مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: این آمادگی از سوی مدارس وجود دارد که خدمات لازم برای رفت و آمد دانش آموزان را به خانوادهها ارائه دهند.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: شرکتهای حمل و نقل طرف قرارداد آموزش و پرورش برای ارائه خدمات به مدارس در زمان های مختلف آمادگی دارند؛ بنابراین درخواست سرویس در ماههای آینده و پس از بازگشایی بیشتر مدارس هم امکان پذیر است.
عباسپور یادآور شد: در مناطقی که مجوز بازگشایی مدارس پیشبینی شده است، ارائه خدمات به دانشآموزان بدون مشکل صورت می گیرد.
افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت سرویس مدارس در کلانشهرها
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش همچنین درباره افزایش قیمت سرویسهای ایاب و ذهاب دانش آموزان گفت: شورای شهر هر شهرستان میزان افزایش قیمت سالانه سرویس مدارس را تعیین میکند؛ بنابراین این مبلغ در شهرهای مختلف متفاوت است.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش افزود: بر اساس اعلام شورای شهر در کلان شهرهایی مانند تهران، بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش قیمت حمل و نقل عمومی و به تبع آن افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت سرویس های مدارس درنظرگرفته شده است.
عباسپور ادامه داد: برای رعایت پروتکلهای بهداشتی مواردی مانند کاهش تعداد دانش آموزان در سرویس های مدارس لحاظ می شود که این مساله در افزایش قیمت تاثیرگذار است. البته تصویب این موضوع با شورای شهرها است.
وی اظهار داشت: آموزش و پرورش ۵۰ درصد میزان شهریه سرویسهای ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی و همچنین روستایی را متقبل می شوند و مابقی را خانوادهها پرداخت می کنند.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش افزود: با توجه به تعداد دانش آموزان روستایی و استثنایی، ردیف مشخصی از بودجه به آموزش و پرورش استانها اختصاص داده میشود.
رانندگان سرویسهای مدارس باید کارت واکسن داشته باشند
عباسپور همچنین درباره واکسیناسیون رانندگان اظهار داشت: هر راننده باید کارت واکسن داشته باشد و مدیر مدرسه باید کارت واکسن آنها را حتما رویت کند.
وی ادامه داد: دانش آموزان هم در حال حاضر مشغول واکسیناسیون هستند. مدارس هم باید شرایط را برای واکسیناسیون دانش آموزان فراهم می کند.
به گزارش ایرنا، مدارس و مراکز آموزشی از اسفند ماه سال ۹۸ تاکنون به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شدند، اما اکنون پس از گذشت حدود ۲۰ ماه با توجه به گسترش واکسیناسیون عمومی و آثار مخرب تعطیلی مدارس، بازگشایی حضوری در دستور کار است.
آموزش و پرورش از مهرماه بازگشایی مدارس به صورت آرام و تدریجی را در دستور کار قرار داده است.
بر این اساس دانش آموزان عشایری از ابتدای مهرماه کلاسهای خود را به صورت حضوری آغاز کردند و همچنین دانش آموزان کلاس اولی نیز یک روز در هفته امکان حضور در مدارس را دارند.
همچنین هنرستانیها برای کلاسهای کارگاهی و مدارس با جمعیت کمتر از ۳۰۰ نفر نیز از ابتدای آبان ماه بازگشایی آرام و تدریجی را دارند.