به گزارش تسنیم، احسانالله جمالی اظهار کرد: 15 هنرستان نمونه دولتی دخترانه و پسرانه در 19 منطقه شهر تهران فعالیت میکنند که تابع قوانین مدارس نمونهدولتی هستند و از طریق آزمون ورودی اقدام به جذب دانشآموز میکنند.
وی افزود: داوطلبان علاقهمند برای ورود به هنرستانهای نمونه دولتی باید برای ثبتنام در آزمون ورودی به سامانه azmoon.medu.ir مراجعه کنند.
رییس اداره فنی و حرفهای و کاردانش آموزش وپرورش شهر تهران گفت: دانشآموزان برای انتخاب هنرستانها هیچ محدودیت منطقهای ندارند بهعنوان مثال برای رشته انیمیشن در منطقه یک دانشآموزانی از منطقه 3 و 6 حضور دارند البته به شرط اینکه حدنصاب لازم را بیاورند.
جمالی عنوانکرد: برای ثبتنام در هنرستانهای نمونهدولتی، شرط معدل وجود دارد و دانشآموزان باید حداقل معدل 17 را داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه ظرفیت هنرستانها در شهر تهران تکمیل است و بر روی کیفیتبخشی متمرکز شدهایم، افزود: به عنوان مثال اگر دانشآموزی میخواهد رشته برق را انتخاب کند اگر از نظر وضعیت علمی بالاتر باشد زودتر جذب میشود.
"طراحی دوخت" رشته پرطرفدار برای دخترها
رییس اداره فنی و حرفهای و کاردانش آموزش وپرورش شهر تهران عنوان کرد: برخی رشتهها اقبال بیشتری دارند به عنوان مثال برای دختران رشته طراحی دوخت و خیاطی سریع تکمیل میشود و علت اصلی بحث کارآفرینی و اشتغالزایی است و این دانشآموزان بالافاصله درآمدزایی دارند.
تجهیزات هنرستانها به روز نیست
وی با اشاره به اینکه با توجه به مسائل اقتصادی کشور در بحث تجهیزات هنرستانها به روز نیستیم، گفت: بسیاری از تجهیزات قدیمی است و با کمک و مشارکت اولیا، هنرستانها تجهیز میشوند باید توجه داشت که بخش زیادی از دروس هنرستان، عملی است و نیاز به تجهیزات دارد.
گرایش به هنرستانها به خاطر شغل
جمالی عنوانکرد: هر سال اقبال به رشتههای هنرستان به دلیل بحث اشتغال بیشتر میشود چرا که در شاخه نظری، فرد پس از لیسانس و فوقلیسانس باز هم شغلی ندارد و مجبور است مهارتی را در سازمان فنیو حرفهای فرا بگیرد اما در شاخه کاردانش، دانشآموز هنرستانی پس از دیپلم دیگر نیازی به ادامه تحصیل ندارد و میتواند با مهارتی که فرا گرفته است درآمدزایی کند.
افزایش اقبال دانشآموزان به هنرستانها به خاطر تامین "شغل"
رییس اداره فنیوحرفهای و کاردانش آموزش وپرورش شهر تهران با اشاره به شرایط ثبتنام هنرستانهای نمونهدولتی گفت:گرایش به هنرستانها به خاطر مسئله "شغل" رو به افزایش است چرا که در شاخه نظری، فرد پس از لیسانس و فوقلیسانس باز هم شغلی ندارد.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران