به گزارش ایلنا، حمیدرضا غزنوی گفت: تا زمانی که بالانس ارز در کشور برقرار نباشد تولید تقویت نخواهد شد و تا زمانی که واردات کنترل نشود صنعت کشور در اختیار بازار خارجی قرار میگیرد و تولید را بازهم کوچکتر خواهد کرد.
او گفت: دوام و تابآوری تولید در تکانههای اقتصادی نیز از عوامل مهم است بنابراین باید بر اساس اولویتها استراتژیها تعریف تا صنعت تقویت شود؛ بهطور مثال به دلیل اینکه معادن و کنسانتره ها در اختیار دولت است؛ 45 درصد صنعت تولید فولاد خالی و در صنعت لوازمخانگی نیز سرمایه در گردش مهم است که باید از بلاتکلیفی نجات پیدا کند. در صنعت پوشاک نیز 25 درصد تولید خالی است که باید برنامهریزیهای لازم برای رونق تولید انجام شود بنابراین نیاز است برای هر شرکت و صنعت بهطور ویژه بررسیها انجام شود تا به یک راهکار درست برسیم.
غزنوی گفت: باید اکوسیستم اقتصادی کشور و صنعتی شدن و تولید از زوایای مختلف بررسی شود که با دیده شدن ظرفیتهای تولید به رونق خوبی خواهیم رسید.
او افزود: واردات و مهندسی برندهای خارجی مشکلاتی را در شرکتهای تولیدی به دلیل کار برندینگ ایجاد کرده که برای اینکه دوباره به چرخه تولید برگردند نیاز به زمان زیادی است.
غزنوی گفت: نظام سفتهبازی و ارز و نظام پولی کشور نیاز به راهکار اساسی دارد همچنین در جنگ اقتصادی نیاز به یک آرایش اساسی و نظامی داریم چون اثرات جنگ اقتصادی خیلی دیر دیده میشود بنابراین بهتر شدن شرایط اکوسیستم اقتصادی کشور برای فعالیتهای جدید و نوسازی صنایع و پوشش نیازهای جدید احتیاج به یک برنامهریزی دقیق است.