hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > پروژه آبرسانی به شهرستان ارسنجان تا ۳ ماه آینده به نتیجه می‌رسد

پروژه آبرسانی به شهرستان ارسنجان تا ۳ ماه آینده به نتیجه می‌رسد

 استاندار فارس با بیان اینکه پیمانکار قول داده که حداکثر تا ۳ ماه آینده پروژه آبرسانی به ارسنجان هم به نتیجه برسد گفت: این موضوع با توجه به خشکسالی و کمبود بارش در امسال بسیار مسرت بخش برای تامین آب شرب و کشاورزی این شهرستان است.
عنایت‌الله رحیمی صبح امروز در سفر به شهرستان پاسارگاد با اشاره به پروژه‌های انجام شده در شهرستان‌های این منطقه اظهار داشت: پروژه آبرسانی از سد درودزن به شهر مرودشت و روستاهای اطراف که 200 لیتر در ثانیه آب به وضعیت کنونی منابع آب شهرستان مرودشت اضافه می‌کند از جمله این پروژه‌ها است. 
وی با بیان اینکه اعتبار این پروژه تنها برای شهر مرودشت 20 میلیارد تومان پیش‌بینی شده بود که با تکمیل پروژه برق‌رسانی تا دو هفته آینده بهره‌برداری کامل از این پروژه انجام می‌شود گفت: بهره‌برداری آزمایشی از پروژه نیز در دست اجرا است.
رحیمی با اشاره به بازدید و سفر به شهرستان پاسارگاد نیز افزود: پروژه آبرسانی به شهر سعادتشهر در گذشته افتتاح شده بود و امروز تزریق به شبکه داخلی با احداث مخزن مرتفع و همچنین شبکه داخلی و خط انتقال محدودی که ایجاد شده بود به بهره‌برداری رسید.
استاندار فارس با بیان اینکه برای این پروژه و پروژه قبل بیش از 60 میلیارد تومان اعتبار تا به حال هزینه شده که قیمت امروز پروژه در واقع بیش از 150 میلیارد تومان است، بیان کرد: این پروژه آب آشامیدنی شهر سعادت شهر را به صورت پایدار تامین می‌کند که آبی بسیار خوب و از نظر کیفیت بسیار مطلوب است.
وی با بیان اینکه پیمانکار قول داده که حداکثر تا 3 ماه آینده پروژه آبرسانی به ارسنجان هم به نتیجه برسد، عنوان کرد: این موضوع با توجه به خشکسالی و کمبود بارش در امسال بسیار مسرت بخش برای تامین آب شرب و کشاورزی این شهرستان است. 
رحیمی با اشاره به بازدید از کارخانه‌های در حال احداث این شهرستان تصریح کرد: کارخانه مواد غذایی با 40 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ایجاد فرصت شغلی برای حدود 130  پاسخگوی متقاضیان اشتغال و همچنین کشاورزان منطقه است.
استاندار فارس با اشاره به مشکل کمبود آب از اهمیت ترویج کشت گلخانه‌ای و کشاورزی دانش‌بنیان سخن گفت و افزود: یکی از نخستین روستاهایی که به عنوان روستای هدف کشت گلخانه‌ای به ویژه گلخانه‌های کوچک مقیاس انتخاب شده بود، روستای همت‌آباد پاسارگاد است.
وی با اشاره به بازدید از گلخانه‌های این روستا بیان کرد: این گلخانه‌ها علاوه بر اینکه صرفه‌جویی در مصرف آب را به دنبال دارد ارزش افزوده خوبی هم برای تولیدکنندگان دارد و نیاز مصرف داخل را پاسخ می‌دهد.
رحیمی تاکید کرد: ترویج کشت گلخانه‌ای بازارهای صادراتی را نیز رونق می‌دهد، عنوان کرد: با توسعه این روش هم اشتغال مطلوب و هم ارزش افزوده و هم ثروت جدیدی در منطقه رخ می‌دهد. 
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام