحانی شگفتزده شدند: «آقای هاشمی به من گفتهاند نامزد ریاستجمهوری نمیشود.» روحانی اما بر تحلیل خود اصرار کرد؛ تحلیلی که درست از کار درآمد و در جلسهای در کیش در نوروز سال ۱۳۸۴ میان هاشمیرفسنجانی و حسن روحانی روشن شد که نامزد غیرمنتظره انتخابات آن سال اکبر هاشمیرفسنجانی خواهد بود. هاشمی البته مانند تجربه علیاکبر ناطقنوری آن انتخابات را واگذار کرد و بازهم ریاستجمهوری حسن روحانی به تعویق افتاد .
روحانی: آیتالله گلپایگانی در خواب به من شال سبز داد
بهتدریج بحث انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۹۲ باز شد. روحانی پیشنهاد کرد ناطقنوری نامزد شود. ناطقنوری پیشنهاد کرد هاشمیرفسنجانی نامزد شود و هاشمیرفسنجانی پیشنهاد کرد حسن روحانی نامزد شود. روحانی اما هنوز تصمیم نگرفته بود. روحیهاش از نامرادیهای روزگار و نامردیهای دوستان آزردهخاطر بود. میشد کشور را به جایی نرساند که احساس شود کیان ایران درخطر است، اما یک خواب روحیه او را ترمیم کرد. روحانی البته خواب را نه دلیل میداند و نه حجت، اما آن خواب روحیه روحانی را تقویت کرد؛
در دیماه ۱۳۹۱ در خواب دید که در اتاق استادش آیتالله سیدمحمدرضا گلپایگانی است. آیتالله فقید از صندوقچه شال سبزی درآورد و به روحانی داد و گفت این مال شماست... روحانی طلبه مدرسه آیتالله گلپایگانی بود و برای آن مرجع بزرگ احترام بسیاری قائل بود. در نوروز ۱۳۹۲ روحانی سفرهایش را شروع کرد و در آغاز به خوزستان رفت. فضای سرد و دلمرده پس از سال ۱۳۸۸ هنوز وجود داشت. در همان بهار ۱۳۹۲ با هاشمی دیداری کرد و از عدم نامزدی او مطمئن شد. اینبار هاشمی در پاسخ به سوال روحانی با تشری دوستانه به او گفت «چندبار بگویم نامزد نمیشوم.» در دیدار با رهبری نیز روحانی مطمئن از نامزد نشدن هاشمی توصیهها و تذکرات رهبری را دریافت کرد. موضع رهبری همان بود: «هرکس که رای بیاورد با او کار میکنم.»
خوابی که روحانی را رئیس جمهور کرده بود!
اخیرا محمد قوچانی، صاحبامتیاز و مدیرمسئول مجله «آگاهینو» که عضو شاخص حزب کارگزاران سازندگی محسوب میشود، بخشهای مهمی از خاطرات حسن روحانی را بازنویسی کرده است.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران