hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > پاستوکووک برای تزریق به کودکان ایرانی هم مناسب است

پاستوکووک برای تزریق به کودکان ایرانی هم مناسب است

رئیس انستیتو پاستور ایران لازمه بازگشایی مدارس را واکسینه کردن دانش آموزان عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه کارآزمایی بالینی واکسن مشترک کرونای ایران و کوبا (پاستوکووک) برای تزریق به کودکان در کوبا با موفقیت پشت سر گذاشته شد، می‌توان این واکسن را به کودکان ایرانی هم تزریق کرد.
علیرضا بیگلری اظهار کرد: واکسن کرونای مشترک انستیتو فینلای کوبا و انستیتو پاستور ایران در کوبا به عنوان «سوبرانا ۲» و در ایران به عنوان پاستوکووک نامگذاری شده است. پاستوکووک یکی از واکسن‌های ایمن و در دسترس برای تزریق به کودکان است.
وی ادامه داد: با توجه به گسترش قابل توجه دسترسی ایرانیان به واکسن کرونا در روزهای اخیر، قطعاً وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برنامه تزریق واکسن کرونا به کودکان را نیز اعلام می‌کند.
رئیس انستیتو پاستور ایران تصریح کرد: تاکنون، کودکان در اولویت‌های سنی تزریق واکسن کرونا قرار نداشتند و در هفته‌های آینده در این مورد تصمیم گیری می‌شود.

مجوز مصرف اضطراری سوبرانا۲ در کوبا اخذ شد

بیگلری اظهار کرد: مطالعه واکسن سوبرانا ۲ در کوبا روی کودکان انجام و مجوز مصرف اضطراری این واکسن هم دریافت شده است.
وی تاکید کرد: اگر وزارت بهداشت تصمیم به تزریق واکسن به کودکان داشته باشد، می‌تواند از این واکسن استفاده کند. این واکسن یکی از قابل دسترس ترین و مطمئن‌ترین واکسن‌های موجود است که می‌توان به کودکان تزریق کرد.
رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: نتیجه مطالعات نشان داد که این واکسن در بزرگسالان باید همراه با دز یادآور تزریق شود اما در کودکان دز سوم نیازی نیست و ۲ دز برای رسیدن به ایمنی مطلوب کافی است.
بیگلری یادآور شد: با توجه به اینکه کارآزمایی بالینی این واکسن در کوبا انجام شده است، می‌توان با تأیید سازمان غذا و داروی این واکسن را به کودکان ایران هم تزریق کرد.
سخنگوی سازمان غذا و دارو روز دوشنبه ۱۵ شهریور در توئیتی از صدور مجوز واکسن کوبایی «سوبرانا ۰۲» (Soberana۰۲) برای مصرف اضطراری گروه سنی ۲ تا ۱۸ سال در این کشور خبر داد. کیانوش جهانپور روز دوشنبه در این توییت نوشت: واکسن Soberana۰۲ که در ایران با نام پاستوکووک تولید می‌شود در کوبا برای گروه سنی ۲ تا ۱۸ سال نیز مجوز مصرف اضطراری دریافت کرد.
مطالعه کارآزمایی بالینی فاز سوم واکسن مشترک انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا از ششم اردیبهشت ماه در هشت شهر و با حضور ۲۴ هزار داوطلب آغاز شد، در شهرهای بابل، ساری، اصفهان، کرمان، بندرعباس و همدان داوطلبان مطالعه تحت مداخله دو دُز این واکسن قرار گرفتند و در شهرهای یزد و زنجان، علاوه بر دو دُز، یک دُز یادآور (سوبرانا پلاس) نیز به داوطلبان تزریق شد.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام