فرزاد جامعی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: اصولاً استفاده از این مواد در پرورش مرغ شاید درگذشته های دور صورتگرفته ولی در شرایط کنونی استفاده از این مواد مخدر پشتوانه علمی و عملی ندارد.
وی با بیان اینکه امروزه اکثر پرورش دهندگان و تولیدکنندگان مرغ با استفاده از اطلاعات بهروز و روشهای علمی و پیشرفته در حال افزایش ضریب تبدیل خود هستند، تشریح کرد: باتوجهبه تأکیدهای جدی مبنی بر بهکارگیری مسئولین فنی و متخصصین بهداشتی برای تمامی فارمهای پرورش مرغ گوشتی و مادر و ارتقای کنترل و نظارت بر این امر، تقریباً احتمال استفاده از تریاک در صنعت مرغداری نزدیک به صفر است.
رئیس شورای نظام دامپزشکی استان اردبیل با اشاره به اینکه در صورت استفاده نادر از این مواد، قطعاً هیچگونه تبعات درمانی یا پیشگیری از بروز بیماری در مرغ را نداشته و نخواهد داشت، اضافه کرد: باتوجهبه خاصیت مُسَکِن بودن این مواد صرفاً باعث کاهش میزان درد و رفع موقتی برخی علائم بیماری میشود ولی در ادامه حتی ممکن است باعث افزایش میزان عفونت در گله و تلفات نیز بشود.
این دامپزشک اضافه کرد: میتوان به مردم این اطمینان را داد که باتوجهبه کلیه مراحل نظارت از مزرعه تا سفره کارشناسان دامپزشکی و سایر ارگانهای ذیربط بر فراوردههای خام دامی با آسودگی خاطر از تمامی محصولاتی که تحت نظارت دامپزشکی تولید میشوند، استفاده کنند.
استفاده از تریاک در صنعت مرغداری اردبیل گزارش نشده است
رئیس شورای نظام دامپزشکی استان اردبیل گفت: در صنعت مرغداری استان استفاده از تریاک وجود نداشته و گزارشی نیز مبنی بر این مسئله دریافت نشده است.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران