مهرداد ستوده افزود: استان بوشهر در عرصه صنعت توریسم جایگاه خود را در کشور یافته است که در این راستا امسال ستاد تسهیل خدمات سفر استان بوشهر از اردیبهشت آغاز به کار کرد.
او با تأکید بر آمادگی شهرداریهای استان برای توسعه زیرساختهای گردشگری افزود: در راستای توسعه طرحهای گردشگری در شهرها، روستاها و مناطق عشایری، طرح بوشهر توریسم ۲۰۲۲ تدوین از آن رونمایی شد.
ستوده بیان کرد: در اجرای توریسم بوشهر ۲۰۲۲ برنامههای گردشگری در شهرها، روستاها و مناطق عشایری تدوینشده است.
او با بیان اینکه طرح توریسم بوشهر ۲۰۲۲ در مناطق شهری، روستایی و عشایری عملیاتی شده است خاطرنشان کرد: یکی از ظرفیتهای مهم گردشگری استان بوشهر سواحل است که جذابیت و متقاضیان فراوانی برای استفاده از تفریحات دریایی دارد.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر صنعت توریسم در استان را نوپا دانست و افزود: در راستای توسعه بومگردی، اقامتگاههای گردشگری در روستاهای استان بوشهر ایجادشده که این مهم با هماهنگی دفتر روستایی استانداری و اداره کل میراث فرهنگی انجامشده است. ستوده با بیان اینکه طرح توریسم بوشهر ۲۰۲۲ در مناطق عشایری دشتستان و دشتی اجراشده است تصریح کرد: در این راستا اقامتگاههای گردشگری در مناطق عشایری شهرستانهای دشتی و دشتستان فراهمشده است.
او از توسعه زیرساختهای گردشگری دریایی در سواحل استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: در این زمینه به اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر مأموریت دادهشده که برای ایجاد شناورها تفریحی و گردشگری زیرساختهای لازم و هماهنگیها موردنیاز انجام دهد.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: در این راستا زیرساختهای گردشگری دریایی در شهرها و روستاهای ساحلی استان بوشهر ایجادشده است. ستوده با اشاره به اینکه در اجرای طرح توریسم بوشهر ۲۰۲۲ سه خیابان در شهرها به گردشگری تبدیل میشود تصریح کرد: در این زمینه سه شهر بوشهر، گناوه و کنگان بهعنوان پایلوت انتخابشده که در این شهرها یک خیابان کنار ساحل دریا به خیابان گردشگری تبدیل میشود که در این مکانها ضمن عرضه تولیدات صنایعدستی و محصولات تولیدی استان، امکان استفاده تفریحی از ساحل فراهم میشود.
او از ایجاد کمپهای گردشگری در شهرهای استان بوشهر خبر داد و افزود: برای ایجاد کمپهای گردشگری، شهرداران استان بوشهر زیرساختهای لازم در زمینه آب، برق، ارتباطات مخابراتی، فیبرنوری، سرویس بهداشتی و دیگر امکانات فراهم کردهاند.