hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > ایلام| ضرورت همکاری‌های مشترک برای حل مشکلات استان ایلام

ایلام| ضرورت همکاری‌های مشترک برای حل مشکلات استان ایلام

نخستین نشست کارگروه استانداران منطقه 4 کشور با رویکرد توسعه منطقه‌ای که با حضور معاون سیاسی وزارت کشور  برگزار شد و استاندار ایلام در این نشست به همکاری مشترک در راستای برطرف کردن مشکلات استانی تأکید کرد.

قاسم سلیمانی دشتکی واگذاری اختیارات بیشتر به استانداران را مهم برشمرد و افزود: دولت و وزارت کشور باید اختیارات بیشتری به استانداران بدهند و نباید به روش های مختلف اختیارات استانداران را محدود شود. استاندار ایلام در این نشست که با حضور استانداران، کرمانشاه، ایلام، همدان، لرستان، مرکزی و خوزستان برگزار شد به برخوردهای دوگانه برخی مسئولان و تربیون داران کشور اشاره کرد و گفت: نباید با یک مسأله واحد برخوردهای متفاوتی شود. وی داشتن انسجام داخلی را لازمه شرایط امروز کشور برشمرد و افزود: در صورت داشتن انسجام در داخل، دشمنان خارجی نمی‌توانند کاری از پیش ببرند که باید همه مسئولان در این راستا گام بردارند. سلیمانی دشتکی در خصوص استان‌های منطقه 4 کشور نیز گفت: این استان‌ها هم از پتانسیل‌ها و مزیت‌های فراوانی برخوردارند و هم با مشکلات تقریباً یکسانی مواجه هستند که باید با همکاری‌های مشترک این مشکلات برطرف شوند. وی به مشکلات و اختلافات قومی و مسائل اجتماعی در سطح منطقه اشاره و خاطرنشان کرد: مسائل قومی از چالش‌های مدیریت در سطح استان‌های منطقه است. استاندار ایلام در این دیدار توسعه زیرساخت‌ها ازجمله احداث راه‌آهن و بزرگراه را ازجمله زمینه‌های همکاری مشترک برشمرد. وی در این نشست پیشنهاد کرد جلسات به‌صورت دو ماه یک‌بار برگزار شود که این پیشنهاد مورد استقبال اعضاء قرار گرفت. هم‌چنین استاندار ایلام تشکیل کمیته‌های تخصصی ذیل کارگروه را خواستار شد که مقرر شد سه کمیته عمرانی، اقتصادی و سیاسی امنیتی ذیل کارگروه تشکیل شود.

آب حوزه کرخه، دغدغه استان‌های منطقه چهار

استاندار کرمانشاه نیز در این نشست آب حوزه کرخه را یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های استان‌های منطقه چهار کشور عنوان کرد که همه استان‌ها مخصوصاً خوزستان درگیر آن هستند.

هوشنگ بازوند با اشاره به مسیر طولانی سرچشمه رودخانه کرخه از نهاوند تا خوزستان، گفت: انتقال آب از حوزه سیروان به کرخه در قالب مهار آب‌های مرزی می‌تواند بخش زیادی از این مشکلات را برطرف کند.

استاندار کرمانشاه بابیان اینکه بخشی از این طرح تحت عنوان سامانه گرمسیری از چندی قبل آغازشده، افزود: سامانه گرمسیری بزرگ‌ترین پروژه عمرانی کشور بااعتبار شش هزار میلیارد تومان است که دهه فجر امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گفته بازوند، موعد بهره‌برداری از این پروژه زمان زودتری بود که به دلیل زلزله آبان سال گذشته کرمانشاه مقداری به تأخیر افتاد.

وی یادآور شد: با اجرای این طرح آب به دشت‌های گرمسیری کرمانشاه و پس‌ازآن به دهلران ایلام می‌رسد و در آینده ممکن است تا اندیمشک و خوزستان نیز ادامه پیدا کند.

استاندار کرمانشاه به طرح سردسیری انتقال آب از سیروان هم اشاره کرد که تقویت‌کننده رودخانه «سیمره» است و می‌تواند سالانه تا 550 میلیون مترمکعب آب به این رودخانه تزریق کند.

بازوند بر لزوم پیگیری انتقال آب از حوزه سیروان به کرخه تأکید کرد که بخش مهمی از پروژه مهار آب‌های مرزی خواهد بود.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو