شهرام عبدلی اسکویی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: قارچ سیاه در مواردی نه چندان شایع، در کودکان دارای نقص ایمنی، مشاهده میشود که این موضوع ارتباط خاصی با کرونا ندارد.
وی با بیان اینکه کرونا در کودکان نیز دارای علامت است، گفت: شکل بیماری بهویژه در کودکان کم سن وسال متفاوت است و کودکان نیز میتوانند نقش عمده ای در انتقال به سایر کودکان و حتی بزرگسالان ایفا کنند
وی در خصوص تفاوت علائم کرونا در کودکان و نوزادان با بزرگسالان، خاطرنشان کرد: علائم کرونا در کودکان بیشتر به صورت عمومی مانند تب، سرفه، بیحالی، استفراغ و حتی اسهال و به طور کلی علائم غیر اختصاصی مانند سایر عفونتهای ویروسی است که با افزایش سن در کودکان و اطفال درگیری ریوی بیشتری مشاهده میشود.
این فوق تخصص بیماری های عفونی اطفال افزود: افتراق کرونا در کودکان کم سن و سال و اطفال شیرخوار با سایر عفونتهای ویروسی به شکل ظاهری دشوار است و سابقهی تماس در تشخیص کووید ۱۹ کمک کننده است.
عبدلی اسکویی با اشاره به ضرورت رعایت پروتکلهای بهداشتی در کودکان، گفت: استفاده از ماسک بهداشتی، دستکش و اجتناب از حضور در دورهمیها در شرایط فعلی که سرعت انتقال سویه جدید بالاتر بوده و هر فرد میتواند تعداد بیشری را آلوده کند، بسیار ضروری است.
والدین کودکان نگران قارچ سیاه نباشند
یک فوق تخصص بیماریهای عفونی اطفال گفت: دلایل و فاکتورهای مختلفی برای قارچ سیاه مطرح است که ناشی از یک سری پیچیدگی ها بوده و در حال حاضر، شرایط به گونه ای نیست که والدین نگران قارچ سیاه باشند.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران