مرگ مطبوعات زمانی اتفاق خواهد افتاد که با کاهش تیراژ روبه رو شود و امروز بسیاری از رسانهها به دلیل حاکم بودن شرایط نامناسب اقتصادی در کشور ناچار شدن که تیراژ و تعداد صفحات خود را کاهش دهند. این میتواند زنگ خطری برای مطبوعات کشور است، که به دلیل افزایش قیمت کاغذ و رسیدن قیمت آن به nتومان، افزایش قیمت زینک و بالا رفتن دیگر هزینه ها نشریات برای آنها ایجاد شده است و برای تامین هزینههای خود ناتوان هستند.
شاید برخی عنوان کنند که این جمله شاید اغراق و ادعایی بزرگ است که با واقعیت فاصله بسیاری دارد اما باید عنوان کنم که در این مدت شاهد عینی این مهم در سطح کشور بوده ایم حتی مشکلات اقتصادی گریبان گیر بسیاری از مطبوعات دولتی هم شده است نشریاتی که برای پرداخت هزینه ها پرسنل و مخارج خود مانده اند و ناچار به تعدیل نیرو شده اند در گذشته حوزه توزیع نشریات یکی از پر رونق ترین در بخش مطبوعات بوده است اما امروز تنها چند شرکت به حیات خود ادامه می دهند و همگی یا تعطیل شده اند یا با دیگر شرکت ها ادغام شده اند و شاهد بیکار شدن افرادی بودیم که سال ها در این عرصه مشغول به کار بوده اند.
عدم ثبات مدیریتی در حوزه رسانه و مطبوعاتی را می توان یکی از مشکلات این حوزه عنوان کرد که در چندین سال گذشته شاهد تغییر معاونت مطبوعاتی بوده ایم و باوجودی که مدیر جدید هنوز برنامه های خود را مطرح نکرده از پست خود استعفا و یا جابهجا میشد گفتنی است که مطبوعات یکی از حوزههایی است که باوجود حساسیت و کارایی آن در جامعه، امروز محروم و مظلوم واقع شده است که در برخی مواقع برخی به دلیل تنگ نظری که این حوزه داشتهاند فرصت ایجاد زیر ساختها را در این حوزه ندادهاند و انحصار گرایی سبب شده که امروز شرایط این چنین داشته باشد.
امروز ضروری است که دولت به حوزه رسانه توجه ویژه ای داشته باشد و در برنامه های کلان قرار گیرد زیرا با تعطیلی مطبوعات ، اطلاع رسانی و آگاهی دهی به کمترین سطح خود خواهد رسید و بر اساس آمارهای مردم هنوز به مطالعه مطبوعات علاقه مندن بر این باوریم که مطبوعات می تواند به توسعه زیر ساخت های توسعه کمک کند اما این مهم در کشور ما ، خود دچار مشکلاتی شده است که نیاز به حمایتهای بیشتر مسئولان کشوری دارد.
مرگ تدریجی مطبوعات
فردین کمانگر -رئیس کمیته حقوقی خانه مطبوعات و رسانه های کشور
خبری از مدیرکل مطبوعات داخلی در رسانههای کشور انتشار پیدا کرد خبری که ندای روزهای پر تلاطم حوزه مطبوعات را میداد حذف ماده ۱۶، درخواست برای کاهش تعداد صفحات نشریات که همگی نشان از دارد وضع رکن چهارم دمکراسی در کشور خوب نیست.
خبری از مدیرکل مطبوعات داخلی در رسانههای کشور انتشار پیدا کرد خبری که ندای روزهای پر تلاطم حوزه مطبوعات را میداد حذف ماده ۱۶، درخواست برای کاهش تعداد صفحات نشریات که همگی نشان از دارد وضع رکن چهارم دمکراسی در کشور خوب نیست.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران