مهرو کمرانی در خصوص تصمیم کمیته فنی برای ادامه همکاری او با تیم ملی تکواندو بانوان اظهار داشت: فقط میتوانم از اعتماد دوباره کمیته فنی تشکر کنم. میدانم اعضای جدیدی به کمیته فنی اضافه شدند که حضورشان مایه مباهات است و خیلی خوشحال میشوم از تجربیاتشان استفاده کنیم.
وی در خصوص ارزیابی عملکرد تیم ملی بانوان درسالیان اخیرگفت: از سال 98 همیشه گفتم که تیم ما در حال تبدیل شدن به یک تیم خوب است. نیاز داریم که بچهها در رنکینگ جایگاه خودشان را ارتقا بدهند و برای جمع کردن رنکینگ نیز باید زمینهای مختلف و زیادی را ببینند و اردوهای مشترک داشته باشند تا این تابوها شکسته شود و بازیکنان ما درک کنند از لحاظ فنی از تکواندوکاران خوب دنیا چیزی کم ندارند. زمانی که تیم اردن به ایران آمد، ملیکا میرحسینی که به جولیانا الصادق باخته بود، در ایران به راحتی از او امتیاز میگرفت و نسبت به او برتری داشت.
کمرانی تصریح کرد: اگر بچهها به تواناییهای خود باور داشته باشند، اتفاقات بزرگی میافتد. ملی پوشان ما از لحاظ سنی 18 تا 20 ساله هستند برای موفقیت آنها باید بیش از پیش سرمایهگذاری صورت پذیرد. در کنار این نفرات، بازیکنان خوب و مستعد دیگری هم بیرون اردو داریم که باید در کنار آنها قرار بگیرند تا رقابت ایجاد شود. در سالیان اخیر شاهد این موضوع هستیم که ملیپوشان برابر طلاییهای المپیک و جهان توانایی خودشان را به نمایش گذاشته و از سد این نفرات بگذرند که این موضوع کم سابقه و نوید بخش روزهای خوب است.
وی با اشاره به کمبود حضور در تورنمنتهای تدارکاتی و اردوهای مشترک، گفت: لازمه پیشرفت و رشد، حضور در میدانهای مختلف برای کسب تجربه است. تیم ملی بانوان در این سالها در رویدادهای رسمی جهانی و آسیایی شرکت داشته ولی برای حضوری موفق نیازمند حضور در تورنمنتهای بیشتر و تشکیل اردوهای مشترک هستیم همانند اردوی مشترکی که با صربستان و اردن داشتیم.
سرمربی تیم تکواندو بانوان تاکید کرد: بازیکنان 18 ساله ما به دلیل نداشتن رنکینگ در بسیاری از مسابقات در اولین گام رو در روی قهرمان المپیک و جهان قرار میگیرند. کیمیا همتی در مسابقات جهانی منچستر در اولین مبارزه خود برابر ویلیامز، رنک یک دنیا از انگلیس قرار گرفت و حریف خود را شکست داد. ناهید کیانی در ترکیه به راحتی موفق به شکست رنکینگ دو دنیا شد که در مسابقات المپیک مدال برنز کسب کرد.
کمرانی در خصوص عملکرد کیانی در المپیک گفت: ناهید کیانی برای حضور در این میدان وزن خود را تغییر داد و با 58 درصد عضله در وزن دوم المپیک حاضر شد که این موضوع حاصل برنامهریزی کادرفنی بود، اما اتفاقاتی افتاد که در نهایت او نتوانست به مدال برسد و زحمات ما بر باد رفت. برنامه ریزی ما درست بود و از لحاظ فنی نیز همه تلاش خود را کردیم اما نتیجهای که انتظار داشتیم حاصل نشد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا بسیاری از استعدادهای تکواندو بانوان در سالیان اخیر پس از مقطعی کوتاه از سطح اول این رشته کنار رفتند، تصریح کرد: خیلی از بچهها تشکیل زندگی مشترک دادند و از تکواندو کنار رفتند. هنوز این فرهنگسازی به صورت کامل صورت نگرفته است که یک بازیکن متاهل نیز میتواند ورزش حرفهای انجام بدهد. بسیاری از دختران ما با وجود رضایت همسرانشان، قید حضور در اردو را میزنند.
کمرانی در پایان در خصوص همکاری با اعظم درستی در دور جدید تمرینات تیم ملی گفت: خانم درستی از مربیان با اخلاق تکواندو است که کارنامه فنی خوبی دارد. سالهای زیادی است که با ایشان دوست هستم و نسبت به خصوصیات ایشان شناخت دارم. مطمئن هستم از لحاظ فنی میتوانیم همکاری خوبی داشته و اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.
کمرانی: برای کارهای بزرگ تکواندو بانوان باید تابوشکنی کنیم
سرمربی تیم ملی تکواندو بانوان گفت: در سالیان اخیر اتفاقات خوبی در تکواندو بانوان افتاده است، اما برای کارهای بزرگتر نیاز به شکستن برخی تابوها داریم.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران